Jelenko93 čestitam i uživajte na odmoru.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali voljela bih se uključiti u temu jer također očekujemo zimsku bebu💙 termin je 20.01.2022. ♂️
Trenutno sam trudna 17+5tt i za sad je posteljica još uvijek relativno nisko, iako dr kaže da je sve ok, jer ne prekriva ušće. Ima li netko od vas iskustava? Pretpostavljam tj nadam se da će se do idućeg pregleda podići🙈
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali voljela bih se uključiti u temu jer također očekujemo zimsku bebu💙 termin je 20.01.2022. ♂️
Trenutno sam trudna 17+5tt i za sad je posteljica još uvijek relativno nisko, iako dr kaže da je sve ok, jer ne prekriva ušće. Ima li netko od vas iskustava? Pretpostavljam tj nadam se da će se do idućeg pregleda podići🙈
Dobrodošla 🥰 i cestitam!
Napiši kad ti je idući pregled pa te dodam na listu 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Piba ne brini se tako sam I ja panicarila u pocetku ali bebice to tako malo udaraju pa se onda neko vrijeme odmaraju... moj zato vise ne odmara.. čitala sam da bebice spavaju 20 sati u trbuhu ali ja imam osjecaj da moj sada 24/7 aktivan. Tako da bez brige jednom kad krene uhhhh
Bruna iscjedak je normalan jedino možda ako primjetis da je vise zelenkast tad možda napravit briseve za svaki slucaj
Ja imam osjecaj da sad kad perem odjecu 90 posto su moje gacice u pranju 🤣
Jelenko predivni ste cestitke od srca. Eto sad je sav stres iza tebe. Sada zasluzeni odmor... sad se posveti muzu 😆😆😆
Dobrodosla Mo zg
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Hvala na dobrodošlici ♥️
Sljedeći pregled je 8.9 🤗
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Cure hvala svima na čestitkama 🤗 Bilo je stvarno prekrasno i oduševljeni smo🥰 Evo upravo putujemo na more i baš smo sretni ❤️ Sličica da nas vidite 🙈https://ibb.co/2nBskSX
Aaaa. Vidi roditelje :)
Cestitam jos jednom!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Dobro dosla!
Ja uopce ne znam gdje je moja posteljica, meni doktor to nista ne govori kad je sve ok.
Vise smo se cak bavili mojim tegobama (secer, stolica, grcevi i to) nego s bebicom. Za nju samo znamo sa zadnjeg pregleda da je bila par dana veca nego po terminu. Lijepo se osjeti i sve je ostalo bilo ok. I mogu reci da mi odgovara tako jer se uopce ni ne pitam onda jel nesto ok ili nije kad bi doktor rekao sam da nije.
Vjerujem da bi i tebi rekao da to sto pitas, nije ok. Samo smireno!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Dobro dosla!
Ja uopce ne znam gdje je moja posteljica, meni doktor to nista ne govori kad je sve ok.
Vise smo se cak bavili mojim tegobama (secer, stolica, grcevi i to) nego s bebicom. Za nju samo znamo sa zadnjeg pregleda da je bila par dana veca nego po terminu. Lijepo se osjeti i sve je ostalo bilo ok. I mogu reci da mi odgovara tako jer se uopce ni ne pitam onda jel nesto ok ili nije kad bi doktor rekao sam da nije.
Vjerujem da bi i tebi rekao da to sto pitas, nije ok. Samo smireno!
Slažem se, najbolje je kad čovjek samo zna da je sve ok, bez previše detalja, jer u protivnom kreće googlanje, a svi znamo da to nikud ne vodi 🙈
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji