To za uredne trudnoce je totalno istina, evo moja prva isto nije bila uredna, druga sad zeza, od mojih prijateljica koje su trudne samo jedna ima urednu trudnocu, a nas 4 trudno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela, tvoj muz me bas nasmijao,vidis kako on brine da ne ostanes bez slatkog 😂😂😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jutro ...
Mi danas na ručak, al mislim da po ovoj vrućini sreću nigdje bit dugo ...
Pitanje za one koje se kuže... Za posteljicu mi piše da je straga, uredna i dopire do uu.. to znači da je ful nisko? Opasno? Druženje s mužem je dozvoljeno ili ipak radije ne? 😳🙄🤔 Shinin ti si mi najstručnija, al i druge dajte mišljenje 😁 hvala ❤️
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ovih dana sam imala bruku obaveza pa nisam nalazila vremena da pisem. Prehlada polako prolazi al i dalje imam u nosu cep koji nikako izbaciti, bol u rebrima mi je sve gora tj samo u desnom rebru boli na istom mjestu ne odgovara mi sjedenje, lezanje, hodanje nista pominjala sam svom doktoru nije pridavao znacaj tome samo se nasmijao. Vec razmisljam da nije se neki zivac upalio ili mozda unutrasnji herpes( sto se iskreno nadam da nije), a bebac je jos uvijek mali bar mislim da bi ovako visoko mogao da izaziva bol. Nadam se da ce uskoro prestati jer ne mogu da funkcionisem normalno ovako ☹️
boy 💙🌍
Bela, baš mi je drago da si išla doma! Samo se odmaraj čim više možeš, laganini sve.. 😊
Jelenas, vjerujem da si odmah išla guglati, ali tada pronađemo većinom samo negativne stvari i onda nam je još veća panika.. Bit će sve dobro! ❤️
Hvala na linkovima, jelenas i nelanr!
Jelenko, cekamo dozivljaje sa svadbe :) vjerujem se da ste se lijepo zabavili!
Bela, kad radis briseve?
Cure, kako se vi "borite" protiv nocnih mora?
Par dana sad vec svaku noc imam borbe :(
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jutro …
Mi danas na ručak, al mislim da po ovoj vrućini sreću nigdje bit dugo …
Pitanje za one koje se kuže… Za posteljicu mi piše da je straga, uredna i dopire do uu.. to znači da je ful nisko? Opasno? Druženje s mužem je dozvoljeno ili ipak radije ne? 😳🙄🤔Shininti si mi najstručnija, al i druge dajte mišljenje 😁 hvala ❤️
Prije 3 sedmice kad sam bila na kontroli sa 12+1 doktor je rekao da je posteljica straga i da jedan dio posteljice prekriva usce. Pitao me jesam li krvarila ikako i rekao da to nije nista strasno, da misli da ce se do iduceg pregleda posteljica podici.
Nikakve upute nisam dobila u smislu da se pazim i slicno. Receno da je sve uredu 😃
Hvala na linkovima, jelenas i nelanr!
Jelenko, cekamo dozivljaje sa svadbe :) vjerujem se da ste se lijepo zabavili!
Bela, kad radis briseve?
Cure, kako se vi "borite" protiv nocnih mora?
Par dana sad vec svaku noc imam borbe :(
Sutra zovem dr, da vidim hoce traziti da dodem ranije na pregled ili ce to obaviti iducu srijedu kad imam dogovorenu kontrolu
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro …
Mi danas na ručak, al mislim da po ovoj vrućini sreću nigdje bit dugo …
Pitanje za one koje se kuže… Za posteljicu mi piše da je straga, uredna i dopire do uu.. to znači da je ful nisko? Opasno? Druženje s mužem je dozvoljeno ili ipak radije ne? 😳🙄🤔Shininti si mi najstručnija, al i druge dajte mišljenje 😁 hvala ❤️
Prije 3 sedmice kad sam bila na kontroli sa 12+1 doktor je rekao da je posteljica straga i da jedan dio posteljice prekriva usce. Pitao me jesam li krvarila ikako i rekao da to nije nista strasno, da misli da ce se do iduceg pregleda posteljica podici.
Nikakve upute nisam dobila u smislu da se pazim i slicno. Receno da je sve uredu 😃
Super, hvala za info ❤️ meni nije na uscu, samojed sasvim blizu ušća, mislim koji mm iznad ušća... Kolko mi je pokazivala na uzv... Pa si sam razmišljam kolko je to opasno i je li opasno... 🤔
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Drage moje cure , evo nije me bilo neko vrijeme , uživala sam u svakom danu , nikad pretjerano fizički aktivna , uglavnom šetnjice , malo more i tako . Sve je bilo dobro i danas prokrvarila . Vise kao smedji iscjedak srednjeg intenziteta dovoljno za dnevni uložak , bez bolova . Otišla sam na hitnu . Prvo mi je stavila neku spravu metalnu za pogledati dole nezz sto je to pa me pregledala prstima , pa vaginalno ultrazvuk i preko trbuha također . S bebom je sve ok , nikakvih krvarenja nema niti se zna sto je uzrok ovog . Strogo mirovanje i Duphastone 3 puta na dan zasad kroz 7 dana . Naravno nakon 2 bolna iskustva nije bilo lako vidjeti krv al evo čini se da je sve u redu . Ako imate kakav savjet molim vas itekako je dobrodošao . Moram napomenuti da ovo nije moja doktorica ali nije mi spominjala da se trebam javiti svom doktoru , kontrola za 7 dana kada mi i je pregled . Puse svima ❤️
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji