Da prijavim da idem kici, na svoju odgovornost, ali su me htjeli samo radi promtranja ostaviti.. u pon trebam zvati svoju dr radi briseva i malo polaksi tempo, ne moram mirovati ali ono laganini
Drago mi je da je s bebolinom sve ok!!!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jelenko draga, najiskrenije cestitke od ❤️ volite se i pazite uvijek kao i sada i zelim vam da vam se zajednicki zivot poslozi onako kako ste si zamislili i da slavite puno, puno godisnjica u sreci i veselju ❤️❤️❤️
nadam se da uzivate i de ludo zabavljate
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
joj cure, moa prehlada se pogorsala, jedva disem 😥 imam osjecaj da inhalator ne moram ni vadit iz usta koliko cesto vec inhaliram...zato kasnim i sa cestitkama za nasu Jelenko i sa svime. a uz sve to moj sef treba jos ovo, jos ono... a sve hitno
Mum of four kad se vidi, vidi se 😂 i ovaj moj lopov sto sad jasi po meni je na uz 12+2 rasirio noge i sve lijepo prezentirao da kojim slucajem sto ne propustimo 😂😂😂 ajme a ti vec imas velike cure, sigurno ces imati i super pomoc 😍vjerujem da je beba decko sada izazov pored velikih cura 😉
Bela tako mi je drago dasi uredu!!!! vjerujem da ti je uzasno tesko palo provesti noc u bolnici ali nadamo se da je sad to bilo to sa glupim simptomima koji te uznemiruju! 🤞 da sa brisevima i sve ostalo bude ok!
Bumbasor gdje ste na moru ako smijem znati? to da ti zavidim malo vise jer nema mora do nasega i tako mi fali....
Bruna a da uzmete taj convertible krevetic (ikea) i ne montirate prednju stranu neg ostavite madrac na visem nivou a samo prislonite uz vas krevet?
Birdy drago m mi je da je ogtt u redu! sad jedna briga manje 😁
Jelenas doktorska naredba: mani se google! razumijem da sad googlas sve i svasta (i ja bi tako isto, da se ne lazemo!), ali bit ce sve u redu, vjerovatnoca je jaaaaako mala da sto nije u redu! i sto god da je nije nista do/zbog tebe! jako mi je zao sto se sada mucis i grizes , nadam se da rezultati budu sto prije tu!
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Jelenko iskrene cestitke ❤️ sve najljepse ti zelim ❤️
Bela bas mi je drago da je sve proslo ok, sad uzivaj sa svojom curicom i bez naglih pokreta samo polako ❤️
boy 💙🌍
Dobro jutro cure, jutros sam slučajno naletila na ovaj link gdje se može besplatno skinuti kratki breastfeeding guide (na engleskom je) pa ako je netko zainteresiran, shaream:
https://www.cakematernity.com/breastfeeding-guide?utm_source=facebook&utm_medium=Instagram_Stories&utm_campaign=eBook&utm_content=Breastfeeding+eBook&fbclid=PAAaYiWVCdlCUqbzit9QFIGumQkogz7DzUrcm1VNF3mX-qmuVIiBsSsdg_Alk_aem_AZyeWjyFwG13U3nseIrgmAypkKu4_ZUhnVt5Y1Ak38-rK1a0ar0VhNP52KKkDEg-bfe0G_xBuwJoWKDBnHo-P0bS5vP2io3ArdyPdmSnhIoSEGrp_6SMs71N2tSl23knkk8
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala vam cure na podrsci ❤❤
Jelenko nadam se da si uzivala i ocekujemo neku slikicu kad malo nadodes
Schinin nadam se da ces brzo ozdraviti.. s obzirom da si na najstrucnija od nas, bi li mi mogla objasniti kolika je opasna ta ulozivost cerviksa, nije mi doktorica koja me je otpustala nista posebno rekla osim da se klonim fizickih aktivnosti, a na internetu sam citala da je kod drugorotki to uredu
Jelenas nadam se da ce rezultati doci sto prije, vjerujem da ti ta neizvjesnost uzasno tesko pada
Freya ja sam trenutno u fazi sta padne na pod ostaje tamo dok netko drugi ne podigne ili dok ne rodim 😂
Nego da vam dam savjet/ ispricam smijesnu pricu... kako nisam ocekivala da ce me ostaviti u bolnici, nisam nikakve stvari imala spakirane, nazovem muza da mi donese osnovno, zaboravio mi je spakirati rucnike, pastu i cetkicu za zube, dezedorans i cetku za kosu, ali je spakirao 4 cokoladna biskvitica 😂😂😂 tako da cure spakirajte si osnovne stvari da nebi prosle kao ja
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela ja se ipak moram složiti s tvojim mužem da je spakirao osnovno, a to su slatkiši 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
https://issuu.com/maticnecelije/docs/prirucnik-trudnoca-i-porodjaj
evo i od mene jedan link imaju i vjezbe koje trudnice mogu raditi cini mi se ok.
boy 💙🌍
Dobro jutro cure. Moram si uzet pauzu da pohvatam sve. Za sad ovako random
Jelenko cestitke na vjencanju nadam se da si se uspjela opustit i da je bilo bas onako kako si si zelila.
Svim curama koje su bile cestitke on odradenim urednim pregledima.
Jelena vjerujem da si pod stresom al isto vjerujem da ce sve bit ok. Znam stvarno puuuno slucajeva di su NN mjerili i do 6 a bilo je sve ok. Ja sam s druge strane imala NN 1 i ispostavilo se da postoji kromosomeopatija koja po uzv ne bi bila nikad vidljiva. Tako da podrzavam da si se odlucila na panoramu. Sad malo strpljenja al vidjet ces bit ce sve ok. Ta mjerenja stvarno treba ubost iz pravog kuta inace ne daju tocne rezultate. ❤️
Bela drago mi je da je sve ok. Ja sam se prije par tjedana probudila u lokvi krvi i bila sigurna da je sve gotovo. Dok sam dosla na hitnu vise nije bilo ni kapi krvi i uopce nisu mogli skuzit odakle je doslo do krvarenja. Na kraju nakon jos eksta kontrole kod privatnika zakljucak je da je sve super i izgleda da si je mrvica radila mjesta i stisla neku zilicu. Na zalost nije uvijek sve savrseno i trudnice prolaze tih 9mj kroz konstantan stres i strah ali bitno da na kraju sve bude ok.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hvala ti xoxo, nadam se da si nam dobro!
Upravo si dobro rekla zadnju stvar, baš mi je ginekolog to isto rekao u četvrtak: “Jelenice, ja nikad neću biti trudan i mogu samo pričati iz svog iskustva kao liječnika ali vidite li kako je teško biti trudan od početka do kraja bez ikakvih problema?” I stvarno je tako i stvarno kada gledam svoju prvu trudnoću naprosto mi je nevjerojatno kako je protekla apsolutno savršeno bez ijednog problema.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji