Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    20. Travanj 2021. 20:18

Belale mogu ti reci da i mene ledja bole ufff... Sva sam neka ko stara baba hahaha
    Ginger nadam se da niti drugi zametak nece odustati i zelim ti svu srecu.... Imas kakve simptome?
    _______
    Sto se tice prehrane, izbjegavam tunu i ribe iz konzerve, ananas sam izbacila skroz kao i peršin..... Dodala vise voca u prehranu ..... hrenovke i ostalo sve ok ali umjereno... Bez suhomesnatog ne mogu heheh al sam smanjila.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

freya_444
    20. Travanj 2021. 20:54

Ja sve normalno osim tunu izbjegavam, jedem voca povrca mesa, gljive malo manje jer me bas napuhnu, a i probava me nes zeza u zadnje vrijeme. Ne zelim se zamarati hranom odnosno jedem manje obroke i pokusavam raznovrsno. Samo opušteno😊

Lucija 16.12.2021.💗

• Ana1987
    20. Travanj 2021. 21:24

freya_444

Ja sve normalno osim tunu izbjegavam, jedem voca povrca mesa, gljive malo manje jer me bas napuhnu, a i probava me nes zeza u zadnje vrijeme. Ne zelim se zamarati hranom odnosno jedem manje obroke i pokusavam raznovrsno. Samo opušteno

Ja sam isto tunu izvbjegavala i neke čajeve jer obožavam piti biljne

• buducamama2021
    20. Travanj 2021. 21:46

nelanr

curke, opet ja o hrani 😂 zanima me koliko ste promjenile ishranu u trudnoci? da li i dalje konzumirate sireve tipa feta, mladi sir i tako dalje. Sta god ukucam na netu pise da ne smijem ☹️ Ja sam se danas uhvatila da placem u trgovini jer sam procitala da se feta ne smije jesti. Ako do sad sam smatrala da nemam simptoma danas sam dokazala suprotno drmaju 😂

Samo citaj deklaraciju proizvoda i ukoliko pise da je sir od pasterizovanog mlijeka smijes jesti slobodno😉

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

• buducamama2021
    20. Travanj 2021. 21:49

Joja 🙏

Belale mogu ti reci da i mene ledja bole ufff… Sva sam neka ko stara baba hahaha
    Ginger nadam se da niti drugi zametak nece odustati i zelim ti svu srecu…. Imas kakve simptome?
    _______
    Sto se tice prehrane, izbjegavam tunu i ribe iz konzerve, ananas sam izbacila skroz kao i peršin….. Dodala vise voca u prehranu ….. hrenovke i ostalo sve ok ali umjereno… Bez suhomesnatog ne mogu heheh al sam smanjila….

A zasto ribe iz konzerve? Ja bas se trudim na silu nekad da pojedem sardinu jer znam da je riba u trudnoci zdrava, a sardina je dozvoljena jer nema zive

Folate Solgar
    24.3. + 😍

• buducamama2021
    20. Travanj 2021. 21:51

Drage trudnice imam pitanjce jedno...
    Danas kad sam isla na wc da obavim malu nuzdu i brisala se, vidim sve mi se onaj neki mlijecni iscjedak zgusnuo dole po kozi pa mi bas ruzno bilo odmah sam se isla tusirati, pa me zanima jel ijednoj od vas tako nesto bilo?

Folate Solgar
    24.3. + 😍

Bela_le
    21. Travanj 2021. 07:53

buducamama2021

Drage trudnice imam pitanjce jedno…
    Danas kad sam isla na wc da obavim malu nuzdu i brisala se, vidim sve mi se onaj neki mlijecni iscjedak zgusnuo dole po kozi pa mi bas ruzno bilo odmah sam se isla tusirati, pa me zanima jel ijednoj od vas tako nesto bilo?

Meni nije bas tako procurio, ali ga imam stvarno jako puno

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    21. Travanj 2021. 07:56

Dobro jutro trudnice!
    Meni je danas dan zapoceo divno u odnosu na jucer, jucer mi je bilo muka cijeli dan bez obzira sta pojela, a danas sam se probudila bez mucnina pa mi je to odma dobar znak
    Kako ste vi?

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    21. Travanj 2021. 08:49

Pregledi 🥰
    Joja - 23.4.
    BubaT - 26.4.
    Sarita_00 - 27.4.
    nelanr - 29.4. 
    Romale - 29.4.
    anameri - 30.4.
    freya_444 - 30.4.
    Bela_le - 3.5.
    garava - 5.5.
    Taya - 5.5
    avica - 6.5.
    Ana1987 - 18.5.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    21. Travanj 2021. 08:59

Jutro! 
    Neću se puno ni žalit ni hvalit jutros 😁 
    Lijep vam dan svima želim 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.