Belale mogu ti reci da i mene ledja bole ufff... Sva sam neka ko stara baba hahaha
Ginger nadam se da niti drugi zametak nece odustati i zelim ti svu srecu.... Imas kakve simptome?
_______
Sto se tice prehrane, izbjegavam tunu i ribe iz konzerve, ananas sam izbacila skroz kao i peršin..... Dodala vise voca u prehranu ..... hrenovke i ostalo sve ok ali umjereno... Bez suhomesnatog ne mogu heheh al sam smanjila....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja sve normalno osim tunu izbjegavam, jedem voca povrca mesa, gljive malo manje jer me bas napuhnu, a i probava me nes zeza u zadnje vrijeme. Ne zelim se zamarati hranom odnosno jedem manje obroke i pokusavam raznovrsno. Samo opušteno😊
Lucija 16.12.2021.💗
Ja sve normalno osim tunu izbjegavam, jedem voca povrca mesa, gljive malo manje jer me bas napuhnu, a i probava me nes zeza u zadnje vrijeme. Ne zelim se zamarati hranom odnosno jedem manje obroke i pokusavam raznovrsno. Samo opušteno
Ja sam isto tunu izvbjegavala i neke čajeve jer obožavam piti biljne
curke, opet ja o hrani 😂 zanima me koliko ste promjenile ishranu u trudnoci? da li i dalje konzumirate sireve tipa feta, mladi sir i tako dalje. Sta god ukucam na netu pise da ne smijem ☹️ Ja sam se danas uhvatila da placem u trgovini jer sam procitala da se feta ne smije jesti. Ako do sad sam smatrala da nemam simptoma danas sam dokazala suprotno drmaju 😂
Samo citaj deklaraciju proizvoda i ukoliko pise da je sir od pasterizovanog mlijeka smijes jesti slobodno😉
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Belale mogu ti reci da i mene ledja bole ufff… Sva sam neka ko stara baba hahaha
Ginger nadam se da niti drugi zametak nece odustati i zelim ti svu srecu…. Imas kakve simptome?
_______
Sto se tice prehrane, izbjegavam tunu i ribe iz konzerve, ananas sam izbacila skroz kao i peršin….. Dodala vise voca u prehranu ….. hrenovke i ostalo sve ok ali umjereno… Bez suhomesnatog ne mogu heheh al sam smanjila….
A zasto ribe iz konzerve? Ja bas se trudim na silu nekad da pojedem sardinu jer znam da je riba u trudnoci zdrava, a sardina je dozvoljena jer nema zive
Folate Solgar
24.3. + 😍
Drage trudnice imam pitanjce jedno...
Danas kad sam isla na wc da obavim malu nuzdu i brisala se, vidim sve mi se onaj neki mlijecni iscjedak zgusnuo dole po kozi pa mi bas ruzno bilo odmah sam se isla tusirati, pa me zanima jel ijednoj od vas tako nesto bilo?
Folate Solgar
24.3. + 😍
Drage trudnice imam pitanjce jedno…
Danas kad sam isla na wc da obavim malu nuzdu i brisala se, vidim sve mi se onaj neki mlijecni iscjedak zgusnuo dole po kozi pa mi bas ruzno bilo odmah sam se isla tusirati, pa me zanima jel ijednoj od vas tako nesto bilo?
Meni nije bas tako procurio, ali ga imam stvarno jako puno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobro jutro trudnice!
Meni je danas dan zapoceo divno u odnosu na jucer, jucer mi je bilo muka cijeli dan bez obzira sta pojela, a danas sam se probudila bez mucnina pa mi je to odma dobar znak
Kako ste vi?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pregledi 🥰
Joja - 23.4.
BubaT - 26.4.
Sarita_00 - 27.4.
nelanr - 29.4.
Romale - 29.4.
anameri - 30.4.