Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    11. Srpanj 2021. 16:07

Maša🥰🤰🏼

Boookiccc :)
    Brunasuosjecam danas mi je bas bas tezak dan :/ umorna, nemogu nista pojest uzas :P al dobro proci ce ..

Stvari za bebupa ja jos nisam nista kupila ali ajmo rec da sam si sve vise manje nasla sta bi otprilike… kolica bi bebeto Luca ili bebetto luca pro ali me malo zeza jaje tj autosjedalica ona koju dobijes u 3u1 mislite da je dobra? :/ ili je bolje da kupim neku drugu pa onda nastavakBRUNAti imas bebeto koju ces autosjedalicu kupit?

Prvo smo imali bebetto jaje al nekako nisam baš bila zadovoljna s njim, za razliku od ostatka kolica, znači košara i sportski dio su fenomenalni u svakom pogledu... Sad ću uzet adapter i maxi cosi jaje... Budem uploadala sliku jajeta koje sam pikirala

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    11. Srpanj 2021. 16:09

Evo ovo trenutno gledam i čini mi se baš ok.   
    https://ibb.co/4g7J8cr

Barcelona
    11. Srpanj 2021. 16:12

Bela_le tnx za info. Čini se zgodno to ljulja rješenje. Koju ljulju ste vi uzeli? 
    Bruna257 hvala, budem onda pričekala s bočicama. Kinderbet ćemo naslijediti, pa ak ne bude trebao, bude išao idućem bebolinu u familiji.

Bela_le
    11. Srpanj 2021. 16:14

Barcelona

Bela_le tnx za info. Čini se zgodno to ljulja rješenje. Koju ljulju ste vi uzeli?
    Bruna257 hvala, budem onda pričekala s bočicama. Kinderbet ćemo naslijediti, pa ak ne bude trebao, bude išao idućem bebolinu u familiji.

Proali put smo posudili, a sad smo gledali mozda ovu https://www.bubamara.eu/djecja-oprema/lezaljke-i-ljuljacke/ljuljacke/ljuljacka-everston-28782
    Svida mi se sto ima i baterije i adapter

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    11. Srpanj 2021. 16:19

Barcelona

Bratić je kupio nuna leaf, al meni je to puno novaca .. ja gledala ljulju Tiny love ili babybjorn....

Mi smo bili tada na sajmu beba i djece u Westgate city, pa smo nadobudno nakupovali svega... Kažem, izdajalica i nekih 4-5bočica, anticolic,pa manja,veća,za vodu,ovakva onakva... Sve tomme tippee.... Na kraju niš nisam koristila...dude sam najprije koristila mam, kasnije smo prešli na aventove.....imala ih dugo(do 3godine)... Hranilice smo uzeli Peg perego prima pappa3, i super je bila jer ide u 3-4 položaja,pa mi je u tome i spavala nekad... Kasnije smo uzeli Chicco prijenosnu sklopivu, znači najisplativija investicija ikada! Ubaciš u kolica u košaru,i ideš, sjedila u tome na plaži,u gostima,po restoranima.... Ima pladanj i kad je smazana, samo pod tuš i opereš je...

• Embarasada
    11. Srpanj 2021. 16:22

Jelenko93

Cure pitanje, ja sam radila krvnu sliku, urin i na svoju ruku urinokulturu par dana prije nego sam išla kod gin i rekao je da je sve oke i super što sam urinokulturu napravila jer u običnom nalazu urina piše dosta bakterija a u urinokulturi su navedeno samo saprofiti i to je oke nema problema ali danas sam išla baš po taj nalaz da mi ga daju jer moram nosit u zg i vidjela sam da su mi povišeni leukociti i još ponešto a skužila sam da bez obzira što je urinokultura sterilna trudnicama znaju prepisat antibiotik čisto preventivno pa se opet radi analiza urina, sad me to kopka zašto meni nije dao🤷‍♀️

Joj ne znam otkud ti to. Čak i da ti je urinokultura loša, moguće da ti ne bi dao antibiotik u prva 3 mjeseca nego bi sačekao 4.mjesec.
    Nikad nisam čula da bi se trudnicama davao antibiotik preventivno. Ako ti je rekao da je nalaz ok, onda je. Povišeni leukociti su normalni kod trudnica, možeš uvijek povećat unos tekućine pa će se smanjiti... 

jelenas
    11. Srpanj 2021. 16:33

Curke, vidim da ovdje ima dosta vas kojima je prva beba, a možda pomogne i nekome kome je druga 😂😂 Ja ću vam napisati sve od opreme što smo imali za prvu djevojčicu, to sve naslijeduje ova beba plus nešto ću za ovu nabaviti dodatno. 
    Pa krećem s onim što već imamo: 
    Kolica ABC design salsa4, 2u1 
    Jane rocket sklopiva kolica
    Jaje Maxi cosi pebble+ baza za auto+ adapteri za kolica
    Stokke steps hranilica s bouncerom za novorodence
    Ergobaby omni 360 
    Baby gym
    Kinderbet 
    Babymoov kuhalo dok krenemo s dohranom
    Nuna Rebl plus sjedalica za nakon cca 8-9 mjeseci
    Za prematalicu smo koristili komodu koju smo već imali, samo sam gore stavila mekanu podlogu za prematanje

Za ovu bebu sam nabavila još elastičnu maramu jer me baš privlači i možda se odlučim kupiti gnijezdo. 
    Robica mi je najnajbolja i najkvalitwtnija u H&M i Nextu, imam sve od svoje curke a dvije najbolje prijateljice mi imaju dečkiće pa se u tom slučaju nadam nešto i naslijediti.

Što se tiče opreme mi smo koristili baš to sve i ništa ne bi mijenjala, koristili smo baš baš puno i sve se pokazalo super. Curka i dalje sjedi na svojoj steps stolici tako da ne znam kako ćemo joj to uzeti 🙈
    Mi inače živimo na 5. katu bez lifta tako da će mi nosiljka biti spas, kolica ostavljamo dolje u spremištu za bicikle. Na sklopiva kolica smo se odličili jer puno putujemo tako da su nam ova bila must have jer stanu doslovno iza sica. 

Nadam se da vam moj popis može pomoći, ako imate bilo kakva pitanja o bilo kojem komadu opreme tu sam :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bruna257
    11. Srpanj 2021. 16:54

Ja jedino gledam sada uzeti gnijezdo i onaj mali krevetić koji se spoji sa bračnim... Planiram dojiti dok budem mogla, tako da mislim da bi mi to puno olakšalo.... Je li koja od vas ima iskustva sa bibs dudama?

Maša🤰🏼
    11. Srpanj 2021. 16:55

Uuuuuu ova autosjedalica od maxi cosi mi izgleda TOP 😍😍😍 bas mi se jako svida 😍 bruna puno hvala mislim da si mi rjesila sve probleme hahaha uzmem onda vj kolica 2u1 i ovu sjedalicu bas bas bas mi se svida 👌

Mislite da je bolje jaje bez iso fixa? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

sirenita
    11. Srpanj 2021. 16:59

Većinu stvari pokušajte vidjeti uživo, koliko su velike, teške, donjoj kilaže djeteta idu i sl. Neka djeca su sitna, ali beka stvarno iznenade (moj je na porodu imao skoro kilu vise od procjene j jako brzo je nastavio dobivati i težinu i visinu). 
    Kolica smo isprobali nebrojeno i odlučili za vrlo lagana a kvalitetna - jane kendo (3u1). Planirali amo da a obzirom da su tako lagana i sve, da nećemo ni uzimati kišobran kolica, ali sada smo ba kraju uzeli jer ionako će nam se poklopiti dvoje male djece i Trebat će svatko svoja kolica.  Tako da sada imamo i ergobaby metro+.
    Od ostale opreme, s nekih 9mj smo prešli na sjedalicu Nuna tres. Imamo i nuna Leaf (trenutno mu uopće nije zanimljiv, možda opet postane kad bude veći. Ili kad vidi bebu u njemu). 
    Isključivo sam dojila ali izdajalica mi je bila većinom bespotrebna jer - dijete najbolje izvuče, a dok sam i imala upale, lakše mi je bilo ručno izdojiti. 
    Ogradice i sl stvari nismo imali u kinderbetu, smatramo da je nepotrebno (eventualno na uzglavlju, to cu s drugim djetetom svakako nabaviti). 
    Imamo i ergobaby omni 360 ali nismo ga pretjerano koristili jer bila je i Korona, nismo puno nigdje ni išli, a kolica su bila jednostavnija za ove šetnje blizu. 
    Također imamo inhalator i nosni aspirator - omron duo. Neke bebe ga redovito koriste, mi nismo uopće imali potrebe…do sada kad je napunio god dana pa smo ga inhalirali. 
    Baby gym smo koristili jako dugo, prvo u pravom smislu korištenja, a kasnije su se na našem lukovi dali skinuti i ostala mu je zanimljiva podloga za igru.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.