Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barcelona
    11. Srpanj 2021. 18:04

Bruna257, jelenas, sirenita hvala za infiće, itekako će koristiti ❤❤❤ Evo, ja si pišem šalabahtere. Nisam ni znala kaj sve postoji 😂

Taya_
    11. Srpanj 2021. 18:08

Cure hvala za savjete.. Meni je potpuno sve nepoznato pa samo skupljam informacije 🤗

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

tierra
    11. Srpanj 2021. 18:15

Hvala, cure... Otvorila sam 10ak novih tabova za istrazivanje :)
    Vidjet cemo prvo sto cemo (osim odjecice) naslijediti pa tek kasnije kupovati.
    Ja radim jos dva tjedna pa cu imat vremena posvetit se svemu tad 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• nelanr_
    11. Srpanj 2021. 18:20

hvala na savjetima nama koje smo nove u ovome mnogo znaci ☺️ Isto se tako nadam da cu moci da dojim tj da cu znati i da li cu se opcenito snaci u drzanju bebe i svemu sto slijedi trema me vec pocela drmati 😂

boy 💙🌍

Slee
    11. Srpanj 2021. 18:26

Hvala cure na savjetima! 

Vjerojatno ste vi koje ste vise tjedana trudne preuzele dm paketic za trudnice? Nesto mi je u glavi da ste jos neki paketic spominjale, al se ne mogu sjetiti

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    11. Srpanj 2021. 18:38

Ja sam imala baš želju dojiti i bojala sam se da neću uspjeti.... Kako sam imala inducirani, rekli su mi da se možda mlijeko tj kolostrum neće odmah otpustiti, ali bebulja je tako vukla da sam još u boksu imala mlijeka na pretek, na jednu sisu vukla, na drugu mlijeko samo teklo 🤣🤣 i prednost su mi veće bradavice bile 🤣 btw, kad vam babe okolo govore da je slabo mlijeko, to ne postoji... Periodi su kad je beba u tzv skoku, sa 3-6-9 dana, tjedana,mjeseci .. i tad ima potrebu više jesti, i treba joj dati sisu kad traži, da si navuče dovoljno mlijeka, da se uspostavi ponuda i potražnja.... Zbilja govorim iz vlastitog iskustva, da sam slušala "babe" oko sebe, ne bi dojila ni 3 mj... I u startu izbjegavati hranu koja ima puno željeza i koja napuhuje, dok to nisam shvatila, borili smo se sa grčevima puna 3,5 mjeseca.. čak 2puta na hitnoj završili jer je od bolova ostajala bez zraka i poljubičastila... Eto,ja ću vam pisati svoja iskustva,koja se ne moraju poklapati sa tudima 😁 i nisam pripadnica RODA, niti nikakvih sekti kod je na sve načine odbacuju dohranu ili sve sto nije prirodom dano 😁🤣  ja sam se tada 1000% posvetila majčinstvu i bebi i mislim da smo zato u nekim stvarima uspjele više od očekivanog u samom startu... Nadam se da će i sada biti tako 🙏🥰

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    11. Srpanj 2021. 18:39

Eeeee i ako koja zna,javite di se mogu preuzeti ti paketići za trudnice ❤️

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• nelanr_
    11. Srpanj 2021. 18:42

kod mene u bas male  bradavice i zbog toga mislim da necu uspjeti vec imam nocne more da mi ne ide 😂

boy 💙🌍

freya_444
    11. Srpanj 2021. 18:49

Bruna257

Eeeee i ako koja zna,javite di se mogu preuzeti ti paketići za trudnice ❤️

U DMu samo kazes da bi.preuzela paketic i oni ti daju. Oni daju i nakon poroda, paket pelenica i jos nesto, to ti može i muž podići pitala sam već :)
    Muller isto daje, al nešto mi zvoni da oni šalju pred termin...
    Hipp mi je došao na adresu, to se sve online učlaniš :)
    I bippo klub sam se učlanila :) 

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    11. Srpanj 2021. 19:02

Evo, ja prokopala pa mozda nekome pomogne https://www.dobardil.hr/besplatni-paketi-i-testeri-za-mamu-i-bebu-dm-muller-bipa-i-dr/

—-
    Brw, mene danas bas jako boli zeludac, ali bas boli visoko gore. Inace mi je muka tako da samo osjetim da mi se dize zeludac i onda povratim i to je to. Je ok da me bas boli, malo sam se prestrasila. Danas smo i jeli rostilj, ali sam sve ispovracala

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.