Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    06. Srpanj 2021. 12:07

Taya 🤍

Cure sretno na pregledu danas.. 🧡 Javite nam novosti..
    Ja sam radila ultrazvuk taj dan kad i Panoramu. Ali ja sam radila kod svoje dr. Imala sam dog prvo pregled da se vidi srčana aktivnost i onda sam vadila krv za Panoramu. Mada koliko sam se raspitala novci za testiranje se vraćaju ako se nedaj bože nešto desi do onog trenutka kad krv stigne u SAD na testiranje. A radila sam testiranje zbog prvog spontanog koji je završio zbog kromosomopatije. Ne zbog toga da bi zbog loših rezultata završila trudnoću, nego da bi svojoj bebi omogućila pravovremeno lječenje. Tako da mi sad uopće nije žao, a i u narednim trudnoćama ako ih bude isto bi radila.. Barem sam sad mirna u tom pogledu.. 😃

Novci se ne vracaju. Ali ako nema dovoljno fetalne frakcije pokriveno je ponovno vadenje i slanje krvi. Ili ako je nalaz los pokrivana je amniocinteza ( ne znam dal preko svih al preko seqventie za panoramu je). Ja sam u roku od dva dana dobila termun u gynekosu za amnio uzoeak se slao za sloveniju tako da su i nalazi bili unutar dva tjedna. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Taya_
    06. Srpanj 2021. 12:20

XOXO

Taya 🤍

Cure sretno na pregledu danas.. 🧡 Javite nam novosti..
    Ja sam radila ultrazvuk taj dan kad i Panoramu. Ali ja sam radila kod svoje dr. Imala sam dog prvo pregled da se vidi srčana aktivnost i onda sam vadila krv za Panoramu. Mada koliko sam se raspitala novci za testiranje se vraćaju ako se nedaj bože nešto desi do onog trenutka kad krv stigne u SAD na testiranje. A radila sam testiranje zbog prvog spontanog koji je završio zbog kromosomopatije. Ne zbog toga da bi zbog loših rezultata završila trudnoću, nego da bi svojoj bebi omogućila pravovremeno lječenje. Tako da mi sad uopće nije žao, a i u narednim trudnoćama ako ih bude isto bi radila.. Barem sam sad mirna u tom pogledu.. 😃

Novci se ne vracaju. Ali ako nema dovoljno fetalne frakcije pokriveno je ponovno vadenje i slanje krvi. Ili ako je nalaz los pokrivana je amniocinteza ( ne znam dal preko svih al preko seqventie za panoramu je). Ja sam u roku od dva dana dobila termun u gynekosu za amnio uzoeak se slao za sloveniju tako da su i nalazi bili unutar dva tjedna.

Novci se vračaju ako se slučajno nešto desi i to do onog trenutka kad uzorak stigne u SAD. Ja sam baš pitala za to ako se slučajno desi spontani u roku par dana od uzimanja uzorka pa mi je gospođa Tanja rekla da joj se samo pošalje mail i do tog trenutka vraćaju novce. Jer sam uplatu morala obaviti prije ultrazvuka na kojem se vidi srčana aktivnost 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

jelenas
    06. Srpanj 2021. 12:25

Taya- ja imam jastuk Bubaba iz Bubamare i odličan mi je. Meni osobno su kuglice isto draže jer je nekako jastuk postojaniji i namješta se prema tvom tijelu. Poslužio mi je s prvim djetetom i za dojenje. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    06. Srpanj 2021. 12:29

Jelena razumijem te skroz, imaš zdravu kćer, curica koju si izgubila je isto bila zdrava, a i mislim da si svoju lošu sreću ispucala i ovaj put će sve biti savršeno radila testove ili ne
    TayaXOXOYellow hvala vam puno na odgovorima. Pitat ću još danas ginićku za savjet. Na kraju krajeva mogu i otići za 3 tjedna vaditi krv za NIPT, nakon idućeg uzv, tad ću biti 12+5, nije kasno.
    Taya moji razlozi za NIPT su identični kao kod tebe. Imam osjećaj da je sve kako treba ovaj put pa mi je to još jedan dodatan razlog - nalaz testa će mi donijeti dodatni mir

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

jelenas
    06. Srpanj 2021. 12:33

Lori, hvala ti draga na ohrabrenju ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    06. Srpanj 2021. 12:42

Lori, ja idem na 11+6 na mini anomaly i kombinirani i tek cu onda ako na nifty tako da sigurno nije kasno ni nakon 12tt
    .
    Ove kartice koje imate su od Une? Gledala sam ih na instagramu. Meni bi bas dobro doslo takvo sto za opustanje. Danas mi se pas poceo gusiti od komadica kruha koji je nasla na podu, to je trajalo nekoliko minuta, sva sam se istresirala i sad mi treba nesto da mi kaze da je beba dobro bez obzira na stres pa mi je slika kartice bas dobro dosla 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• XOXO
    06. Srpanj 2021. 12:42

Lori mozes kad god zelis radit. U 12 tt ce ti i fetalna frakcija bit puno veca i sigurno dovoljna za pouzdan nalaz i neces imat brige za ponavljanjem.
    Taya vidis super da ima i ta opcija. Kad sam radila prije par mjeseci pisalo je da nema povrata. Iskreno nisam isla pitat. Al vidim da sad izadu u susret i sa drugim stvarima. Npr meni su rekli da se javim prije uplate i da ce mi dat posebnu cijenu posto sam vec placala prije par mjeseci i sad opet. Bas su me iznenadili nisam to ocekivala nit mi je palo napamet pitat

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

jelenas
    06. Srpanj 2021. 12:44

Slee- da, da, Unine kartice su to :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    06. Srpanj 2021. 12:52

Jelenas jesi ti onda kupila i od sare goles maramu na dugice? Ne znam zsto mi je palo na pamet da bi to mogla biti ti 😂 sori ako ne znas o cemu pricam 😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    06. Srpanj 2021. 12:57

Dubrovčanka

Smijem li se pridružiti ovoj grupi😍. Ne znam još jesam li zimska ili proljetna samo da bude neka ❤️. Tema na proljetnim stoji. U prvoj trudnoći sam se druškala sam curkama pa mi bilo super. Nažalost nije se dobro završila. Blighted ovum pa sam išla na čišćenje. To je bilo u 2 mj. pa me ovaj brzi plus iznenadio🙈❤️. Na prvoj trudnoći smo radili godinu dana,a ova se uhvatila nakon drugog mjeseca pokušaja. Nadam se da će ovaj put bit sve ok ❤️. Pozdrav svim curkama 🥰

Dobrodošla i čestitke na ➕ bit će sve dobro, sad samo opušteno i pozitivno dalje.. 😘

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.