Jelenas ja nisam nista radila od toga, ali da je dr na pregledu s 12 tjedana rekla da nesto nije kako treba, radila bi nipt
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
E vidis Lori, ne znam kako ide kad radiš neki test “sa strane” tj ne kod svog ginekologa. Možda da samo odeš u drugu ambulantu koja radi s Panoramom? Ja da sad radim isto bi Panoramu odabrala, a moji isto ne rade nju. U tvom slučaju svakako mislim da bi isto išla na NIPT! Samo dokaz koliko smo svi različiti i koliko je svaka trudnoća različita, u tome je baš nekako i ljepota svega :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
LadyD i Bela- thanks! Mislim da ću tako i ja na kraju.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure sretno na pregledu danas.. 🧡 Javite nam novosti..
Ja sam radila ultrazvuk taj dan kad i Panoramu. Ali ja sam radila kod svoje dr. Imala sam dog prvo pregled da se vidi srčana aktivnost i onda sam vadila krv za Panoramu. Mada koliko sam se raspitala novci za testiranje se vraćaju ako se nedaj bože nešto desi do onog trenutka kad krv stigne u SAD na testiranje. A radila sam testiranje zbog prvog spontanog koji je završio zbog kromosomopatije. Ne zbog toga da bi zbog loših rezultata završila trudnoću, nego da bi svojoj bebi omogućila pravovremeno lječenje. Tako da mi sad uopće nije žao, a i u narednim trudnoćama ako ih bude isto bi radila.. Barem sam sad mirna u tom pogledu.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ja sam u prošloj trudnoći radila samo probir, a sada ništa od tih dodatnih… Samo odlazim na uzv i preglede i to je to
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Trudnice molim vas preporuke za jastuk za trudnice/dojenje.. Koji je najbolje kupiti..
Ja se baš borim sa spavanjem 😴.. Nikako zaspati, namjestiti se.. Zaspim oko 3 u noći a u 7-8 sam već gore.. I to uz barem 3-4 buđenja za odlazak na wc ili nisam u dobrom položaju.. Već sam počela luditi.. Uz to još imam sindrom nemirnih nogu.. Ma užas.. A kako će biti tek kasnije 🙉..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Lori, nipt test nije nesto obavezno. Tako da sama biras di ces i kad ga radit i koji od ponudenih na trzistu. Za nipt uzv nije obavezan. Dobro ga je napravit iskljucivo za potvrdu da srce kuca i da se vec ne vidi neka malformacija pa da ne "bacas" pare za nipt ako vec nesto ne stima. Za kombinirani s druge strane je uzv obavezan unutar 24h uzv+ krv jer je to statisticka usporedba tvog i nalaza drugih zena. Cisti postotak.
Sory ako sam preskocila nesto pisi jer mi je dok tipkam 10x zazvonio mob pa sam izgubila se.
Jelena ni nipt ni ptobir nisu obavezni pregledi. Ukoliko ste ti i muz sigurni da bite u svakom slucaju zadrzali bebu stvarno nema potrebe raditi ih.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Lori, za panoramu ne moras kod nikakvog doktora. Javi se direkt Tanji iz Panorame ( firma Seqventia) tamo ces nac broj. Ne znam dal oni rade vadenje krvi al znat ce ti dat popis laboratorija koji rade.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Trudnice molim vas preporuke za jastuk za trudnice/dojenje.. Koji je najbolje kupiti..
Ja se baš borim sa spavanjem 😴.. Nikako zaspati, namjestiti se.. Zaspim oko 3 u noći a u 7-8 sam već gore.. I to uz barem 3-4 buđenja za odlazak na wc ili nisam u dobrom položaju.. Već sam počela luditi.. Uz to još imam sindrom nemirnih nogu.. Ma užas.. A kako će biti tek kasnije 🙉..
Ja uzela ovaj i odličan mi je, pogotovo sad kad me prepone ubijaju! Bio tada na akciji pa sam ga kupila za 160kn, al vrijedi svake kune.
https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-dzungla
Lucija 16.12.2021.💗
Taya, pogledaj si na Mini greeny stranici, ima ih isto. Meni bilo bitno da je punjenje od kuglica. 😊
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji