Bambina hvala ti! Kako si ti, jel popustaju mucnine?
Ma ja ti se još uvijek borim sa mučninama..
Najgore mi bude popodne i navečer, tako da koliko toliko mogu funkcionirati na poslu ujutro.. Ali ne povraćam, bar za sada.. Sutra idem vaditi krv, a pregled mi je sljedeći četvrtak.. Ne mogu dočekati! 🙉
Kako si ti, da li imaš kakvih izražajnijih simptoma?
Ninica, čestitam i dobrodošla 💖🥳 kad saznaš datum pregleda, javi da zapišem na našu listu.
Lori, bravo za pregled i bebicu! 😊
Lucija 16.12.2021.💗
Embarasad i Lori cestitam na pregledima
Ninica dobrodosla
Schinin ja sam ju kupila od prijateljice, ona kupila za prvo dijete, nije ju izvadila iz kutije jer joj je druga vise odgovarala tako da sam ju kupila za pola cijene
Hvala cure za savjet za papucice, pogledat cu za prvu ruku ona neke te koje su vise ko carapice
Angel ja sam na +1 za sad, ali ni tvojih +2,5 mi se ne cini puno
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ninica dobrodošla 😊
Lori i Embarasada čestitam na super pregledima ❤️
Super vijesti ! I ako sam nekog preskočila - čestitke .
Netko je spominjao kile , ja sam se udebljala 2 kg - u petak sam 12 tjedana . I to jer se bas ne krećem previše , nadam se da će doktor biti blaži po tom pitanju idući pregled . Cure koje ćete raditi prenatalni neinvazivni - koji ćete uzeti ? Ja mislim da ću ja Harmony i oko 14 og tjedna ću se testirati . Iskustva s Harmonyem tko ? 😊
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Lori bravo i cestitke za pregled bas mi je jako drago da je sve super. I tako nek ostane.
Ma jedini "problem" za to "kasnije" radenje panorame je sto ce se morat jos ta tri tjedna naoruzat strpljenjem… Ali nakon toga ceka te i nas sve druge novo nestrpljenje svih sljedecih pregleda tako da nista novoga u trudnoci ❤️
Hvala ti🤗 Haha a da zato sam i htjela odmah iduci tjedan raditi😁 Ali nema veze strpit cu se😊 Kako si ti? Blizi se i tvoj pregled 😊
A znam i mene ce bas gadati svi godisnji tako da cu vjerojatno isto morat cekati. Al s obzirom da je sezona i da imam posla preko glave nekako se vise fokusiram na to da manje se stresiram oko t. Uglavnom danas sam skuzila da iako sam u prosloj t dobila samo pola kg al mi je stomak vec bio iskocio... Al sam radi svih problema bila stala sa treninzima i skroz se primirila i pazila sad sam natukla u tom periodu kg iz nekretanja i stomak mi se samo napuhao natrag... Izgledam ko da sam samo nastavila di sam stala, ko da sam u 5mj trudnoce 🤣 u nis ne stanem i u nicem se ne osjecam ok. Muz samo skakuce i vice da sam mu lijepa sto me jos vise nervira brizan. Nadam se da je samo takav dan 🤣🤣🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Embarasada Imala sam puno preporuka za Ginekos, tako da sam se i sama narucila tamo na Anomaly scan.. (27.7.) vec cu biti 22+3 tada ali ne bi me upisali valjda da je to prekasno.
Angel bila sam vec pisala da sam dobila bas dosta kila, ukupno 7 do 4.mj, a sada vec i vise vjerojatno (bas sam imala napadaje gladi u prvom tromj). Sada vise nemam napadaje ali svejedno idu gore! 😏 Mislim da Dr nece biti presretna sutra, ocekujem dijetu 1800 jer ovako cu biti kamion.
Nove cure dobro dosle 🤗
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Cestitke svima na dobrim pregledima 💕
Bela, Embarasada i meni je cudno da ne rade zato sam se i upustila u diskusiju. isla sam gledati i stvarno americka ob asocijacija stvarno vise ne preporucuje taj UZ. Nisam pricala sa Dr. jer kod uredne trudnoce vidis odredjen broj puta "nurse practitioner" pa sam njoj rekla da mi je to absolutno glupo, jer mislim (meni se Hvala Bogu nikad to pitanje nije postavljalo) sto ako imaju neke malformacije i odlucis se za prekid trudnoce??? znam da je to uvijek cisti horor, ali ipak mislim da se "lakse" na to odluciti i to proci u 12tt nego u 20tt. na to mi je ona odgovorila da se tad uglavnom mjeri nuhalni nabor i da to nije tako tocno (i ja mislim da je na razini gledanja u soljicu kafe... ali to je druga tema) a i tako sve salju na NIPT (BTW Embarasada pod NIPT sam mislila da vadis krv za genetski test ne nuzno i kombinovani probir, ergo ne mora bit UZ, ovdje samo rade doppler) na moje pitanje a sto je sa drugim greskama u razvoju koje nisu nuzno kromosomske je odgovorila da se onda vjerovatno ne moze naci srcana frekvencija u 12tt. A ja joj nabrojala barem 10 stanja gdje mozes iznijeti trudnocu a da beba nije sposobna za zivot... u svakom slucaju je onda rekla da porazgovaram sa dr i da ona nema pojma i da samo sprovodi sto joj je receno abunit cu se sigurno jos
kao trudnica i kao dr. mislim da je absolutna glupost sto su to ukinuli
jelenas super su kartice❤️ za testove: mislim da je na Tebi/Vama i sto god odlucili to je ispravna odluka. neki bi voljeli test da znaju da je sve u redu i u slucaju "grseke" da prekinu trudnocu (nazalost precesto je to slucaj) a za druge je da se mogu/znaju pripremiti na to sto te ceka u slucaju necega.... nazalost "normalan"test ne znaci nuznu i urednu trudnocu, ali Ti to sigurno ne moram objasnjavati
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Dubrovcanka dobrodosla, zelim ti urednu trudnocu i da sve bude u redu ovaj put ❤
Sretno cure koje danas imate preglede 🤗
Meni je dosao nalaz od stitnjace, nije bas nesto, prije mjesec dana mi je tsh bio 2.5 a sad je pao na 2.3, nadala sam se da ce vise. Pijem Euthyrox 50 i vikendom uz to pola od 25 ali ocito je malo. Povecala bi malo dozu sama a ne znam koliko jer cu tek sutra ostaviti nalaz na komentar i onda se ceka tjedan do 10 dana :/
znas li koliki su ti fT3 i fT4? TSH od 2.3 je absolutno u redu i ako se ti dobro osjecas za sada ne bi bilo potrebe da povecavas dozu, ali obavezno prati svaka 4tj TSH
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Cure, trebam vašu pomoć ako znate.
Trenutno sam nezaposlena od 3.mjeseca ove godine i mene zanima u vezi porodiljne naknade. Naime, ako se ja u međuvremenu zaposlim, koliko mjeseci moram raditi prije porodiljnog da ostvarim puni iznos naknade? Da li je dovoljno tipa da se zaposlim mjesec dana prije otvaranja porodiljnog i onda bi mi se gledao prosjek place za taj mjesec i placa od prethodnog poslodavca? Radila sam neprekidno od 1.mj 2020.g.do 3.mj.2021.g. da li mi se gleda i ta plaća za naknadu ili ne?
Nadam se da se nisam pogubila hahha
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitke svima na dobrim pregledima 🥳🥳🎉🎉 bas mi je drago, da sve prolazi dobro 🤗🎈
Drage moje, moram sa vama podijeliti sada jedno iskustvo, bila sam maloprije u dućanu i po prvi puta sam izašla van u baš uskim tajicama, gdje mi trbuščić dolazi do izražaja, one trudničke, sa visokim strukom.
Znači nema osobe u dućanu, koja me nije odskenirala od glave do pete, u jednom trenutku sam pomislila Bože, jel nešto ne valja, a da ja ne vidim ili što!?
Baš neki odvratan osjećaj, kad vas neko tako snimi od glave do pete 😬
Ja recimo na trudnice nikada sa takvim čuđenjem nisam gledala 🤦♀️
Sada si mislim, možda bolje da samo u širokoj robi hodam 😅😅
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Sortiraj odgovore
Najstariji