Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    06. Srpanj 2021. 14:12

Jelenas ajme super, hvala za info, mozda te budem zicala da je pitas tamo iza iduceg pregleda ako sve bude kako treba.
    Dubrovcanka dobro dosla! Mozes ostati s nama, skicala sam i ja proljetnice jer mi se na pocetku cinilo da su tu cure sve vec na pola trudnoce, ali na kraju je to nebitno jer je zapravo super kad mozes cuti iskustva onih koje su par tjedana prije tebe bile u istoj situaciji :)
    Aurora zao mi je zbog stitnjace, ne kuzim se u taj dio jer ja imam jako nisku, ali vjerujem da ako pojacas terapiju makar privremeno sve biti ok! 

Kreme za suncanje - u sjecanju mi je da je netko pred par tjedana pisao o tome, ali sam sve zaboravila. Danas planiram ici u nabavku jedne pa ako imate preporuku neke koja je ok za nas, pisite. Usput cu do hm-a po neke haljine, ja ne znam kako vi ostale moje ste slican tjedan kao i ja, ali ja vise u nijedne hlace ne stanem, napuhana sam i trbuh mi se vec nekako zaoblio. Znam da to nije beba jer ima tek 2cm, ali sam napuhana i bas moram kupiti nesto sire. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    06. Srpanj 2021. 15:04

Slee- ja sam non stop u haljinama i tajicama jer si drugo nemrem zamisliti da bi nosila. Meni se trbuh rano počne kružiti tako da ti vjerujem.
    Što se tiče krema za sunčanje ja koristim od kćeri Alphanova bebe (ili kids) jer imaju ok sastav.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    06. Srpanj 2021. 16:09

Taya 🤍

Trudnice molim vas preporuke za jastuk za trudnice/dojenje.. Koji je najbolje kupiti..
    Ja se baš borim sa spavanjem 😴.. Nikako zaspati, namjestiti se.. Zaspim oko 3 u noći a u 7-8 sam već gore.. I to uz barem 3-4 buđenja za odlazak na wc ili nisam u dobrom položaju.. Već sam počela luditi.. Uz to još imam sindrom nemirnih nogu.. Ma užas.. A kako će biti tek kasnije 🙉..

Znaci nisam sama u toj potrazi za jastukom... također svaka preporuka dobrodosla 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    06. Srpanj 2021. 16:24

Dubrovčanka

Smijem li se pridružiti ovoj grupi😍. Ne znam još jesam li zimska ili proljetna samo da bude neka ❤️. Tema na proljetnim stoji. U prvoj trudnoći sam se druškala sam curkama pa mi bilo super. Nažalost nije se dobro završila. Blighted ovum pa sam išla na čišćenje. To je bilo u 2 mj. pa me ovaj brzi plus iznenadio🙈❤️. Na prvoj trudnoći smo radili godinu dana,a ova se uhvatila nakon drugog mjeseca pokušaja. Nadam se da će ovaj put bit sve ok ❤️. Pozdrav svim curkama 🥰

Dobrodosla i samo polako sigurno ce sve biti u redu❤

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Ri
    06. Srpanj 2021. 16:26

Sretno svim curama danas na pregledu ! Javite se 🍀😘

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Bela_le
    06. Srpanj 2021. 17:16

Cure jedno gluoasto pitanje, s obzirom da mi je prva beba bila ljetna beba pa sad ne znam bas oko oblacenja zimske bebe, gledam pelice za novorodence, ful su mi slatke, sta vi mislite o tom?

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Embarasada
    06. Srpanj 2021. 17:41

Cure, bila sam na pregledu i sve je super. Urinokultura kontaminirana pa moram ponovit, zaboravio doktor kliknuti glukoza pa moram ponovit i šećer... :) sve ostalo super. Mog doktora neće biti zbog godišnjeg pa moram negdje drugdje za mjesec dana. Ako imate kakve preporuke za zagreb javite, jer bi otišla privatno onda nekom ko je dobar.

Pelice-zasto ne, svejedno u principu, dijete i tako ne staje na noge :) jedino ne znam jesu dovoljno tople, s čarapama valjda jesu. 

Lolitaa
    06. Srpanj 2021. 18:04

Pozdrav cure,pridruzujem se zimskim bebama,termin mi je 10.03.22,rana sam trudnoca dana 5+6 😁😁😁

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• Schinin
    06. Srpanj 2021. 18:07

Pozdrav cure  ja jos uvijek pokusavam pohvatat zaostatke al il se bavim s djecom il zaspem , a jucer nam je bio praznik tako da su bili kuci citav dan, pa ih treba zabavljat 
    evo da se i malo smijete : muza sam direktno jucer pitala jel ima ljubavnicu  kad se vracao sa posla svratio u kupovinu i to bez da sam mu sto rekla, i donio mi cvijece, kaze donio sam ti i limunadu i sok od narandze, kupio djeci sladoled, donio zamrznute pizzae, kaze da ne moras kuhat za veceru.....rekoh gdje i kad si sgrijesio i tko ti je ta ljubavnica  
    sad idem pohvatat barem ono od jucer sto ste pisale, dok su mi jos oci otvorene 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Schinin
    06. Srpanj 2021. 18:15

Bela_le

Embarasada cestitam 💙, napisi kad ti je termin pa ubacim tebe i plavo srce na popis haha
    Sleecestitke i tebi 🥰
    Schininpitala sam se gdje si, po meni je ultrazvuk u 12 tjesnu bitan, rade mini anomaly i vec se mogu uociti ako ima nekih nepravilnosti tako da mi je zao sto su ukinuli 😔
    Jelenas i shininhvala na odgovorima, kupila sam ju i ima umetak i za novirodence al su me svi oko mene napali kako sam na glupost potrosila novce jer eto beba ce se rodit u 12 mjesecu i uopce ju necu koristit pa sam htjela vidjeti kako su drugi, znaci ipak cu ju moci lijepo iskoristiti 😁

ah, draga Bela pusti ljude nek pricaju sto hoce.... jeste ergobaby malo poskupa, ali je po mom vrijedna svakog centa!
    evo ti moje iskutsvo: i za prvu bebu sam bila planirala kupit nosiljku ali nikako i kad joj je bilo neka dva mjeseca, ja morala nesto za posao zavrsit, ona nervozna samo bi se nosala itd i ja u auto u u prvi babys'R'us i nema ergobaby u radnji... uzela sam onda neku srednje cijene misleci da cu je i tako imati na sebi samo dok radim da su mi ruke slobodne. naravno da tad nisam isla uzet ergobaby jer je muz vikao imas tu, sta ce ti dve... ta nosljka je imala i par stvari koje su mi se svidjale, ali su me ledja ubijala doslovno a ona je bila vise onako zgoljava beba, tako da nije do njene tezine i na kraju uopce nisam koristila jer mi nije bilo zadovoljstvo nikakvo. kad se malac rodio kupila ergobaby - doslovno smo se nosali svakodnevno, nema gdje nisam isla tako s njim, on je bio dosta teza beba a ja ga nisam cestito ni osjetila u nosiljci. I da, peru se super u masini  (ja uzela sivu iako sam htjela crnu, a ova bila upola cijene )  i sto jelenas kaze, skafandercic i u setnje 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.