Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    06. Srpanj 2021. 08:09

Jutrooo 🥳
    Sretno cure na pregledima ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

jelenas
    06. Srpanj 2021. 08:17

Kartice su mi odlične! Čim se malo uznemirim ili počnem nešto zabrijavati odmah si malo provrtim i budem bolje :) 
    Sretno curke na pregledima!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    06. Srpanj 2021. 08:35

Embarasada

Došao nifty a u srijedu sam radila!! Nifty je negativan i čekamo dečka :) :) :)

Cestitke 💙

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    06. Srpanj 2021. 08:40

Cure, ima li ovdje netko da nije ništa radio? Dakle niti probir niti nipt? Moja kuma recimo nije ništa radila, ja sve razmišljam o istome. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bambina
    06. Srpanj 2021. 08:44

Cure, sretno na današnjim pregledima! 🤞
    Lori, draga, sretnoooo..❤️❤️
    Čestitke Slee i Embarasada na odličnim pregledima.. 😊

Lori🍀
    06. Srpanj 2021. 08:49

Bok cure,
    Jelenko čestitke na super pregledu, sigurno ti je laknulo 
    Slee super za pregled i malog čovječuljka, neka si otišla, nema smisla biti u panici i nervirati se.
    Embarsada čestitam na super nalazu Nifty-ja i na dječaku 
    Bela Le – nisam iz Osijeka ali sam završila pravo pa sam na to mislila kad sam rekla da smo kolegice  Sretno ti dalje na faksu, znam da je socijalni rad isto jako težak ali budeš ti to sve riješila.
    Jelena ja neću raditi kombinirani ali ću raditi NIPT. Netko je napisao da se uz NIPT radi uzv, hm, ja danas imama uzv navečer a NIPT sam mislila idući tjedan raditi jel to ok? XOXO ti se najviše razumiješ u to?
    Joj kad vidim da pričate o opremi za bebe baš vam zavidim, ja čekam da mi prođe prvo tromjesečje pa da krenemo gledati polako. Baš mi nekako vrijeme stoji.
    Ja sam jutros vadila krv i dala urin, popodne će mi već nalazi biti gotovi.
    Tek sam navečer na pregledu, tko će dočekati. Sretno nam svima danas

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

jelenas
    06. Srpanj 2021. 08:54

Lori- mene je doktor u prošloj trudnoći naručio na harmony u 11tt radi većeg udjela fetalne dna. Prije vadenja krvi provjerio je samo dal ima otkucaja i nakon što je bilo sve ok išla sam na vadenje krvi. Mislim da se uzv radi samo radi potvrde da je dijete živo. 
    Muž i ja smo raspravljali o testovima no kako iz prošle trudnoće imamo takvo iskustvo da smo se opustili nakon rezultata pa je uslijedio šok nekako smo odlučili da ovaj put samo sve prepustimo i uštedimo si te novce. Evo nisam pametna.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    06. Srpanj 2021. 08:58

jelenas

Cure, ima li ovdje netko da nije ništa radio? Dakle niti probir niti nipt? Moja kuma recimo nije ništa radila, ja sve razmišljam o istome.

Ja nisam radila ni jedan... vec sam napisala da sam misljenja da sta bude bit ce svakako nebih na nista mogla utjecati da ima nekih nedostataka. Jedino cu napravit sad 7.7. Mjerenje nuhalnog nabora jer je dr. rekla da trebam i usput te hematome kontrolirat. 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    06. Srpanj 2021. 09:14

Taya 🤍

Slee prekrasan mali čovječuljak.. 💚 Trudnice provjerite spol Ramzijevom metodom.. Meni se na kraju pokazala točno, iako sam imala krivi osjećaj..

Nema sanse da skuzim ovu metodu...  jedino ako znas vidjeti mada pise uv od 6t a moj je 7t

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Lori🍀
    06. Srpanj 2021. 09:15

jelenas

Lori- mene je doktor u prošloj trudnoći naručio na harmony u 11tt radi većeg udjela fetalne dna. Prije vadenja krvi provjerio je samo dal ima otkucaja i nakon što je bilo sve ok išla sam na vadenje krvi. Mislim da se uzv radi samo radi potvrde da je dijete živo.
    Muž i ja smo raspravljali o testovima no kako iz prošle trudnoće imamo takvo iskustvo da smo se opustili nakon rezultata pa je uslijedio šok nekako smo odlučili da ovaj put samo sve prepustimo i uštedimo si te novce. Evo nisam pametna.

Razumijem što želiš reći. Nikad se ne možeš opustiti u trudnoći, nažalost. Vidi s mužem, najbolje da zajedno donesete tu odluku, teško će ti bilo tko od nas dati savjet.
    Ja u prošloj trudnoći nisam mislila raditi NIPT ali obzirom da je završila spontanim vjerojatno zbog kromosomske pogreške sada mi je nekako logično da ga napravim.
    Sada mi je problem što mi je pregled kod mog dr tek za 3 tjedna a ne čeka mi se toliko da me on pošalje na NIPT. Plus što ni ne znam hoće li me htjeti na Panoramu poslati jer svi guraju svoje, socijalni gin na zamjeni mi je samo dao kontakt od nekog dr koji radi Nifty. Pa ne znam mogu li se sama naručiti privatno na Panoramu. Hoće li mi oni tamo onda napraviti uzv? Idući čet sam točno 11 tjedana pa sam mislila tada vaditi krv. 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.