Može. Termin je 17. 1. :) hvala.
Ovo je bilo za tablicu ali se nije citiralo uspješno :)
Embarasada cestitam 💙, napisi kad ti je termin pa ubacim tebe i plavo srce na popis haha
Sleecestitke i tebi 🥰
Schininpitala sam se gdje si, po meni je ultrazvuk u 12 tjesnu bitan, rade mini anomaly i vec se mogu uociti ako ima nekih nepravilnosti tako da mi je zao sto su ukinuli 😔
Jelenas i shininhvala na odgovorima, kupila sam ju i ima umetak i za novirodence al su me svi oko mene napali kako sam na glupost potrosila novce jer eto beba ce se rodit u 12 mjesecu i uopce ju necu koristit pa sam htjela vidjeti kako su drugi, znaci ipak cu ju moci lijepo iskoristiti 😁
Ček ček, zašto je ne bi nosila?
Ja sam kćer nosila isključivo cijelu zimu, kolica nisam izvezla sigurno 5 mjeseci od 11.do 5.mjeseca (dok se nije približila godini dana i postala mi je teška). Nosiljka je genijalna stvar, ja imam Tulu, to je ista grupacija kao Ergo ali Tula ima malo zabavnije dezene i meksa je. Ergo je meni dosta krut I nije mi se svidio. Imala sam i elastičnu maramu ergobaby, super je ali nije zaživjela, bilo je prevruće preko ljeta za nju a već kad dijete dođe do 8kila postane teško nosit i meni nema smisla opterećivati leđa. Za zimske bebe bi mogla bit super.
Preko zime nosiljku ili zagrnete jaknom ako možete zakopcat, ili kupite posebnu jaknu za nošenje a ima za kupiti kod sivalica navlake koje se "obuku" na nosiljku. Super stvar iako je bebi najveći dio godine dovoljno toplo od mame, I treba obuci sloj robe manje dok se nosi beba (I bebi i sebi).
pozdrav cure, evo mene opet nakon dugvo vremena🌞
Cura nam je imala baletnu predstavu (mislim da je nepotrebno napomenuti da smo se rastopili😂😂😂) i sad sanja o velikoj bini, pa smo bili na odmoru u Miami, principijelno posjetit sogoricu (bili u hotelu ne kod nje) a zena je "posebna"… i onda kako me nije bilo, morala sam kojekakve zaostatke na poslu zavrsit.. i tako ne znam gdje mi vrijeme ode😅 svako vece kazem idem procitat zaostatke, javit se pa na kraju zaspem sa mobitelom u rukama😂😂😂
u cetvrtak bila na kontroli, pa sam se upustila u veliku diskusiju - ukinuli su UZ na 12 tt, kao i tako se radi genetski test. Inace je ovdje UZ za utvrdjivanje trudnoce i da je sve na svom mjestu, oko 20tt Anomaly i negdje 35tt za procjenjivanje tezine bebe, sto mi je u principu OK, ali je prije bio i u 12tt i mislim da taj nije tako nevazan, NIPT tamo ili vamo. inace je kod mene sve u redu, izvadili krv za NIPT, trebaju rezultati biti najkasnije do slijedeceg tjedna. Ja se nekako ni ne osjacam trudno osim ogromnog trbuha, muz i ja se zazamo pogadjanjem spola, a nagrabusili smo ako bude decko, jer je cura sebi narucila sestru i ne da rec da bi mogao biti mali brat…😅
Nadam se da ste mi sve dobro❤️ a sad stvarno idem probat pohvatat zaostatke😃
I meni je to dosta čudno. To je dosta bitan uzv jer se gledaju te neke mjere koju su bitne za eventualne malformacije ili ukazuju na srčane mane ili kromosomske greške. A i kako je moguće raditi nipt bez UZV? Meni je rekao dr da to nema smisla bez UZV. Čak i za kombinirani pregled je uvjet da se UZV napravi unutar 24 sata od vađenja krvi.
Embarasada pa kao argument im je bio da bebi bude hladno u tom preko zime, a bit ce mi tesko kad bude veci na proljece
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Popis termina 🤰❄:
anameri- 23.11. 💗
Taya- 25.11. / Čakovec 💗
Birdy- 27.11. 💗
ginger39- 8.12. / Zagreb 💙
Freya- 8.12. / Pula 💗
tierra- 12.12. / Zagreb 💗
Nelanr- 12.12. 💙
Joja - 14.12. Mozda 💗
Miraclebaby26- 18.12
Aglaja- 19.12. / Zagreb 💙
Bela_le- 19.12. / Osijek 💙
novasrećica- 23.12. / Pula💗
avica- 27.12. / Zagreb 💗
Angel- 27.12. / Varaždin ili Čakovec
Luluuu- 28.12. / Pula
Bumbasor- 28.12. / sv. Duh 💙
Lucy_lu - 31.12. / Rijeka
aurora12- 3.1. / Split
piba7- 4.1. / Zagreb 💙
Briggite -4.1.
nemamimena26- 5.1. / Zagreb
Maša- 5.1. / Rijeka
sirenita - 7.1. / Karlovac
Sandricak- 13.1. / Zurich
Peppss- 15.1. / Slavonski Brod
Embarasada- 17.1 💙
LadyD- 19.1
Ri- 20.1.
Lori- 3.2. / Zagreb
Sedmatina- 3.2.
Slee- 9.2.
Bambina -10.2.
Bruna 15.2.
Jelenas - 18.2.
Schinin-
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pregledi 🤰🤰💞:
Embarasada- 6.7.
Miraclebaby26-6.7.
Lori-6.7.
novasrećica- 7.7.
Birdy-7.7.
ginger39-8.7.
Ri-8.7.
sirenita-8.7.
Taya-8.7.
anameri-9.7.
XOXO-12.7.
aurora12- 13.7.
Bruna257-14.7.
Bambina-15.7.
jelenas-15.7.
avica-16.7.
Maša-19.7.
Bela_le-21.7.
Anci- 21.7.
ane1212-21.7.
TeJa-22.7.
nemamimena26-23.7.
Slee- 27.7.
Teeny-27.7.
Freya_444- 29.7.
AnnaO-6.8.
Jelenko93-12.8.
☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Jutroooo cure😀 kako ste mi?
Embarasada, Lori, miraclebaby sretno na pregledima i javite se obavezno💞💖
Cure, ako se neka ne vidi na listi slobodno mi javite jer možda vas slučajno preskočim u moru ovih postova ovdje pa nemojte zamjeriti hehe 😊🥰
Lucija 16.12.2021.💗
pozdrav cure, evo mene opet nakon dugvo vremena🌞
Cura nam je imala baletnu predstavu (mislim da je nepotrebno napomenuti da smo se rastopili😂😂😂) i sad sanja o velikoj bini, pa smo bili na odmoru u Miami, principijelno posjetit sogoricu (bili u hotelu ne kod nje) a zena je "posebna"… i onda kako me nije bilo, morala sam kojekakve zaostatke na poslu zavrsit.. i tako ne znam gdje mi vrijeme ode😅 svako vece kazem idem procitat zaostatke, javit se pa na kraju zaspem sa mobitelom u rukama😂😂😂
u cetvrtak bila na kontroli, pa sam se upustila u veliku diskusiju - ukinuli su UZ na 12 tt, kao i tako se radi genetski test. Inace je ovdje UZ za utvrdjivanje trudnoce i da je sve na svom mjestu, oko 20tt Anomaly i negdje 35tt za procjenjivanje tezine bebe, sto mi je u principu OK, ali je prije bio i u 12tt i mislim da taj nije tako nevazan, NIPT tamo ili vamo. inace je kod mene sve u redu, izvadili krv za NIPT, trebaju rezultati biti najkasnije do slijedeceg tjedna. Ja se nekako ni ne osjacam trudno osim ogromnog trbuha, muz i ja se zazamo pogadjanjem spola, a nagrabusili smo ako bude decko, jer je cura sebi narucila sestru i ne da rec da bi mogao biti mali brat…😅
Nadam se da ste mi sve dobro❤️ a sad stvarno idem probat pohvatat zaostatke😃
I meni je to dosta čudno. To je dosta bitan uzv jer se gledaju te neke mjere koju su bitne za eventualne malformacije ili ukazuju na srčane mane ili kromosomske greške. A i kako je moguće raditi nipt bez UZV? Meni je rekao dr da to nema smisla bez UZV. Čak i za kombinirani pregled je uvjet da se UZV napravi unutar 24 sata od vađenja krvi.
Nipt test se moze radit bez uzv jer je to pretraga i ne ovisi nista o uzv. Uzv sluzi da se prije nego platis taj ne mali iznos provjeri dal je sve ok. Jer ako npr nije bolje je radit amnio ili korionske.
Kombinirani mora imat uzv jer je to statistika i usporedbe radi nema nalaza bez uzv i krvne slike zajedno.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Dobro jutro svima!
Evo mala doza pozitive za sve, a posebno one koje imaju pregled:
https://ibb.co/F3H1zr7
❤️🥰
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro!
Embarasada, Lori, miraclebaby sretno danaa
Jelenas i ja imam iste kartice 😊
Lijepo je vidit da konacno nisam na dnu liste za preglede haha, bas mi je puno ovo 6 tjedana, nadam se da nece slijedece biti opet 6 tjedana, luda sam vec, htjela sam otic privatno na ultrazvuk pa mi je reko muz da nisam normalna haha, al bas sam nesto nestrpljiva
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobro jutro svima!
Evo mala doza pozitive za sve, a posebno one koje imaju pregled:
https://ibb.co/F3H1zr7
❤️🥰
Super su mi te kartice🎊🥳🥳
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji