Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    05. Srpanj 2021. 16:52

jelenas

Mi imamo od prve curke svu baby opremu, 2 kolica, jaje, as, hranilicu s bouncerom, ergobaby i sad sam nabavila još elastičnu maramu :) Tak da mislim da smo već ready :)

Koliko si uspjela koristit ergobaby s obzirom da je rodena u zimu (ako dobro vidim u potpisu)? Ja sam sad uzela al me pati da necu moci koristit dugo s obzirom da je termin u 12 mjesecu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    05. Srpanj 2021. 16:56

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

Bela stigao mi hm, meni su hlačice velike al ti moram reci da su takoooo mekane ma odlične
    Naručila sam pamučne njihove tak da od mene imaš preporuku 🥰🥰
    Idem vas sad malo skicnuti, pusa cure

E super, onda narucujem, hvala ti 🥰🥰

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Embarasada
    05. Srpanj 2021. 17:13

Došao nifty a u srijedu sam radila!! Nifty je negativan i čekamo dečka :) :) :) 

Taya_
    05. Srpanj 2021. 17:23

Embarasada

Došao nifty a u srijedu sam radila!! Nifty je negativan i čekamo dečka :) :) :)

Čestitke na urednom nalazu i malom dečkiću 💙 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Schinin
    05. Srpanj 2021. 17:25

pozdrav cure, evo mene opet nakon dugvo vremena 🌞
    Cura nam je imala baletnu predstavu (mislim da je nepotrebno napomenuti da smo se rastopili 😂😂😂) i sad sanja o velikoj bini, pa smo bili na odmoru u Miami, principijelno posjetit sogoricu (bili u hotelu ne kod nje) a zena je "posebna"... i onda kako me nije bilo, morala sam kojekakve zaostatke na poslu zavrsit.. i tako ne znam gdje mi vrijeme ode 😅 svako vece kazem idem procitat zaostatke, javit se pa na kraju zaspem sa mobitelom u rukama 😂😂😂
    u cetvrtak bila na kontroli, pa sam se upustila u veliku diskusiju - ukinuli su UZ na 12 tt, kao i tako se radi genetski test. Inace je ovdje UZ za utvrdjivanje trudnoce i da je sve na svom mjestu, oko 20tt Anomaly i negdje 35tt za procjenjivanje tezine bebe, sto mi je u principu OK, ali je prije bio i u 12tt i mislim da taj nije tako nevazan, NIPT tamo ili vamo. inace je kod mene sve u redu, izvadili krv za NIPT, trebaju rezultati biti najkasnije do slijedeceg tjedna.  Ja se nekako ni ne osjacam trudno osim ogromnog trbuha, muz i ja se zazamo pogadjanjem spola, a nagrabusili smo ako bude decko, jer je cura sebi narucila sestru i ne da rec da bi mogao biti mali brat...😅
    Nadam se da ste mi sve dobro ❤️ a sad stvarno idem probat pohvatat zaostatke 😃

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Schinin
    05. Srpanj 2021. 17:31

Bela_le

jelenas

Mi imamo od prve curke svu baby opremu, 2 kolica, jaje, as, hranilicu s bouncerom, ergobaby i sad sam nabavila još elastičnu maramu :) Tak da mislim da smo već ready :)

Koliko si uspjela koristit ergobaby s obzirom da je rodena u zimu (ako dobro vidim u potpisu)? Ja sam sad uzela al me pati da necu moci koristit dugo s obzirom da je termin u 12 mjesecu

ovo mi je sad upalo u uci jer je jedan od zadnjih postova  Nas malac je rodjen krajem 9. mjeseca i kad se on rodio uzela sam Ergobaby (za curu sam imala jednu drugu koja me ubijala u ledjima) - svake pohvale, meni je bila super, pogotovo jer su mi ledja znas vec gdje.. a mi smo se bas cijelu zimu nosali i moram priznati da mi je bilo super jer su mi ruke bile slobodne za curku. I mi smo se tako nosali i  citavo ljeto pa i slijedecu zimu, iako ne toliko puno, jer je tad vec uveliko hodao, pa mu je to bilo draze  na kraju je ergobaby iskoristena puuuuno vise nego kolica.

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Slee
    05. Srpanj 2021. 17:58

Netko je danas pitao dal se kome dogodilo da nestanu simptomi - evo da potvrdim i ja, meni nestali evo drugi dan i cica manje bole, skoro nista i vise ne povracam iako je par dana bio pravi rigoleto. Jos me danas pocelo dosta boliti u donjem dijelu ledja tako sa je panika ucinila svoje. Doktorica je rekla da dodjem jer da je bolje da me smiri nego da se stresiram (pred dva tjedna je na uzv sve bilo super) i evo sad dosla od nje i s najljepsim vijestima! Nas covjeculjak super napreduje, od proslog pregleda je dobio i ruke i noge i vec se krece i presladak je, jako mi je simpatican i ne mogu ga prestat gledati (da, pisem u muskom rodu jer imam neki filing, ali sto god bilo ja presretna)! 
    Preuzbudjena sam i sad mogu uzivat u odmoru i moru. Iduci pregled ostaje 27. 7. kad radimo min anomaly i svasta nesto sto sam od uzbudjenja zaboravila. Evo i slicice:
    https://ibb.co/N3fxW68

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    05. Srpanj 2021. 18:18

Slee prekrasan mali čovječuljak.. 💚 Trudnice provjerite spol Ramzijevom metodom.. Meni se na kraju pokazala točno, iako sam imala krivi osjećaj.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

jelenas
    05. Srpanj 2021. 18:32

Bela- mi smo najnormalnije koristili Ergobaby, bebu u slafanderic i u ergo :) Sad planiram isto tako ali s maramom do jeseni pa onda u Ergo.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

tierra
    05. Srpanj 2021. 18:46

Narucila sam nosiljku za bebu i to je prva stvar koju smo joj kupili <3
    Jos dovedemo do kraja stan u red pa cemo ostatak.
    Danas sam osjetila prvi udarac i bas je bilo neobicno haha. Do sad je sve nesto bilo moguće da osjetim da se vrti ali je bilo moguće i da je hrana u crijevima.
    I danas se nazivcirala nesto na poslu i pomislila "ma jos samo malo pa godisnji" i ondaaa me lupila par puta dolje lijevo ( mozda se i ona veseli godisnjem) i uspjela sam vidjeti kako mi se trbuh micao kod zadnjeg udarca. Bas predivno nesto

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.