Pozdrav svima 😘 evo da se i ja prikljucim ovim zimskim bebicama sa 12t.t. termin je 19.01.22.
Dobrodošla 🥰
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Popis termina 🤰❄:
anameri- 23.11. 💗
Taya- 25.11. / Čakovec 💗
Birdy- 27.11. 💗
ginger39- 8.12. / Zagreb 💙
Freya- 8.12. / Pula 💗
tierra- 12.12. / Zagreb 💗
Nelanr- 12.12. 💙
Joja - 14.12. Mozda 💗
Miraclebaby26- 18.12
Aglaja- 19.12. / Zagreb 💙
Bela_le- 19.12. / Osijek 💙
novasrećica- 23.12. / Pula💗
avica- 27.12. / Zagreb 💗
Angel- 27.12. / Varaždin ili Čakovec
Luluuu- 28.12. / Pula
Bumbasor- 28.12. / sv. Duh 💙
Lucy_lu - 31.12. / Rijeka
aurora12- 3.1. / Split
piba7- 4.1. / Zagreb 💙
Briggite -4.1.
nemamimena26- 5.1. / Zagreb
Maša- 5.1. / Rijeka
sirenita - 7.1. / Karlovac
Sandricak- 13.1. / Zurich
Peppss- 15.1. / Slavonski Brod
LadyD- 19.1
Ri- 20.1.
Lori- 3.2. / Zagreb
Sedmatina- 3.2.
Slee- 9.2.
Bambina -10.2.
Bruna 15.2.
Jelenas - 18.2.
Schinin-
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dobrodošle nove trudnice 💚
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozdrav svima 😘 evo da se i ja prikljucim ovim zimskim bebicama sa 12t.t. termin je 19.01.22.
Dobrodošla! 🎊🥳🥳
Kad ti je idući pregled? 😊
Lucija 16.12.2021.💗
Dobrodošle nove trudnice 💚
Hvala 😍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure jel bio tko na Niftyju da mi kaže koliko se čekaju rezultati?
Sto se cijepljena tice, ja cu se cijepiti kada prestanem dojiti, iskreno ni nemam previse izbora zelim li ili ne jer je moj fakultet stavio da oni koji zele slusati oredavanja uzivo moraju biti cijepljeni tako da moram
Kakav fakultet je to stavio?? Svašta! Ko zna kakva će biti politika dok prestanes dojiti... Ja se ne bi cijepila bar dok ne rodim svu djecu koju planiram...
Jutro svima, ajde mi recite dali je neku od vas mučnina ubijala od jutra do mraka, znači ne povraćam ali mučnina konstanta i bol u želucu kao da sam kamen progutala. Slabije jedem radi toga, kad pojedem još mi je gore… To traje sad tri dana za redom i baš sam umorna od toga. Može li ginekolog prepisat nešto što stvarno djeluje? Na rubu sam da odem do hitne čisto da me spoje na infuzije i daju svega po malo
Znam za takve slučajeve. To je baš užas užas. Savjetuj se svakako s doktorom ali i trebaš otići na hitnu ako tipa ne možeš jesti ili povratiš sve što pojedes. Pazi da ne dehidriras :/sretno...
Pozdrav cure,
Evo da se i ja pridružim..zadnja menstruacija bila 25.05,ciklusi nisu bili baš redoviti ali vrlo vjerojatno je ovulacija bila oko 13.06..Prije pet dana test pokazao plus.Doktorica me naručila na pregled 22.07..Činimi se to nekako daleko i dugo za čekat u neznanju dali je sve u redu. Nakon koliko vremena od pozitivnog testa ste otišle na prvi pregled?
Razmišljam da idem privatno vadit betu pa da vidim dali pravilno raste..
Lp
Možeš ići kad god, nema pravila ali moraš računati da ti sa 5 tjedana tek mogu reći da li si trudna, da li je plod u vrećici tipa da nije izvanmaternicna trudnoća i eventualno sa ti daju progesterone ako imaš hematom ili općenito neki rizik za plod. Srce tako rano ne može čuti, ali možeš sa 7 tjedana sigurno. Ako si nestrpljiva radije odi na pregled privatno nego da vadis bete. Dobit ćeš odmah i savjete kako šta trebaš (prenatali, prehrana, kretanje...).
Sto se cijepljena tice, ja cu se cijepiti kada prestanem dojiti, iskreno ni nemam previse izbora zelim li ili ne jer je moj fakultet stavio da oni koji zele slusati oredavanja uzivo moraju biti cijepljeni tako da moram
Kakav fakultet je to stavio?? Svašta! Ko zna kakva će biti politika dok prestanes dojiti… Ja se ne bi cijepila bar dok ne rodim svu djecu koju planiram…
Pravni fakuktet u Osijeku, cak mi prvih par mjeseci i bolje je slusati online, ali slazem se da su to gluposti, to je oduzimanje prava na obrazovanje jedino ako se izvuku na to da eto pruzaju i opciju online slusanja 🙄
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji