Dobro jutro trudnice!
Mi smo imali baš ispunjen vikend, tako da sam sada preletila postove.
Jelenko- sretno danas, mislimo na tebe!
Baš mi paše ovo osvježenje u Zg, nadam se da ću danas skupit snage malo po doma sredit i za posao sredit neke stvari pa da ostatak tjedna mogu lakšim tempom 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro trudnice
Nadam se da ste uživale za vikend.
Freya čestitke na super pregledu
Jelena vrijeme u Zg je savršeno ovih dana, samo neka potraje
Jelenko sretno danas, bit će sve ok
Nove cure dobrodošle!
Cure s mučninama držite se <3
Što se tiče cijepljenja ne planiram se cijepiti dok ne rodim iako neki kažu da nije štetno u trudnoći. Neka oni to još malo ispitaju. A Bela Le ovo što vas tjeraju na faksu na cijepljenje to mi nije normalno Btw. mi smo kolegice
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Jutro trudnice 🤗
Dobrodošle nam nove 🎈
Jelenko, sretno danas, javi kako je prošlo 🤞🍀
Da, osvježenje je stiglo, a mene niski tlak pere, da to nisu istine, još mi muka neka jutros nastupila, a evo na putu sam na posao, imam neki sastanak u 11h koji ne može nitko osim mene odraditi 😌
Mislim da sutra definitivno ostajem doma...
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro svima, ajde mi recite dali je neku od vas mučnina ubijala od jutra do mraka, znači ne povraćam ali mučnina konstanta i bol u želucu kao da sam kamen progutala. Slabije jedem radi toga, kad pojedem još mi je gore… To traje sad tri dana za redom i baš sam umorna od toga. Može li ginekolog prepisat nešto što stvarno djeluje? Na rubu sam da odem do hitne čisto da me spoje na infuzije i daju svega po malo
Ja sam imala grozne mucnine i prelezala od 5 do 8 tjedna ali bez povracanja... i tako probavala svasta al sam skuzila da mi je donat mg pomogao i mentos bomboncici... totalno sam u tom periodu izgubila apetit.. jela sam zato sto moram nesto pojest i to je bilo kao jedva par zalogaja. Al eto ti bomboncici su mi jos pri ruci al evo 12+1 i apetit se vraca pomalo i mucnina se javlja ako sam gladna samo. Drzim fige da prođe sve to i da pocnes uzivati u trudnoci.
Neznam citirati sve postove i trebat ce mi dok pohvatam sve al nadovezat cu se na jos tema
- Neplaniram se cjepiti dok neprođe i faza dojenja jer mi nesto ta cjepiva uopce neuljevaju povjerenje.
- nisam napravila Nifty ili bilo koji od tih testova jer sam razmisljala da nebih mogla nista poduzeti znaci smatram da sta god i kako god bude nakon dobre 4 g borbe to je ono sto zelim i druge opcije nema. Doduse u srijedu idem na pregled za Nuhalni nabor pa eto malo sam u grcu al prihvatit cu sta god bude.
-prvi pregled+uv sam napravila sa 7+3 (trudnocu racunam po ultrazvuku razlika je +3dana kalendarski) jer je ista ostvarena ciljanim o. ( femara+euthyrox) +duphaston do daljnjeg
-drugi pregled +4d uv sam obavila (privatno u drugom gradu jer sam na sezoni ) sa 11+3 i sa bebicom je sve ok i ljepo napreduje ali imam vise hematomcica i najveci je 12x7mm tako da moram strogo mirovati i povecala mi je duphaston na 3x2 do srijede kada ce i to pogledati usput.. nadam se najboljem i trudim se mirovat sto vise koliko je to moguce... osjecam dosta umora i neke bolove i probadanja al kako mi je objasnila to je normalno sa mojih 38 i trudnocom prije 17.5g kaze nisam vise tako mlada 😂😂😂😂😂
Malo je duzi post al potrudit cu se da nezaostajem za vama 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo cure napokon meni stigao nalaz , ja mislim da je sve ok ali neznam bas procitat pa ako ima koja svoj nalaz za usporedbu bila bi jako zahvalna :)
https://ibb.co/89fthMS
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo cure napokon meni stigao nalaz , ja mislim da je sve ok ali neznam bas procitat pa ako ima koja svoj nalaz za usporedbu bila bi jako zahvalna :)
https://ibb.co/89fthMS
Nemam svoj pa da usporedim, ali koliko vidim sve je uredno 😊
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Lori predobro, mada ja nisam bas na pravu nego na socijalnom radu... onda si ti u Osijeku? Mozda se nekad sretnemo u trudnickoj ili prodemo jedna kraj druge, a da ni ne znamo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure 😊
Jelenko sretno na pregledu danas , javi nam se 😊🍀
Ja sam jučer ormar preslagala, pola stvari mi vise ne može , ja sam inače sve S ali sada očito moram na M - ok uglavnom haljine su ok još uvijek ali hlače ne 😂
Cure koje imate mučnine nadam se da ćete uskoro bit bolje , držite se . Mislim da je netko već spominjao grudnjake gdje ima dobrih za nas trudnice ali nisam pohvatala , mislim da je netko lidl spomenuo?
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji