Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    05. Srpanj 2021. 07:05

Jelenko sretnoo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    05. Srpanj 2021. 07:48

Dobro jutro trudnice! 
    Mi smo imali baš ispunjen vikend, tako da sam sada preletila postove.
    Jelenko- sretno danas, mislimo na tebe!
    Baš mi paše ovo osvježenje u Zg, nadam se da ću danas skupit snage malo po doma sredit i za posao sredit neke stvari pa da ostatak tjedna mogu lakšim tempom 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    05. Srpanj 2021. 08:14

Jutro trudnice
    Nadam se da ste uživale za vikend.
    Freya čestitke na super pregledu
    Jelena vrijeme u Zg je savršeno ovih dana, samo neka potraje
    Jelenko sretno danas, bit će sve ok
    Nove cure dobrodošle!
    Cure s mučninama držite se <3
    Što se tiče cijepljenja ne planiram se cijepiti dok ne rodim iako neki kažu da nije štetno u trudnoći. Neka oni to još malo ispitaju. A Bela Le ovo što vas tjeraju na faksu na cijepljenje to mi nije normalno Btw. mi smo kolegice

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

nemamimena26
    05. Srpanj 2021. 08:43

Jutro trudnice 🤗
    Dobrodošle nam nove 🎈
    Jelenko, sretno danas, javi kako je prošlo 🤞🍀
    Da, osvježenje je stiglo, a mene niski tlak pere, da to nisu istine, još mi muka neka jutros nastupila, a evo na putu sam na posao, imam neki sastanak u 11h koji ne može nitko osim mene odraditi 😌
    Mislim da sutra definitivno ostajem doma...

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bambina
    05. Srpanj 2021. 09:12

Jelenko, sretno danas, sve će biti dobro! 😊🍀🤞

LadyD
    05. Srpanj 2021. 09:20

Jelenko93

Jutro svima, ajde mi recite dali je neku od vas mučnina ubijala od jutra do mraka, znači ne povraćam ali mučnina konstanta i bol u želucu kao da sam kamen progutala. Slabije jedem radi toga, kad pojedem još mi je gore… To traje sad tri dana za redom i baš sam umorna od toga. Može li ginekolog prepisat nešto što stvarno djeluje? Na rubu sam da odem do hitne čisto da me spoje na infuzije i daju svega po malo

Ja sam imala grozne mucnine i prelezala od 5 do 8 tjedna ali bez povracanja... i tako probavala svasta al sam skuzila da mi je donat mg pomogao i mentos bomboncici...  totalno sam u tom periodu izgubila apetit..  jela sam zato sto moram nesto pojest i to je bilo kao jedva par zalogaja.  Al eto ti bomboncici su mi jos pri ruci al evo 12+1 i apetit se vraca pomalo i mucnina se javlja ako sam gladna samo. Drzim fige da prođe sve to i da pocnes uzivati u trudnoci.

Neznam citirati sve postove i trebat ce mi dok pohvatam sve al nadovezat cu se na jos tema 
    - Neplaniram se cjepiti dok neprođe i faza dojenja jer mi nesto ta cjepiva uopce neuljevaju povjerenje. 
    - nisam napravila Nifty ili bilo koji od tih testova jer sam razmisljala da nebih mogla nista poduzeti znaci smatram da sta god i kako god bude nakon dobre 4 g borbe to je ono sto zelim i druge opcije nema. Doduse u srijedu idem na pregled za Nuhalni nabor pa eto malo sam u grcu al prihvatit cu sta god bude.
    -prvi pregled+uv  sam napravila sa 7+3 (trudnocu racunam po ultrazvuku razlika je +3dana kalendarski) jer je ista ostvarena ciljanim o. ( femara+euthyrox) +duphaston do daljnjeg 
    -drugi pregled +4d uv sam obavila (privatno u drugom gradu jer sam na sezoni ) sa 11+3 i sa bebicom je sve ok i ljepo napreduje ali imam vise hematomcica i najveci je 12x7mm tako da moram strogo mirovati i povecala mi je duphaston na 3x2 do srijede kada ce i to pogledati usput.. nadam se najboljem i trudim se mirovat sto vise koliko je to moguce... osjecam dosta umora i neke bolove i probadanja al kako mi je objasnila to je normalno sa mojih 38 i trudnocom prije 17.5g  kaze nisam vise tako mlada 😂😂😂😂😂 

Malo je duzi post al potrudit cu se da nezaostajem za vama 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Maša🤰🏼
    05. Srpanj 2021. 09:22

Evo cure napokon meni stigao nalaz , ja mislim da je sve ok ali neznam bas procitat pa ako ima koja svoj nalaz za usporedbu bila bi jako zahvalna :) 

https://ibb.co/89fthMS

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    05. Srpanj 2021. 09:47

Maša🥰🤰🏼

Evo cure napokon meni stigao nalaz , ja mislim da je sve ok ali neznam bas procitat pa ako ima koja svoj nalaz za usporedbu bila bi jako zahvalna :)

https://ibb.co/89fthMS

Nemam svoj pa da usporedim, ali koliko vidim sve je uredno 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    05. Srpanj 2021. 09:48

Lori predobro, mada ja nisam bas na pravu nego na socijalnom radu... onda si ti u Osijeku? Mozda se nekad sretnemo u trudnickoj ili prodemo jedna kraj druge, a da ni ne znamo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Ri
    05. Srpanj 2021. 10:35

Jutro cure 😊
    Jelenko sretno na pregledu danas , javi nam se 😊🍀
    Ja sam jučer ormar preslagala, pola stvari mi vise ne može , ja sam inače sve S ali sada očito moram na M - ok uglavnom haljine su ok još uvijek ali hlače ne 😂
    Cure koje imate mučnine nadam se da ćete uskoro bit bolje , držite se . Mislim da je netko već spominjao grudnjake gdje ima dobrih za nas trudnice ali nisam pohvatala , mislim da je netko lidl spomenuo? 

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.