Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    04. Srpanj 2021. 15:35

Teeny

Jutro cure 😊
    Drago mi je procitati da pregledi svima super prolaze. Samo neka bebice rastu 🥰
    Freya sretno danas 🤞
    Mene strasan umor lovi, pored toga i mucnine su jos uvijek tu.
    Jedva izdrzim na poslu 😩
    Kada ste vi porodici obznanili trudnocu?
    Mi jos uvijek nismo nikom rekli, a ne znam ni na poslu kada reci. Svi su primijetili da sam u posljednje vrijeme cudna, izgledam im umorno i nenaspavano sto naravno i jesam 😆

Mi još nismo obznanili, čekam još sljedeći pregled da vidim da je sve OK. Imala sam 2 neuspjele trudnoće i baš mi je užasan osjećaj bio govoriti te loše vijesti tako da ovaj puta čekam 12 tjedana. Zna par frendica samo. 

Visibaba07
    04. Srpanj 2021. 15:49

Embarasada

TeJa

Pozdrav cure,

Evo da se i ja pridružim..zadnja menstruacija bila 25.05,ciklusi nisu bili baš redoviti ali vrlo vjerojatno je ovulacija bila oko 13.06..Prije pet dana test pokazao plus.Doktorica me naručila na pregled 22.07..Činimi se to nekako daleko i dugo za čekat u neznanju dali je sve u redu. Nakon koliko vremena od pozitivnog testa ste otišle na prvi pregled?
    Razmišljam da idem privatno vadit betu pa da vidim dali pravilno raste..

Lp

Možeš ići kad god, nema pravila ali moraš računati da ti sa 5 tjedana tek mogu reći da li si trudna, da li je plod u vrećici tipa da nije izvanmaternicna trudnoća i eventualno sa ti daju progesterone ako imaš hematom ili općenito neki rizik za plod. Srce tako rano ne može čuti, ali možeš sa 7 tjedana sigurno. Ako si nestrpljiva radije odi na pregled privatno nego da vadis bete. Dobit ćeš odmah i savjete kako šta trebaš (prenatali, prehrana, kretanje…).

Imaš pravo da, bolje otić na pregled privatno. Sutra se naručujem svakako.
    Hvala cure, divne ste... Pročitala sam sve od početka skoro i nadam se da će sve bit u redu sa mojom trudnoćom pa da se družimo i dalje :) 

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Embarasada
    04. Srpanj 2021. 15:52

Angel 🌼

Cure, imam pitanje. Ja sam vec 22.07 narucena na OGTT test. Tad budem 17 tjedana. Citala sam sad malo i pise da se radi od 20.tjedna dalje. Dal je koja isla tako rano?

Nije rano, šalju doktori i dosta ranije ako se pokaže visok šećer u krvi na prvom pregledu kako bi trudnica što prije krenula s dijetom ili u kriticnom slučaju s terapijom.
    Samo napomena da se paziš par dana prije i probaj se što više kretat pogotovo nakon obroka jer to smanjuje šećer u krvi. 

Birdy 🧚🏻
    04. Srpanj 2021. 17:32

Embarasada

Cure jel bio tko na Niftyju da mi kaže koliko se čekaju rezultati?

Ja sam ga cekala 9 dana. Sestra me tada nazvala i poslala mi ga na mail. Sretno 😇

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    04. Srpanj 2021. 18:01

Miraclebaby26

Ajme nije me bilo oko tjedan dana trebalo je sve procitati sto ste napisale 🤣
    Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰
    Ja sam se nakon 3 tjedna godisnjeg vratila ponovo na posao I moram priznat da se osjecam uzasno. S obzirom da radim u trgovini s ljudima neznam jel zbog hormona ali jednostavno toliko me stresiraju ljudi da bi ih nekad najradije pogodila necim u glavu 🤣🤣 I još nešto s obzirom da sam danas usla u 16 tjedan bas sam se zabrinula jer vidim da vas nekoliko napisalo da je 16 tjedan bio koban za neke od vas 😰😰 inače sam isto malko prizeljkivala curicu al sad definitivno vise ne želim mislit na to jer stvarno imam osjecaj da ako si toliko to želim da će se nešto dogodit I da ću se onda jako slomit 😔
    I znaci kazete od 15 tjedna je normalno da se osjeca bol u ledima jer mene ubija,doslovno nemogu vise normalno radit I funkcionirat. Jedva cekam pregled u utorak da vidim s dr jel to normalno I dal moram malo smanjit posao.

Da hormoni su bas pojacani, mene su isto nervirale neke stvari na poslu i ugl shvatila sam da sam se pocela ponasati onako kako bi trebala i inace 😂 odgovorim bez problema kada mi nesto smeta i sama se cudim odkud sada to..
    Mene trtica boli kada legnem navecer i osjecaj kao da ce me uklijestiti - i rekla mi dr da ce to tako biti do kraja..😏
    Sretno u utorak 😇
    Dobrodosle nove trudnice 🙋‍♀️

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Slee
    04. Srpanj 2021. 18:02

Dobro dosle nove trudnice! 
    Ja danas nula simptoma :/ jucer povracala kao da nema sutra, danas mi ni mucno nije. Ne znam jel koja imala tako neku pauzu ili kad jednom krene mora biti svaki dan? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    04. Srpanj 2021. 19:09

TeJa, dobrodošla i kad se naručiš za pregled javi da te mogu upisati na našu listu 😊🤰
    Meni danas užasan dan, hormoni rade sto na sat, isplakala sam dušu, a totalno bezveze 🙈 uklještio mi se živac u ramenu i vratu, lupocet je malo pomogao. Baš katastrofa dan 😪
    Cure, što mislite s koliko tjedana je nekako najbolje ići napraviti 4D uzv?

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    04. Srpanj 2021. 19:16

Freya meni su za 4D svi rekli da mi je najbolje ici izmedu 18 i 20 tjedna, da se tad najbolje sve vidi jer je beba jos dovoljno mala, a opet dovoljno velika
    Cure jedno pitanje, jel netko kupovao trudnicke kratke hlace? U osijeku ima sam h&m trudnicku odjecu, a nisu mi bas nesto lijepe, u svoje odavno ne stanem

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• XOXO
    04. Srpanj 2021. 21:03

freya_444

TeJa, dobrodošla i kad se naručiš za pregled javi da te mogu upisati na našu listu 😊🤰
    Meni danas užasan dan, hormoni rade sto na sat, isplakala sam dušu, a totalno bezveze 🙈 uklještio mi se živac u ramenu i vratu, lupocet je malo pomogao. Baš katastrofa dan 😪
    Cure, što mislite s koliko tjedana je nekako najbolje ići napraviti 4D uzv?

Oko 20tt radi razvoja srca, zila i svih tih organica. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• maryG
    04. Srpanj 2021. 21:21

Bela_le

Sto se cijepljena tice, ja cu se cijepiti kada prestanem dojiti, iskreno ni nemam previse izbora zelim li ili ne jer je moj fakultet stavio da oni koji zele slusati oredavanja uzivo moraju biti cijepljeni tako da moram

I ti studiraš 😮 ja imam još jedan semestar diplomskog i onda pisat diplomski kad se beba rodi 😅 bit će veselo

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.