Jutro
Nelanr meni pozli nakon sto duze vrijeme nosim masku, pa onda kad idem u shoping idem ciljano jer su i klupe maknuli pa ne mozes ni sjesti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro trudnice❤
Bruna kako si danas? Mislim da bi ti to stvarno moglo biti od te skrinje obzirom da te ne boli nista dr. Samo polako i smireno, srijeda je blizu 🤗
Jelena uzivaj na moru😍 Mi jos nismo rekli nikome, cekamo pon😊 Bilo mi je tesko prosli vikend drzati jezik za zubima jer sam bila s mamom na moru ali nisam htjela da se brine do prvog pregleda, dovoljno je sto ja brinem😁
Super da si sad na moru jer ti vjerojatno nece jos tjedan dana krenuti mucnine, umor i sl.radosti😁
----------------
Cure vidim pisete o maskama i sopingu, meni je jucer bilo slabo u ducanu pod tom maskom. Kupovala hranu a jos sam i bila gladna pa me mucnina lovila😂 Falilo mi zraka jedva sam cekala izaci van.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Di je Ri? Kako si? Vidim da ti je vec u uto pregled novi, jeeei🤗
I gdje je Garava? Javlja li se ona uopce na ovoj temi?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Jutro cure, mi bi danas trebali reci muzevoj familiji 🥰 Jeste li vi govorili rodbini ili ste cekali da cuju od nekoga/skuze sami? Moji nece nikome govoriti i imam povjerenja u njih, ali muzevi su iz malog mjesta na otoku tako da se ne nadam puno, svatko kaze nekome dok svi ne saznaju 🙄
I kako vi stojite s dlacicama po trbuhu? Od pocetka trudnoce sam primijetila da ih je dosta ispod pupka a danas gledam sve od grudi prema pupku ih je puno 🙈 Jel ih vi skidat i s necim i kako? Planiram uzeti dvodijelni kupaci da mogu mijenjati pa da se ne vide bas.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jutro cure, nadam se sa ste dobro ☺
Jelena uživaj, u suncu, moru i lijepom vremenu 🤗🍀 nadam se da ćeš se lijepo odmoriti 😇
Bruna kako si ti danas, jel bolje malo?
Aurora mi smo rekli mojoj i njegovoj mami prvo i to na dan rođendana moje mame, prije nego što smo se svi okupili na slavlju, htjeli smo je razveseliti za rođendan ❤
Samo se nemoj puno oko toga opterećivati, kako se osjećaš tako i napravite 😘
Ostale cure, kakvi su planovi za danas, ovaj vikend?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Evo ja bolje... Manje rame boli, ali mučnine zato na kvadrat kad sam gladna... Još danas na poslu od 5:20... Nema spavanja, iscrpljena, sreća pa u11 idem kući... Nadam se da neće biti gužve na granici 🤦🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Meni je cura koja me depilira rekla da te dlakice po stomaku ne diram jer ce poslije poroda opasti, a sad bi mogla samo gori problem napraviti pa za sad to ne diram.
A sto se tice jesmo li ikom rekli nama svi znaju od samog pocetka bio je plan da bar do 1 pregleda nikom se dalje ne siri al sad vec znaju svi i koji trebaju i koji ne 😳, meni je jos uvijek malo neugodno pa se trudim da uvucem stomak da bas svi ne primjete al vec to ide malo teze 😂
Aurora i ja imam isto po stomaku puno dlacica, imala sam i prosli put i otpale su nakon poroda tako da ih ignoriram haha
Mi idemo danas u svatove, a sutra nam je isto totalno popunjeno, ujutro idemo s malom na predstavu, onda na rucak za svekrvin rodendan i popodne nam se najavili gosti
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Meni je cura koja me depilira rekla da te dlakice po stomaku ne diram jer ce poslije poroda opasti, a sad bi mogla samo gori problem napraviti pa za sad to ne diram.
A sto se tice jesmo li ikom rekli nama svi znaju od samog pocetka bio je plan da bar do 1 pregleda nikom se dalje ne siri al sad vec znaju svi i koji trebaju i koji ne 😳, meni je jos uvijek malo neugodno pa se trudim da uvucem stomak da bas svi ne primjete al vec to ide malo teze 😂
Mi nikome nismo rekli, osim mojoj mami i sestri, jer eto,s njima živimo u kući.... Čak ni sveki ne zna, a neće još ni znati,jer ona odmah sve trabunja okolo... Ni u prošloj nismo kćeri htjeli reći dok ne bude bar vidljivo, jer eto na kraju se desilo što se desilo, al ona izlajala... Poslije je malena plakala da di je njena beba koju joj baka obećala .. tim više mi bilo još gore... 😣 Tako da za sad šutimo
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mi nikome nismo rekli, osim mojoj mami i sestri, jer eto,s njima živimo u kući…. Čak ni sveki ne zna, a neće još ni znati,jer ona odmah sve trabunja okolo… Ni u prošloj nismo kćeri htjeli reći dok ne bude bar vidljivo, jer eto na kraju se desilo što se desilo, al ona izlajala… Poslije je malena plakala da di je njena beba koju joj baka obećala .. tim više mi bilo još gore… 😣 Tako da za sad šutimo
ja imam strasan strah da se nesto ne iskoplikuje za sad je sve ok svaki pregled jedva cekam pogotovo jer mi je citava trudnoca nekako lagana i ja puno cak i previse hodam i krecem se i samo se brinem da sta se ne zakomplikuje al se eto trudim da sto manje mislim o tome.
Ja nisam bila za to da se siri dalje al kako smo rekli uzem krugu to je odmah otislo na sve strane i definitivno mislim da bi bilo bolje da smo sacekali 3 mj i da niko nije znao al ajde prva trudnoca naucit ce se 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji