Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    18. Lipanj 2021. 18:18

anameri

Hvala cure ❤️
    Da, skoro smo na pola puta 🌸
    Meni samo da prođe 24 tt ( u tom sam tjednu izgubila bebicu u 1. trudnoći 🥺😢). Do tad, još sam uvijek napeta i u strahu.

Drži se draga, potpuno te razumijem, slično sam prošla. Dan po dan, tjedan po tjedan, mjesec po mjesec 🌈❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bruna257
    18. Lipanj 2021. 18:41

anameri

Bruna257,
    To je bilo 2018. pa se sad bas i ne sjecam tocno kakva je bol bila, no znam da je bila ostra i probadajuca n svaki neki nagli pokret. Jedno dva dana sam imala taj smeckasti iscjedak i onda na kraju drugog dana je krenula svjeza krv. Kad sam zavrsila na operaciji, bila sam ako se dobro sjecam, 5+0 tt i radila sam laparoskopiju u Podobniku i vrhunski su mi to odradili.
    Ali, ako nemas nikakvih bolova ni iscjedak ( smeđi ili crvena svjeza krv) nemas se sto brinuti. Kad trebas imati pregled?

Ja sam sada točno 6+0... Nemam apsolutno nikakvog iscjetka, nikakvih drugih bolova, nikakvih smetnji osim mučnine kad sam gladna i od ove sparine... Al u principu to je to ..meni je ova bol neka onak Tupava, u samom zglobu.. to mi je bilo tako i kad me išijas ulovio..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Teeny
    18. Lipanj 2021. 20:34

Bruna vjerujem da si isprepadana, ali pokusaj misliti pozitivno.
    Koliko sam upratila pregled ti je uskoro. Ako te je jako strah otidji na hitnu da se umiris jer je najbitnije da se ne uzrujavas losim mislima. Drzim fige da sve bude okej 🥰
    Anameri cestitke na dobrom pregledu!

Bela_le
    18. Lipanj 2021. 20:45

Bruna257

anameri

Bruna257,
    To je bilo 2018. pa se sad bas i ne sjecam tocno kakva je bol bila, no znam da je bila ostra i probadajuca n svaki neki nagli pokret. Jedno dva dana sam imala taj smeckasti iscjedak i onda na kraju drugog dana je krenula svjeza krv. Kad sam zavrsila na operaciji, bila sam ako se dobro sjecam, 5+0 tt i radila sam laparoskopiju u Podobniku i vrhunski su mi to odradili.
    Ali, ako nemas nikakvih bolova ni iscjedak ( smeđi ili crvena svjeza krv) nemas se sto brinuti. Kad trebas imati pregled?

Ja sam sada točno 6+0… Nemam apsolutno nikakvog iscjetka, nikakvih drugih bolova, nikakvih smetnji osim mučnine kad sam gladna i od ove sparine… Al u principu to je to ..meni je ova bol neka onak Tupava, u samom zglobu.. to mi je bilo tako i kad me išijas ulovio..

Slazem se s curama da vjerojatno nije nista, ali da odes na hitnu ako ces biti mirnija

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    18. Lipanj 2021. 20:56

Bruna javi sto si odlucila.

Ja sam skuzila da mene donji dio ledja manje boli kada stojim i secem, a najvise kad lezim. Je postoji mogucnost da ta bol u ledjima i straznjici uopce nije od trudnoce? 
    Jedino sto me zna nekada uz to i zignuti u jajniku, a ponekad osjetim i neko kao sijevanje dolje bas kroz gospoju, to isto uzimam pod nesto normalno. 

.

Kako ste vi provele dan? Imate li planova za vikend? Se kupate? Ja jedva cekam da mi kaze u srijedu da ne moram mirovat da odem u vikendicu i ne micem se od tamo do jeseni 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    18. Lipanj 2021. 21:02

Ma nejdem na hitnu.... Povremeno boli rame, u stvari kad ne mislim ne boli 🤦🤦 haha odmarati ću doma 😁

18. Lipanj 2021. 23:00

cure interesuje me da li vec imate problem sa nedostatkom zraka narucito u trznim centrima jos ove maske sto se moraju nositi samo mi jos gore naprave ☹️ ne mogu najobicniju kupovinu namirnica izdrzati, a o shopingu ni da pomislim ☹️

Bruna257
    19. Lipanj 2021. 05:27

Jutro...
    Nelanr kužim te kako ti je ... Navikne čovjek... Ja sam na poslu 8sati svaki dan pod maskom,medu hrpom ljudi.... Al kad imam priliku,u ured se zatvorim pa ju skinem 🤣 Al jučer sam isla u shopping za curku,jer eto,dijete raste 🤣 i iskreno,bila mi muka... Sto ljudi, sto mirisa, pa vrućina i sparina te udave....

freya_444
    19. Lipanj 2021. 07:17

anameri, čestitke na pregledu!🥳🎊🤰
    nelanr, meni tako otpocetka korone kad moramo nosit maske, stalno 😂😂😅 niš novo 😵🥴

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    19. Lipanj 2021. 07:46

Dobro jutro cure s predivnog otoka Iža. Nemrdam s plaže narednih tjedan dana 😂 Nadam se da će mi tako i brže proći vrijeme do prvog pregleda. Muž je rekao da ga baš zanima koliko će njegovoj mami trebati da nas provali :) Planiramo reći tek nakon prvog pregleda ako bude sve ok 😂  
    Inače simptoma baš i nemam, danas smo 5+1, nadam se da je još i prerano za nešto ozbiljnije.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.