Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    19. Lipanj 2021. 10:26

Hvala vam cure 🤗 Bruna zao mi je, zelim ti puno srece sad da ovaj put dode seka ili braco 🙏❤ Na pocetku sam mislila da ce mi vrijeme sporo proci ali evo blizu je 12 tjedana i sve vise je novih cura tu sa zimskim bebama 😍

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Slee
    19. Lipanj 2021. 10:47

Jelena jao, uzivaj na makismalno i za nas koji smo osudjeni na krevet! 
    .
    Nama znaju roditelji jer kako smo bili u postupku i stalno putovali Ri-Zg, tesko je to bilo sakriti. Od prijatelja sam rekla samo kumi jer smo kod njih odlazili nakon pregleda u Zg pa je isto sve znala od pocetka. 
    .
    Ja sam ljubomorna na sve vas koje imate mucnine. Mene ni cice ne bole ni nis, bas bi voljela imat neki simptom koji bi me drzao do srijede do pregleda. A da nije bol u ledjima jer mi to stvara samo stres.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Ri
    19. Lipanj 2021. 10:58

Jutro cure 😊 Nadam se da ste sve dobro i da lijepo provodite vikend . Meni se nešto spavanje poremetilo , kasno zaspim a jako rano se probudim pa mi treba sat dva da opet zaspim . Možda jer se pregled približava 😊
    Lori draga sve je super za sada ali jedva čekam utorak jer imam svoje momente valjda ko i svaka cura tu i uvijek se pitam jel sve ok . Grudi me vise uopće ne bole osim malo ponekad navečer ili kad skinem grudnjak , ali svakako su veće nego prije i pune tih nekih žilica ( pa uvijek pipam gledam , boze sačuvaj 😂. Mučnina nemam nikakvih , nekad mi nešto zasmrdi ali ništa strašno , maska me definitivno ubija jednostavno nemogu predugo biti pod njom pa izbjegavam sto mogu . Možda je kod mene stvarno blaženo stanje - nikakvih simptoma 😂 Sanjam utorak ! I to mi je ujutro u 10 h tako da super . Kako si mi ti i kako se osjećaš ? Mi još nismo nikom rekli , njegova mama zna u slučaju nečega , ostalima za koji tjedan . Mislim da će mi čitava trudnoća koliko god se trudila mislit pozitivno , proći u osluškivanju tijela , gledanju simptoma i strepnji da sve bude dobro . Barem je sada tako . Pozdrav svim trudnicama i da provedete lijep vikend , pogotovo vi koje ste na moru  🌊

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

jelenas
    19. Lipanj 2021. 11:04

Ajme cure, taman što sam napisala da nemam simptoma počele me cice bolit 🙄

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• piba7
    19. Lipanj 2021. 12:18

Bok svima..
    Nadam se da su svi dobro i da dobro podnosite ovaj uzas od vrućina.
    Nama je curka još uvijek bolesna, sad je jos uz crijevnu virozu dobila i temperaturu. Uz to smo i suprug i ja pobrali crijevnu virozu tak da smo doslovno umirali 2 dana. Ja sam već sad na rubu živaca i snage.
    Netko je pitao za maske, ja sam isto primjetila da puno teže podnosim masku otkad otkad sam trudna, bas krenem teško disati.
    Mi smo rekli roditeljima s 11 tjedana kad smo dobili rezultate prenatalnih testova.
    Nismo ni do doma došli ljudi nam već krenuli čestitati, jer se svekrva odmah primila telefona.

Lori🍀
    19. Lipanj 2021. 16:12

Hej Slee ne mora svaka zena imati sve simptome, kod nekih se pojave i kasnije. Nemoj se brinuti zbog toga. Ja nemam jos klasicne mucnine jedino ako sam gladna me primi slabost  i bol u zelucu. Iskreno ne prizeljkujem ih uopce😅
    Ri brzo ce taj utorak doci pa ces biti mirnija😊 Primijetila sam kod vecina cura tu da ih pred pregled uhvati neki strah, sve je to normalno. Vjerujem da ce nam svim biti lakse kad udjemo u 2.tromjesecje😊
    Ja sam dobro, ovaj tjedan su me simptomi jace primili ali nista strasno. Mucnina nema jos nadam se da ce tako i ostati. Slabost tu i tamo, cicobolja, umor su zasad tu. Vidjet cemo dalje sto ce biti😁 
    Pregled je u pon predvecer, naravno strah me ali pokusavam se smiriti i misliti pozitivno.
    Jelena haha eto kao da su te cule😁 od svih simptoma taj mi je najdrazi tj najmanje mi smeta😁
    Piba bas mi je zao da vas je satralo, drzite se😢
    -----------------------------------
    Ova vrucina je uzas, jedva cekam neku kisu da malo rashladi😅

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

aurora12
    19. Lipanj 2021. 16:40

Slee ja isto ne kuzim kako cure prije plusa imaju mucnine i bolne grudi, kod mene su neke naznake mucnine krenule pred kraj 5 tj. i onda se kasnije pogorsavalo. Mislila sam da necu nikako povracati ali i to sam pocela s 9 tj. srecom nista precesto. Grudi me bole nekad tijekom tusiranja, vise da osjetim bradavice nego neka bol, nekad ne bude nista. Prije plusa sam jedino primijetila rano budenje po noci (tako mi je bilo i u 1.trudnoci) i curenje nosa, nekad s kap krvi. Netko uopce nema mucnine i isto je sve ok tako da bolje bez njih 😅

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Slee
    19. Lipanj 2021. 16:56

Piba zao mi je sto vas je tako snaslo sve to, nadam se da ce sto prije biti sve super! 
    Anchi tebi utorak predvecer, meni srijeda popodne, danas racunam, ako ne brojim srijedu i danasnji dan (jer je vec pri kraju) onda je to jos samo 3 dana hahahahah
    Lori i Aurora hvala cure na utjesi, znam da su sve cure drugacije, meni je u srijedu 7tt pa se tjesim da je jos rano za nesto konkretno. Meni isto nekad zna zavrtit u zelucu kad sam gladna i zna mi se dignuti zeludac na neki smrad, ali imam osjecaj da ja jadna to usforsiram jer silno zelim nesto osjetiti 😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

freya_444
    19. Lipanj 2021. 17:11

piba7, žao mi je zbog crijevne viroze i želim vam svima brz oporavak!
    Mene ove vrućine ubijaju, spremala se danas optimistično na more i skužila sam da mi kostimi otprije nisu dobri( govorim za gornji dio😂😂),
    pa sad tražim neke s mekanim košaricama, da ima većih veličina. Svaki prijedlog dobro došao :)
    Opskrbila sam se lubenicom, trešnjama i marelicama.
    Stvarno je ovo drugo tromjesečje totalna uživancija 🍒🍉🍍🍇🍏

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    20. Lipanj 2021. 07:47

Jutro cure
    Piba nadam se da cete svi zajedno brzo ozdraviti
    Freya cula sam da su iz calzedonie dobri, ali su skuplji
    Jel zna netko jel moze doci do orevelikog secera ako jedemo previse voca, kako su ove vrucine ja bi samo to jela, a ne zelim bas da se dogodi problem

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.