Jutro, curke moje drage! Nisam se javljala nekoliko dana, uhvatio me takav gadan išijas da nisam mogla mrdnuti iz kreveta i bas sam bila jadna. A ni jednu konkretnu tabletu ne mogu popiti. Jučer sam uspjela napraviti neke vježbe koje mi je preporučio mužev fizioterapeut pa je sad malo lakše. Ne znam što ce tek biti kasnije kad stomak ful naraste. 🙈
Ne znam jesam li uspjela sve pohvatati, čestitke Pibi na dečku 💙, drago mi je da curička od Novesrećice dobro i oporavlja se, nadam se da ce Ina imati dobru betu.
Joja, baš mi je žao zbog tvoje situacije, drži se, pij puno i jedi koliko možes. I sretno na ispitu!
Meni je drugo tromjesečje baš super počelo, ubija me išijas, uopce nemam apetita ( moram se tjerati da jedem), curi mi krv iz nosa prilično često....ne znam kad napokon kreće to razdoblje puno energije i super raspoloženja. 😆
Ginger moras jest iako nemas apetita. Nemoj se dovest u moju situaciju da ti probava zakaze....
Belale hvala mico idem odma gledat hehe
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ginger moras jest iako nemas apetita. Nemoj se dovest u moju situaciju da ti probava zakaze….
Belalehvala mico idem odma gledat hehe
Problem mi je što isto ne idem na wc danima i onda posljedično uopce nemam apetita. Morat cu i ja koristiti neke probiotike, nema mi druge.
Curke pozdrav, nadam se da ste dobro
Ginger nadam se da će ići na bolje uskoro sve, Joja nadam se da će i kod tebe biti sve u redu i kako treba i sretno sa ispitima naravno, držim fige!
Novasrećica želim malenoj od srca što brži oporavak
Sretno danas curama koje imaju preglede, javite kako je prošlo
Ja jutros malo muku mučim sa grčevima i onda mi upravo u tim trenucima trbuh iskoči, ali vjerujem da se beba namješta tako da je sve to u redu.
U petak stigao još dio nalaza HBsAg i Anti-TP (IgG+IgM) - oba su negativna.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Dobro jutro cure, ginger i Joja nadam se da cete uskoro biti bolje 💪💛 Sretno s pregledima curama koje su danas na redu 👍 Ja sam jucer bila na vjencanju prijatelja, nisam htjela to propustiti jer je jednom (nadamo se) 😊 i dobro se osjecam. Izbjegavam dugo sjediti i hodati zbog polipa pa sam dosta bila na nogama i samo isla s noge na nogu, svaka pjesma je bila sentis sto se mene tice 😅 Koliko sam dosad skuzila najvise mi smeta dugo hodanje, onda mi krene cudan iscjedak pa mi preostaje samo mirovati. Nadam se da ce sutra pregled dobro proci 🙏
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ginger,
Jel bi mogla reci otprilike koje vježbe i kako ih izvodiš? Evo mene već mjesec i pol isijas ne pusta 🥺
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Bok cure!
Samo da javim da su došli rezultati Panorame i za sve je nizak rizik i da dolazi nam curica 💞💞💞😘🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Sirenita, naravno...prva vjezba je da legnes na pod na leđa, ali obavezno stavi nešto ispod leđa (ja imam podlogu za jogu), noge digni na stolicu da budu pod kutem od 90 stupnjeva. I onda u tom polozaju pokusaj podignuti guzu i ostati u tom položaju barem nekoliko sekundi. Ja to uspijem ponoviti nekoliko puta. Nakon toga bi trebalo ostati lezati u tom polozaju s nogama na stolici pola sata ili koliko mozes izdrzati. Objasnio mi je da se tako rasterecuje ishijatični živac i donji dio leđa. Neka ti noge na stolcu budu malo raširene da ti nije pritisak na abdomenu.
Druga vjezba je da isto legnes na leđa, privuces koljena prsima (ali isto nisu jedno uz drugo vec rasirena) i onda se lagano ljuljaš lijevo-desno. Tako si masiras donji dio leđa.
I treca je da si na koljenima, noge samo malo raširene, pazis da su ti leđa ravna i onda prebacujes lijevu ruku preko glave nadesno i istežeš se koliko ide pa ponoviš isto s desnom rukom preko glave na lijevu stranu. Klasicno istezanje, samo stojis na koljenima, a ne na stopalima.
Nadam se da sam ti uspjela objasniti. 🙂
Bok cure!
Samo da javim da su došli rezultati Panorame i za sve je nizak rizik i da dolazi nam curica 💞💞💞😘🥰🥰
Jeeeej, baš mi je drago! 💕
Bok cure!
Freya draga, bravo, čestitam!!
Radila si prošireni test ili samo onaj osnovni dio?
Ja bi trebala idući četvrtak na mini anomaly scan i na ovaj drugi dio, pa još razmišljam šta bi i kako bi, pa zato pitam
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Sortiraj odgovore
Najstariji