Bambina pitala si me kad su mi pocele mucnine… Hmm negdje u 6 tt mucnine a povracanja postepeno … Najprije jednom jedno oa dva puta…. 9i10tt je bilo najgore… 11tt se malo smirilo i onda opet lose…. Hehe igra se beba s mamom 😅
________
Jucer sam za malo zavrsila na hitnoj….Tjednima ne jedem kak treba, da ne kazem mjesecima .. pa sam prije par tjedana pocela imat problema s probavom … Po 5 dana nejdem na wc .. onda kad idem, uspijem samo malo jer krvarim i boli ko da mi netko noz ugurao…. Nisam podnosila nista povrca niti vlakana jer sve zdravo odma ispovracam pa samo smece zavrsi u zeludcu…. Inace jedem ful laganu hranu pa nekako šljaka, al jucer ujutro sam na zalost pojela pola bureka (sa spinatom) i pocelo me frkat ko nenormalno. Mislila sam da cu rodit …. Nisam mogla ni do skoljke doci, muz me nosio…. Preznojila se sva …. Kad sam obavila wc (uz krvarenje i nenormalne bolove) odnio me muz u krevet i malo se smirilo… Kasnije kroz dan samo vrtoglavice …. Bolovi u trbuhu se smirli…. Imala sam prave kontrakcije….
Imam poruku za sve cure koje povracaju nemojte si napraviti zlo!!! Jedite i puuuno pijte tekucine …. Bolje povracati nego dobit zapletaj crijeva i dehidrirati…..
Jao draga, drži se 😘🙏
Želim da što prije bude sve u redu, pazi se 🙏 odmaraj...
Javljaj kako si. Ostale cure kako ste? Nadam se da ste dobro sve 🌹
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro, cure.. Želim vam ugodno provedenu nedjelju.. 🤗
Joja draga, što da ti kažem osim da će proći i to.. Odmaraj maksimalno..
Mene nekako najviše traži ujutro i navečer kruh, dvopek i sir, najbolje mi legne na želudac.. Voće se moram natjerati da pojedem, bananu nikako i dalje.. Znači, općenito slatko nula bodova.. Povrće i meso za sada sve normalno..
Bambina pitala si me kad su mi pocele mucnine… Hmm negdje u 6 tt mucnine a povracanja postepeno … Najprije jednom jedno oa dva puta…. 9i10tt je bilo najgore… 11tt se malo smirilo i onda opet lose…. Hehe igra se beba s mamom 😅
________
Jucer sam za malo zavrsila na hitnoj….Tjednima ne jedem kak treba, da ne kazem mjesecima .. pa sam prije par tjedana pocela imat problema s probavom … Po 5 dana nejdem na wc .. onda kad idem, uspijem samo malo jer krvarim i boli ko da mi netko noz ugurao…. Nisam podnosila nista povrca niti vlakana jer sve zdravo odma ispovracam pa samo smece zavrsi u zeludcu…. Inace jedem ful laganu hranu pa nekako šljaka, al jucer ujutro sam na zalost pojela pola bureka (sa spinatom) i pocelo me frkat ko nenormalno. Mislila sam da cu rodit …. Nisam mogla ni do skoljke doci, muz me nosio…. Preznojila se sva …. Kad sam obavila wc (uz krvarenje i nenormalne bolove) odnio me muz u krevet i malo se smirilo… Kasnije kroz dan samo vrtoglavice …. Bolovi u trbuhu se smirli…. Imala sam prave kontrakcije….
Imam poruku za sve cure koje povracaju nemojte si napraviti zlo!!! Jedite i puuuno pijte tekucine …. Bolje povracati nego dobit zapletaj crijeva i dehidrirati…..
Drzi se. Prosla sam to sa dvije trudnoce. No ni povracanje nije dobro. Meni su pocele pucat kapilare u ocima, nosu, krv iz usta od silnog napinjanja. Jedino sta mi je pomoglo je reglan.
Ja sam pisnula na test. I pozitivan, danas 4+1
Nekako prianjam vise ranim proljetnicama, ipak ste vi neke vec blizu polovici. Citam vas posljednih par dana
Joja, drži se... čitala sam čaj od đubira da pomaže, ali vjerojatno si već sve živo isprobala, nadam se da će proći uskoro :)
sretno cure koje ste na pregledima sljedeći tjedan, javljajte situaciju :)
Pregledi 🤰🤰💞:
avica- 14.6.
Luluuu- 14.6.
aurora12- 15.6.
sedmatina-16.6.
novasrećica-16.6.
Bambina-17.6.
anameri- 18.6.
Lori-21.6.
Ri-22.6.
Anci-22.6.
Slee-23.6.
nemamimena26-24.6.
Maša-28.6.
Angel- 29.6.
Teeny- 30.6.
piba7-30.6.
Peppss-30.6.
freya_444- 2.7.
nelanr- 4.7.
ginger39-8.7.
sirenita-8.7.
Taya-8.7.
Bela_le-21.7.
---------------------------------
Dobro jutroooo cure!
avica, Luluu sretno s pregledima 🥰😁
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro
Avica, luluu sretno danas
Mi smo jucer cijeli dan bili vani, curka ozdravila, ja pokretna pa smo iskoristili vikend
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure puno hvalaaa.... Jucee sam tri puta povracala al sam uspjela pit puno tekucine tako da mi se jutros ne vrti. To je dobar znak :) imam u srijedu ispit pa moram uciti uff...
____
Pitanje za moje slavonke.... znate li neki ducan u Osijeku gdje mogu potraziti svecane haljine ? Sljedeci mjesec imam dvije svadbe. Na asosu mi se ne svidja niti jedna haljina 🤦🏻♀️ sve su mi obicne i nezanimljive
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Avica i luluu sretno danas!
Bela, super za aktivni vikend i da je curici bolje 💗
Joja, si gledala na about you?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Avica i luluu sretno danas!
Bela, super za aktivni vikend i da je curici bolje 💗
Joja, si gledala na about you?
Ma jesam. Sve mi je nekako za stare babe. Ja bi nesto cvjetno lepršavo .. htjela bi pogledat u zivo ... Jel bila koja u ducanu Mama nova? U zgu... Kakav je tamo izbor?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure puno hvalaaa…. Jucee sam tri puta povracala al sam uspjela pit puno tekucine tako da mi se jutros ne vrti. To je dobar znak :) imam u srijedu ispit pa moram uciti uff…
____
Pitanje za moje slavonke…. znate li neki ducan u Osijeku gdje mogu potraziti svecane haljine ? Sljedeci mjesec imam dvije svadbe. Na asosu mi se ne svidja niti jedna haljina 🤦🏻♀️ sve su mi obicne i nezanimljive
Nije osijek, ali imas na njihovij stranici za naruciti, butik charlie iz virovitice, nemaju trudnicku odjecu, ali imaju sire haljinice tak da bez problema mozes nac, meni su oni zakon
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji