Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    28. Svibanj 2021. 09:32

Hvala cure, javim seeee 🤰🤰🤰😁

Lucija 16.12.2021.💗

nemamimena26
    28. Svibanj 2021. 09:41

Mala_mu ne sekiraj se, samo polako, sve će biti u redu, vidjeti ćeš 🍀
    Svi smo bili takvi prije prvih pregleda i na svakom novom.
    Javi nam se i samo se opusti 🙏🙏
    Smijem pitati koliko si tjedana sada?

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Peppss
    28. Svibanj 2021. 10:34

freya_444

Hvala cure, javim seeee 🤰🤰🤰😁

Sretno na pregledu! 🥰
    Baš sam neki dan pričala s prijateljicom o spolu, ona ima 3 curice i sada treba roditi dečka, kaže da su joj doktori rekli da se dečki u pravilu vole pokazati ranije na ultrazvuku, a curice se skrivaju, odnosno budu dosta dugo okrenute da se ne može vidjeti spol, kaže da je tako i kod nje bilo, dečko se pokazivao i "hvalio" puno ranije 😁😂

• briggite
    28. Svibanj 2021. 10:47

freya_444

Jutro cureeee💞💞💞
    Kako ste mi?
    Ja danas u pola 3 imam pregled pa se javim 🤰 jedva čekamm…sanjala sam da mi je ginekologica rekla da nosim dečkića 😄🤣☺ tko zna🤗

Sretno freya, jojj ja sam u prošloj trudnoci sanjala da nosim deckica i ispala je curka .
    Danas mi je baš super dan, nemam mučnina ali mi se na bradi pojavila još jedna potkožna akna .

freya_444
    28. Svibanj 2021. 11:10

briggite

freya_444

Jutro cureeee💞💞💞
    Kako ste mi?
    Ja danas u pola 3 imam pregled pa se javim 🤰 jedva čekamm…sanjala sam da mi je ginekologica rekla da nosim dečkića 😄🤣☺ tko zna🤗

Sretno freya, jojj ja sam u prošloj trudnoci sanjala da nosim deckica i ispala je curka.
    Danas mi je baš super dan, nemam mučnina ali mi se na bradi pojavila još jedna potkožna akna.

Ma što god bilo, mi presretni☺🤰
    Najgore mi je kako ovo vrijeme sporo prolazi do pregleda🤣

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    28. Svibanj 2021. 11:20

Sretno s pregledima cure 👶❤ Mala_mu samo pozitivno, znam da se negativne misli samo pojave ali potrudi se uvijek ih zamijeniti s pozitivnima i zamisljaj kako dr. govori da je sve u redu 🤗 Meni vrijeme prolazi i brzo i sporo, danas sam 8+4 ali vec sam jucer pocela racunati kako nam je u pon. 9 tjedana pa je malo lakse 🙊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• mamasita05
    28. Svibanj 2021. 11:51

Hej cure
    Jucer smo bili na pregledu, sve ok. Bebica je par dana veca po uzv, nego po menstruaciji, ali i sama znam da je tako. Mucnine jos uvijek imam kad sam gladna, al mi se cini sve manje. Dr mi je rekla da pocmem piti prenatale kad mi prodju mucnine jer inace oni znaju izazvati jos vece mucnine. Za sada je bitno da pijem folnu i vitamin D jer imam hipo/hasi. U utorak se vracam raditi i ne znam kako ce to izgledati s umorom, malim djetetom, obvezama, ali nadam se da ce iza 12.tj bar umor proci i da cu imati vise snage. 
    Svima sretno na pregledima. 🥰

• briggite
    28. Svibanj 2021. 12:04

mamasita05

Hej cure
    Jucer smo bili na pregledu, sve ok. Bebica je par dana veca po uzv, nego po menstruaciji, ali i sama znam da je tako. Mucnine jos uvijek imam kad sam gladna, al mi se cini sve manje. Dr mi je rekla da pocmem piti prenatale kad mi prodju mucnine jer inace oni znaju izazvati jos vece mucnine. Za sada je bitno da pijem folnu i vitamin D jer imam hipo/hasi. U utorak se vracam raditi i ne znam kako ce to izgledati s umorom, malim djetetom, obvezama, ali nadam se da ce iza 12.tj bar umor proci i da cu imati vise snage.
    Svima sretno na pregledima. 🥰

mamasita super. Baš mi je drago da je sve ok. Ja isto ponekad imam mučnine, ma proci ce to nakon 12. tjedna sigurno, bitno da su bebice dobro 

Mala_mu
    28. Svibanj 2021. 12:26

Hvala cure na ohrabrenju 💜 al kad se Opeces onda i na hladno pušeš!
    Pokusavam pozitivno razmišljati! Vrtim si u glavi sve će niži dobro, sve će biti dobro😂
    A bit će kako mora, toga sam svjesna☺️
    Ej aplikacija mi kaže 5 tjedana i 4 dana...
    Znam da je rano za pregled, al mi je ginic rekao da mu se odmah javim s obzirom na dva spontana... i to mi je veća muka jer znam da neće ništa vidjeti al me sestra jučer nagovorila da odem sto ranije....

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• briggite
    28. Svibanj 2021. 13:16

Mala_mu nemoj se previše brinuti, samo pozitivno razmišljaj. Sve ce biti u redu.
    Drzim ti fige 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.