Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avica
    28. Svibanj 2021. 13:42

Mala_mu razumijem te u potpunosti. Bolje da odes da dobijes duphastone i ako je jos nesto potrebno. Bit ce sve u redu, samo hrabro 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

tierra
    28. Svibanj 2021. 14:58

Mamasita, cestitam na super pregledu! Kod Elevita pise da je bolje piti ih navecer (ako ujutro ima mucnina, nema smisla popiti i ispovracat tabletu,jel)
    Mala_mu najbolje slusati doktore pa da ti odmah daju uputnice. Nadam se da de biti sve ok  :)

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

freya_444
    28. Svibanj 2021. 16:41

Evo me cure!
    Bebica super, lijepo raste, nuhalni uredan 😁💞🤰 
    Iduci pregled tek 2.7.
    Isla sam vadit krv za kombinirani, nalazi za 7 dana kod doktorice.
    Sve je ok ☀️☀️

Lucija 16.12.2021.💗

• ginger39
    28. Svibanj 2021. 16:52

Pozdrav iz divne Istre, curke! Predivno je vrijeme, bas uzivam u suncu, morskom zraku i super finom sladoledu u Fažani. Osjecamse dobro, nema mucnina, glavobolja, ničega, jedino jos spsvam ko luda. Taman odradila popodnevni spavanac i sad se spremam na terasu s knjigom, totalni relax.

Freya i Mamasita, super za preglede, baš sam sretna što vam sve ide kako treba. 🥰 Jedva čekam svoj.
    Kad ste vec spominjale snove, ja u trudnoći nenormalno sanjam, skoro svaku i noć i sve neke živopisne snove. Sinoć sam sanjala da mi je puknuo vodenjak usred ceste i da me muž porađao u autu. 🤣🤣🤣

nemamimena26
    28. Svibanj 2021. 17:16

freya_444

Evo me cure!
    Iduci pregled tek 2.7.
    Sve je ok ☀️☀️

Čestitam!! Bravo ❤🥳🤗

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    28. Svibanj 2021. 17:17

ginger39

Pozdrav iz divne Istre, curke! Predivno je vrijeme, bas uzivam u suncu, morskom zraku i super finom sladoledu u Fažani. Osjecamse dobro, nema mucnina, glavobolja, ničega, jedino jos spsvam ko luda. Taman odradila popodnevni spavanac i sad se spremam na terasu s knjigom, totalni relax.

Freya i Mamasita, super za preglede, baš sam sretna što vam sve ide kako treba. 🥰 Jedva čekam svoj.
    Kad ste vec spominjale snove, ja u trudnoći nenormalno sanjam, skoro svaku i noć i sve neke živopisne snove. Sinoć sam sanjala da mi je puknuo vodenjak usred ceste i da me muž porađao u autu. 🤣🤣🤣

Drago mi je da si se maknula i da uživaš, eto vidiš da je sve ok i da ti je lijepo ❤
    Samo se opusti i kao što sam ti rekla, napuni baterije i za nas 🌹

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

freya_444
    28. Svibanj 2021. 17:25

Hvala cure! 🤰🤰💞💞💞

Lucija 16.12.2021.💗

• ginger39
    28. Svibanj 2021. 17:43

nemamimena26

ginger39

Drago mi je da si se maknula i da uživaš, eto vidiš da je sve ok i da ti je lijepo ❤
    Samo se opusti i kao što sam ti rekla, napuni baterije i za nas 🌹

Hvala, draga, budem! Baš mi je fino sjelo malo promijeniti okolinu. 

Bela_le
    28. Svibanj 2021. 18:24

Nemamimena meni uvijek bude najgore pred pregled, sto stvari u glavi a do tad sam okej
    Mamasita i Freya cestitam na dobrim pregledima 🥰
    Ginger drago mi je da ti je lijepo, nauzivaj se malo i za nas ostale 🙂

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    28. Svibanj 2021. 18:24

freya_444

Evo me cure!
    Iduci pregled tek 2.7.
    Sve je ok ☀️☀️

Čestitke na super pregledu 🎉

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.