Mala_mu razumijem te u potpunosti. Bolje da odes da dobijes duphastone i ako je jos nesto potrebno. Bit ce sve u redu, samo hrabro
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Mamasita, cestitam na super pregledu! Kod Elevita pise da je bolje piti ih navecer (ako ujutro ima mucnina, nema smisla popiti i ispovracat tabletu,jel)
Mala_mu najbolje slusati doktore pa da ti odmah daju uputnice. Nadam se da de biti sve ok :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Evo me cure!
Bebica super, lijepo raste, nuhalni uredan 😁💞🤰
Iduci pregled tek 2.7.
Isla sam vadit krv za kombinirani, nalazi za 7 dana kod doktorice.
Sve je ok ☀️☀️
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav iz divne Istre, curke! Predivno je vrijeme, bas uzivam u suncu, morskom zraku i super finom sladoledu u Fažani. Osjecamse dobro, nema mucnina, glavobolja, ničega, jedino jos spsvam ko luda. Taman odradila popodnevni spavanac i sad se spremam na terasu s knjigom, totalni relax.
Freya i Mamasita, super za preglede, baš sam sretna što vam sve ide kako treba. 🥰 Jedva čekam svoj.
Kad ste vec spominjale snove, ja u trudnoći nenormalno sanjam, skoro svaku i noć i sve neke živopisne snove. Sinoć sam sanjala da mi je puknuo vodenjak usred ceste i da me muž porađao u autu. 🤣🤣🤣
Evo me cure!
Iduci pregled tek 2.7.
Sve je ok ☀️☀️
Čestitam!! Bravo ❤🥳🤗
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Pozdrav iz divne Istre, curke! Predivno je vrijeme, bas uzivam u suncu, morskom zraku i super finom sladoledu u Fažani. Osjecamse dobro, nema mucnina, glavobolja, ničega, jedino jos spsvam ko luda. Taman odradila popodnevni spavanac i sad se spremam na terasu s knjigom, totalni relax.
Freya i Mamasita, super za preglede, baš sam sretna što vam sve ide kako treba. 🥰 Jedva čekam svoj.
Kad ste vec spominjale snove, ja u trudnoći nenormalno sanjam, skoro svaku i noć i sve neke živopisne snove. Sinoć sam sanjala da mi je puknuo vodenjak usred ceste i da me muž porađao u autu. 🤣🤣🤣
Drago mi je da si se maknula i da uživaš, eto vidiš da je sve ok i da ti je lijepo ❤
Samo se opusti i kao što sam ti rekla, napuni baterije i za nas 🌹
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Drago mi je da si se maknula i da uživaš, eto vidiš da je sve ok i da ti je lijepo ❤
Samo se opusti i kao što sam ti rekla, napuni baterije i za nas 🌹
Hvala, draga, budem! Baš mi je fino sjelo malo promijeniti okolinu.
Nemamimena meni uvijek bude najgore pred pregled, sto stvari u glavi a do tad sam okej
Mamasita i Freya cestitam na dobrim pregledima 🥰
Ginger drago mi je da ti je lijepo, nauzivaj se malo i za nas ostale 🙂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo me cure!
Iduci pregled tek 2.7.
Sve je ok ☀️☀️
Čestitke na super pregledu 🎉
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji