Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ginger39
    26. Svibanj 2021. 22:20

freya_444

ginger39

novasrećica

ginger39

Pozdrav novim curama i čestitke na plusićima!
    Mislim da nam je strah od pregleda svima zajednički, ja sam već sad luda jer sljedeci tjedam imam uzv i idem raditi panoramu.
    Zato sam mislila malo pobjeci iz grada, muz ima neku edukaciju u Istri i vodio bi me sa sobom. Sad me frendica isprepadala da se ne smijem toliko truckati u prvom tromjesečju. A ja sam vec na samom pocetku trudnoće isla u Dalmaciju kod svojih i kod kume u Slavoniju, i sve je bilo okej…
    Nisam pametna sta da radim, sutra cu zvati ginekologa…

Ja sam u posljednih mjesec dana 3 puta bila u Zg i evo 10.06. idem opet..autoput je ok, tako da bez brige
    Dođi malo ti nama u Istru
    Koliko ostajete? Imate puno lijepih mjesta za šetnju ako budete imalo vremena..ja sam ti ko baba

Joj, mi ti obožavamo Istru i fakat često idemo. S ekipom smo išli minimalno triput godisnje prije korone. Frendovi nam odnedavno imaju kucu u Roču pa cemo sad češće ici tamo.
    Ovaj put idemo u Fažanu, sutra popodne krecemo i stojimo do nedjelje. Suprug ce se educirati, a ja šetati, čitati i uživati na suncu. 😊
    Btw, i ja sam teška beba. 😂

Aaaa Fažana moja 💞 imam sreću pa živim blizu i svaki dan odem djir do fažane, obožavam onu šetnicu uz more, imaš preporuku Valbandon- Fažana 💞☀️

Hvala na preporuci, Freya! Nisam jos bila u Fazani, bas se veselim! 

• ginger39
    26. Svibanj 2021. 22:25

Aglaja

Hej cure, evo i mene, sad sam iščitavala što sam sve propustila ovih dana :) čestitam novim curama na plusićima, drago mi je da pregledi koliko vidim super teku i po planu :)
    Danas sam bila u Petrovoj, bila je mlada doktorica i super je prošlo.. nije me pregledala jer sam prije dva tjedna bila na privatnom pregledu, ali je uzela anamnezu, porazgovarala sa mnom, rekla da slobodno nastavim kod svoje privatno ako imam povjerenja u nju, uz njihov nadzor i kontrole ako slučajno nešto pođe po zlu, a ionako ću se pred porod prebaciti k njima…
    sljedeći pregled mi je 11.6. - Panorama, toga se najviše bojim, tj. tih nalaza… ostali pregledi, jesam se pomalo bojala, ali mislim da će ovaj biti nekako sudbinski…
    Bela_le termin je 19.12. Zagreb, pratimo se da :) čak sam prije mislila i da ću roditi u Osijeku, osjećala bih se sigurnije tamo, poznati ljudi, poznata sredina. ali sad mislim da ipak ostajem u Zagrebu…
    Isto ponekad kupujem preko About you, ali vidim da je bilo još nekih fora prijedloga, moram to još malo iščitati…
    Netko je spomenuto pilates za trudnice, ima li to u Zagrebu? Zbog hematoma zasad ne smijem vježbati, ali nadam se da ću u 2. tromjesečju dobiti zeleno svjetlo, pa bih krenula na neku jogu, pilates…

Imas kod mene u kvartu pilates za trudnice (studio Tao, Tresnjevka). Ja sam otisla na probni, ali nisam nastavila jer su me stavili na mirovanje. 
    Znaš li mozda ime doktorice kod koje si bila? Ja sljedeci tjedan idem predati uputnicu u bolnicu za daljnje kontrole, jos se dvoumim između Petrove i Vinogradske pa sad hvatam iskustva i preporuke sa svih strana. 

• Aglaja
    27. Svibanj 2021. 00:01

Ginger, dr. Sokol, ona je srijedom, mislim da imaš negdje raspored na netu na stranici Petrove. Nisam birala, nego sam zatražila termin mailom pa su mi je dodijelili. Čini mi se dosta dobro organizirano, iako ima puno trudnica i čeka se sat ili sat i pol na red možda, ali to je ok..
    Hvala ti, ta lokacija bi mi i odgovarala..  još kad bi mi ginekologica odobrila da se aktiviram...:)

Bela_le
    27. Svibanj 2021. 06:55

Popis termina 🤰❄:

anameri- 23.11. 
    Taya- 25.11. / Čakovec 💗
    ginger39- 6.12. / Zagreb
    Freya- 9.12. / Pula
    Joja - 12.12.
    tierra- 12.12. / Zagreb 💗
    Aglaja- 19.12. / Zagreb
    Bela_le- 19.12. / Osijek
    novasrećica- 23.12. / Pula
    avica- 27.12. / Zagreb
    Angel- 27.12. / Varaždin ili Čakovec
    Lucy_lu - 31.12.  / Rijeka
    aurora12-  3.1. / Split
    piba7- 4.1. / Zagreb
    Briggite -4.1.
    nemamimena26- 5.1. / Zagreb
    Maša- 5.1. / Rijeka
    sirenita - 7.1. / Karlovac
    Peppss-  15.1. / Slavonski Brod
    Mala_mu- 26.1.
    Ri- 
    Schinin-   
    Luluuu-

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    27. Svibanj 2021. 06:58

Jutro cure
    Ja si toliko zelim s curkom ici na Vir na ljeto, moji roditelji imaju vikendicu, ali s obzirom na trenutno stanje bojim se da to nece biti moguce
    Novasrecica cestitke na okruglom tjednu 🙂

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Luluuu
    27. Svibanj 2021. 07:51

Dobro jutro svima :) nadam se da ste sve dobro. ☺️ Ne stignem toliko tipkati pa nemojte zamjeriti :) meni polako mučnine prestaju, 9+2 smo sada ☺️ 
    Meni je termin 28.12. isto u Puli 😃

Mala_mu
    27. Svibanj 2021. 08:11

Jutro cure! 
    Ja sam tek na samom početku al toliko mi se spava da to nisu istine 😊
    Na poslu jedva funkcioniram! Još radim turnuse, toliko mi teško padaju te smjene od 12 sati da vam nemogu opisati...
    Jeste li vi već otvorile komplikacije, meni će sigurno ginić otvoriti cim se budu čuli otkucaji...
    Mama i tata će puknuti od sreće, sestrama sam već javila 😊

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

aurora12
    27. Svibanj 2021. 08:54

Mala_mu

Jutro cure!
    Ja sam tek na samom početku al toliko mi se spava da to nisu istine 😊
    Na poslu jedva funkcioniram! Još radim turnuse, toliko mi teško padaju te smjene od 12 sati da vam nemogu opisati…
    Jeste li vi već otvorile komplikacije, meni će sigurno ginić otvoriti cim se budu čuli otkucaji…
    Mama i tata će puknuti od sreće, sestrama sam već javila 😊

Jesi se javila dr. da ti da termin za pregled? S obzirom na situaciju vjerujem da bi ti svaki odmah otvorio komplikacije ako zelis. I ne znam koristis li dodatno progesteron, obicno ga daju za svaki slucaj jer moze biti nizak a koliko znam uglavnom ga ne provjeravaju. Ja sam na komplikacijama i ne znam kako bi fukcionirala da radim, znam odspavati usred dana i budem uzasno umorna. Bas su ti grozne smjene, nadam se da ces uskoro doma da se uspijes odmoriti 🤗

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

aurora12
    27. Svibanj 2021. 08:57

Bela_le

Jutro cure
    Ja si toliko zelim s curkom ici na Vir na ljeto, moji roditelji imaju vikendicu, ali s obzirom na trenutno stanje bojim se da to nece biti moguce
    Novasrecicacestitke na okruglom tjednu 🙂

Nadam se da ce dotad situacija biti bolja pa neces morati strogo mirovati. Bilo bi idealno da ljeto provedes tamo sa curicom, drzim fige da tako i bude 😊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Mala_mu
    27. Svibanj 2021. 09:05

Ma nisam se javila, kod njega vrijedi pravilo cim ti test bude pozitivan odmah mi se javi! Zadnji put sam čekala pa je galamio na mene 😂
    Otići ću sljedeći tjedan kod njega pa ćemo vidjeti šta i kako.
    Zadnji put mi je dao duphaston, folacin i elevit tablete sam pila...
    A ako odem na komplikacije apsolutno će odmah svi znati a nebi htjela😏 
    Radim od 07 i već u 09 sati zijevam😂 i njuh mi je pojačan😣

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.