Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aglaja
    26. Svibanj 2021. 19:47

Hej cure, evo i mene, sad sam iščitavala što sam sve propustila ovih dana :) čestitam novim curama na plusićima, drago mi je da pregledi koliko vidim super teku i po planu :)
    Danas sam bila u Petrovoj, bila je mlada doktorica i super je prošlo.. nije me pregledala jer sam prije dva tjedna bila na privatnom pregledu, ali je uzela anamnezu, porazgovarala sa mnom, rekla da slobodno nastavim kod svoje privatno ako imam povjerenja u nju, uz njihov nadzor i kontrole ako slučajno nešto pođe po zlu, a ionako ću se pred porod prebaciti k njima...
    sljedeći pregled mi je 11.6. - Panorama, toga se najviše bojim, tj. tih nalaza... ostali pregledi, jesam se pomalo bojala, ali mislim da će ovaj biti nekako sudbinski...
    Bela_le termin je 19.12. Zagreb, pratimo se da :) čak sam prije mislila  i da ću roditi u Osijeku, osjećala bih se sigurnije tamo, poznati ljudi, poznata sredina. ali sad mislim da ipak ostajem u Zagrebu...
    Isto ponekad kupujem preko About you, ali vidim da je bilo još nekih fora prijedloga, moram to još malo iščitati...
    Netko je spomenuto pilates za trudnice, ima li to u Zagrebu? Zbog hematoma zasad ne smijem vježbati, ali nadam se da ću u 2. tromjesečju dobiti zeleno svjetlo, pa bih krenula na neku jogu, pilates...

Bela_le
    26. Svibanj 2021. 20:25

Ginger mislim da ako se ti osjecaj uredu da slobodno mozes putovati
    Aglaja ako se ipak odlucis za Osijek mozda se i vidimo u bolnici 🙂

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

freya_444
    26. Svibanj 2021. 20:43

Pregledi 🤰🤰💞:
    freya_444- 28.5.
    Lucy_lu - 31.5.
    ginger39- 1.6.
    Ri- 1.6.
    Angel- 1.6.
    Peppss- 2.6.
    Schinin- 3.6.
    sirenita- 7.6.
    Maša- 7.6.
    brigitte- 8.6.
    nemamimena26- 9.6.
    Taya- 9.6.
    Bela_le- 10.6.
    Aglaja- 11.6.
    avica- 14.6.
    Luluuu- 14.6.
    aurora12- 15.6.
    novasrećica-16.6.
    anameri- 18.6.
    piba7-30.6.

Aglaja, drago mi je da je sve ok 🤰

Lucija 16.12.2021.💗

• Aglaja
    26. Svibanj 2021. 21:04

Bela_le možda, to bi bilo fora :) imam još vremena predomislit se :)
    Hvala Freya i sretno preksutra :)

• ginger39
    26. Svibanj 2021. 21:09

Hvala puno na savjetima, curke! Zakon ste!
    Ja isto ne vidim problema da otputujem, dobro se osjecam, nemam mucnine, ne krvarim. Mislim da mi sunce, more, fini istarski zrak i hrana mogu samo činiti dobro. 😀
    Ali zvrcnem ujutro jos ginica brzinski. 

• ginger39
    26. Svibanj 2021. 21:14

novasrećica

ginger39

Pozdrav novim curama i čestitke na plusićima!
    Mislim da nam je strah od pregleda svima zajednički, ja sam već sad luda jer sljedeci tjedam imam uzv i idem raditi panoramu.
    Zato sam mislila malo pobjeci iz grada, muz ima neku edukaciju u Istri i vodio bi me sa sobom. Sad me frendica isprepadala da se ne smijem toliko truckati u prvom tromjesečju. A ja sam vec na samom pocetku trudnoće isla u Dalmaciju kod svojih i kod kume u Slavoniju, i sve je bilo okej…
    Nisam pametna sta da radim, sutra cu zvati ginekologa…

Ja sam u posljednih mjesec dana 3 puta bila u Zg i evo 10.06. idem opet..autoput je ok, tako da bez brige
    Dođi malo ti nama u Istru
    Koliko ostajete? Imate puno lijepih mjesta za šetnju ako budete imalo vremena..ja sam ti ko baba

Joj, mi ti obožavamo Istru i fakat često idemo. S ekipom smo išli minimalno triput godisnje prije korone. Frendovi nam odnedavno imaju kucu u Roču pa cemo sad češće ici tamo. 
    Ovaj put idemo u Fažanu, sutra popodne krecemo i stojimo do nedjelje. Suprug ce se educirati, a ja šetati, čitati i uživati na suncu. 😊 
    Btw, i ja sam teška beba. 😂

freya_444
    26. Svibanj 2021. 21:41

ginger39

novasrećica

ginger39

Pozdrav novim curama i čestitke na plusićima!
    Mislim da nam je strah od pregleda svima zajednički, ja sam već sad luda jer sljedeci tjedam imam uzv i idem raditi panoramu.
    Zato sam mislila malo pobjeci iz grada, muz ima neku edukaciju u Istri i vodio bi me sa sobom. Sad me frendica isprepadala da se ne smijem toliko truckati u prvom tromjesečju. A ja sam vec na samom pocetku trudnoće isla u Dalmaciju kod svojih i kod kume u Slavoniju, i sve je bilo okej…
    Nisam pametna sta da radim, sutra cu zvati ginekologa…

Ja sam u posljednih mjesec dana 3 puta bila u Zg i evo 10.06. idem opet..autoput je ok, tako da bez brige
    Dođi malo ti nama u Istru
    Koliko ostajete? Imate puno lijepih mjesta za šetnju ako budete imalo vremena..ja sam ti ko baba

Joj, mi ti obožavamo Istru i fakat često idemo. S ekipom smo išli minimalno triput godisnje prije korone. Frendovi nam odnedavno imaju kucu u Roču pa cemo sad češće ici tamo.
    Ovaj put idemo u Fažanu, sutra popodne krecemo i stojimo do nedjelje. Suprug ce se educirati, a ja šetati, čitati i uživati na suncu. 😊
    Btw, i ja sam teška beba. 😂

Aaaa Fažana moja 💞 imam sreću pa živim blizu i svaki dan odem djir do fažane, obožavam onu šetnicu uz more, imaš preporuku Valbandon- Fažana 💞☀️

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    26. Svibanj 2021. 21:42

Aglaja

Bela_le možda, to bi bilo fora :) imam još vremena predomislit se :)
    Hvala Freya i sretno preksutra :)

E hvala ti 🥰😘

Lucija 16.12.2021.💗

kiara12
    26. Svibanj 2021. 22:00

Javim kad napravim test msm da cu ipaak jos sacekaz nezelim se razocarati ...ostalim curama sve najboljee zelim i puno plusica

• Aglaja
    26. Svibanj 2021. 22:01

Sretno Kiara, nadam se da ćeš nam se priključiti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.