Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Schinin
    28. Svibanj 2021. 18:34

Pozdrav cure🌞 nisam vam se javljala par dana, jer jednostavno nisam stigla, morali smo neke stvari zbog investora zavristi tako da sam na kraju od proslog vikenda svaku noc bar do 2 sjedila i radila 😅 a izmedju toga jos djecu razvozila u skolu i na razne aktivnosti... a na sve to mi jos dosao onaj trudnicki umor a kafa mi se nekako nikako ne pije (to kazem ja, deklarirani kofein junkie...) a najgore mi je sto nekako "zaboravim" piti odnosno uopce mi se ne trazi, pa sad stalno imam kontrakcije i grceve 😅
    probala sam procitati zaostatke i sve zaboravila 😅 znam samo da sam jako ljubomorna na ginger  😂 uzivaj u Istri i stavi koju  fotku❤️
    skuzila sam i da imamo nove cure - cestitke na plusicima i zelim vam urednu trudnocu  😃 
    i cestitke svima na dobrim pregledima, 🤞 da tako i ostane 

i sad bas vise nemam pojma sto sam procitala  😂😂😂 budem se valjda opet uhodala 😉

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

tierra
    28. Svibanj 2021. 18:42

freya_444

Evo me cure!
    Bebica super, lijepo raste, nuhalni uredan 😁💞🤰
    Iduci pregled tek 2.7.
    Isla sam vadit krv za kombinirani, nalazi za 7 dana kod doktorice.
    Sve je ok ☀️☀️

Drago mi je da je sve super!

Ja bas jako u trudnoci uzivam u hrani i sad sam nasla  tresnje u vocarni, al sam uzela samo 200g jer bi sve pojela da sam uzela vise ( ko nedavno par kila lubenice pa mi je secer bio povisen), a drugi tjedan je u planu vađenje krvi opet :)
    Sa snovima nemam problema, ali sam sinoc imala osjecaj ko da sam progutala dvije kn i da mi se ta kovanica ogrece u zelucu i crijevima. Sad ne znam jel moguce da se bebica vrti ili je nesto bas s porobavom

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

aurora12
    28. Svibanj 2021. 19:41

Cure cestitam na super pregledima 🤗❤ Ginger uzivaj ☀️ Ja sam danas prosetala sa sekom nakon sto sam ovih par tjedana na relaciji krevet-bolnica 🙊 Osjecala sam se ko u nekom paralelnom svemiru jer je bas zatoplilo i kraj mora je prekrasno, kao da je ljeto vec stiglo. I bilo mi je precudno da sam trudna, navikla sam da samo doma a ne vani medu ljudima 😅

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Peppss
    28. Svibanj 2021. 19:44

freya_444

Evo me cure!
    Iduci pregled tek 2.7.
    Sve je ok ☀️☀️

Super, čestitam! 🥰

freya_444
    28. Svibanj 2021. 20:23

tierra

freya_444

Evo me cure!
    Iduci pregled tek 2.7.
    Sve je ok ☀️☀️

Drago mi je da je sve super!

Ja bas jako u trudnoci uzivam u hrani i sad sam nasla tresnje u vocarni, al sam uzela samo 200g jer bi sve pojela da sam uzela vise ( ko nedavno par kila lubenice pa mi je secer bio povisen), a drugi tjedan je u planu vađenje krvi opet :)
    Sa snovima nemam problema, ali sam sinoc imala osjecaj ko da sam progutala dvije kn i da mi se ta kovanica ogrece u zelucu i crijevima. Sad ne znam jel moguce da se bebica vrti ili je nesto bas s porobavom

Jooj trešnje🤩🤩🤩🤩🤩
    Ginger, drago mi da uživaš u Fažani💞💖

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    29. Svibanj 2021. 08:57

Jutro cure!
    Moj plan za danas je ucenje, vrlo zabavno, jedva cekam da prode jos 2 tjedna pa sam mirna
    Tiera tresnje mmm
    Aurora vjerujem da cu se i ja tako cudno osjecat sad u ponedjeljak jer nakon tjedan dana krevet wc idem do faksa

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    29. Svibanj 2021. 09:50

Jutro cure, ja jutros nisam bas najbolje. Imam neke blage grceve i zuckasto-smedi jako svijetli iscjedak. Najprije 2,3 tockice na ulosku a kasnije mrljice. Mislim da cu morati opet na hitnu, uzasno se bojim. Moguce je da je zbog vise setanja jucer ali ne znam. Je li neka od vas imala nesto slicno? Danas bi trebala biti 8+5. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bela_le
    29. Svibanj 2021. 10:29

aurora12

Jutro cure, ja jutros nisam bas najbolje. Imam neke blage grceve i zuckasto-smedi jako svijetli iscjedak. Najprije 2,3 tockice na ulosku a kasnije mrljice. Mislim da cu morati opet na hitnu, uzasno se bojim. Moguce je da je zbog vise setanja jucer ali ne znam. Je li neka od vas imala nesto slicno? Danas bi trebala biti 8+5.

Zao mi je, i ja bi odmah na hitnu, drzin fige da je sve uredu 🤞 i javi nam se ❤❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nemamimena26
    29. Svibanj 2021. 10:54

aurora12

Draga drži se i svakako odi da pogledaju šta se događa, baš kao što su ti cure rekle. Vjerujem da će biti sve u redu 🙏🙏
    Molim te javi se svakako ❤
    Grlimo te sve ovdje 🤗🌹

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

tierra
    29. Svibanj 2021. 12:32

aurora12

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.