Jutro cure, ja jutros nisam bas najbolje. Imam neke blage grceve i zuckasto-smedi jako svijetli iscjedak. Najprije 2,3 tockice na ulosku a kasnije mrljice. Mislim da cu morati opet na hitnu, uzasno se bojim. Moguce je da je zbog vise setanja jucer ali ne znam. Je li neka od vas imala nesto slicno? Danas bi trebala biti 8+5.
Ja bi otišla za svaki slučaj na hitnu. Jel imaš hematom ili nešto?
Evo me, sve je ok, otkucaji su tu ❤ Nema krvarenja, samo jos osjecam grceve al ne mogu nista nego nastaviti utrogestan i odmarati. Dr. nije vidjela krvarenje. Bas me panika uhvatila, nadam se da ce sve biti ok do pregleda za dva tjedna, ne zelim stalno na uzv al imam traume od prvog puta pa reagiram na sve. Hvala vam cure na podrsci, stvarno se nadam da ce ova bebica sve izdrzati ❤ Piba7 nemam hematom a ovo je bas bilo slabo, kao ono smedarenje prije menstruacije. Prvi put sam imala bas tamno smedu krv, prije par tjedana. Gdje nam je Mala_mu, nadam se da je sve kako treba 🙏🤰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Evo me, sve je ok, otkucaji su tu ❤ Nema krvarenja, samo jos osjecam grceve al ne mogu nista nego nastaviti utrogestan i odmarati. Dr. nije vidjela krvarenje. Bas me panika uhvatila, nadam se da ce sve biti ok do pregleda za dva tjedna, ne zelim stalno na uzv al imam traume od prvog puta pa reagiram na sve. Hvala vam cure na podrsci, stvarno se nadam da ce ova bebica sve izdrzati ❤ Piba7 nemam hematom a ovo je bas bilo slabo, kao ono smedarenje prije menstruacije. Prvi put sam imala bas tamno smedu krv, prije par tjedana. Gdje nam je Mala_mu, nadam se da je sve kako treba 🙏🤰
Drago mi je da je sve ok 💖💞 bebica će izdržati, ne sumnjam uopće☺🥰
Sad odmaraj i čuvaj se maksimalno💖😘
Lucija 16.12.2021.💗
Drago mi je da je sve u redu, sada čuvanje i pazi se 🙏😇
Vjerujem da će sve biti baš onako kako treba ❤
🌹
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Aurora nek se srce cuje! Hvala Bogu pa je sve u refu!
To je ono sto sam ja rekla kad se opeces i na hladno pušeš! 🍀 al najbitnije je da je sve dobro 🍀
Ja sam jučer krenula kod ginekologa međutim na godišnjem je 😏 sad me zamjena sigurno neće primiti odmah, jer većinom te naruče sa 8-9 tjedana 🙄
Nazvat ću u ponedjeljak pa ću vidjeti šta kaže, objasnit lijepo situaciju pa nek mi kažu šta i kako...
Ja se osjećam dobro, malo sise bole, grčevi i kao neko zatezanje donjeg dijela trbuha... čitam kao normalno je to, al meni ništa nije normalno iskreno 😂 kako je to vama na početku bilo? Jer vidim da ste sve trudnice od mene 😂
Nadam se da vi cure uživate u lijepom danu!
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Auroranek se srce cuje! Hvala Bogu pa je sve u refu!
To je ono sto sam ja rekla kad se opeces i na hladno pušeš! 🍀 al najbitnije je da je sve dobro 🍀
Ja sam jučer krenula kod ginekologa međutim na godišnjem je 😏 sad me zamjena sigurno neće primiti odmah, jer većinom te naruče sa 8-9 tjedana 🙄
Nazvat ću u ponedjeljak pa ću vidjeti šta kaže, objasnit lijepo situaciju pa nek mi kažu šta i kako…
Ja se osjećam dobro, malo sise bole, grčevi i kao neko zatezanje donjeg dijela trbuha… čitam kao normalno je to, al meni ništa nije normalno iskreno 😂 kako je to vama na početku bilo? Jer vidim da ste sve trudnice od mene 😂
Trudnije od mene*o
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Drago mi je da je sve okej ❤, sad samo polako
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Auroranek se srce cuje! Hvala Bogu pa je sve u refu!
Nazvat ću u ponedjeljak pa ću vidjeti šta kaže, objasnit lijepo situaciju pa nek mi kažu šta i kako…
Ja se osjećam dobro, malo sise bole, grčevi i kao neko zatezanje donjeg dijela trbuha… čitam kao normalno je to, al meni ništa nije normalno iskreno 😂 kako je to vama na početku bilo? Jer vidim da ste sve trudnice od mene 😂
I meni je bilo tako na pocetku, beba se smijesta i maternica se rasteze pa zato grcevi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Autora super da si otišla da si mirna ❤ samo miruj, sve će biti dobro.
Cestitam cure na super pregledima 💕
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji