Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    27. Svibanj 2021. 10:18

Ja isto zato nisam htjela otvarati komplikacije ali morala sam nakon nekog sitnog krvarenja. Srecom ne zivimo blizu mojih i muzevih pa ni ne znaju da sam doma, a kolege misle da sam na nekim pretragama i na bolovanju. Neka nagadaju da sam trudna, dok ne cuju od mene barem nece sirit dalje, a rekla sam sefu i blizim kolegicama s kojima se cesce cujem. Sretno svakako 🤗

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

nemamimena26
    27. Svibanj 2021. 10:29

Mala_mu vjerujem da ćeš uspjeti sve riješiti i posložiti onako kako tebi bude najbolje, tako da nemoj se previše sekirati oko svega, uvijek se sve riješi. 
    Ja ću vidjeti da radim do početka devetog mjeseca ili tako nešto, pa da se maknem sa posla, jer kako sam curama pričala ne namjeravam sjediti do prosinca, skoro pred porod u uredu. Želim se ipak u miru dva, tri mjeseca pripremiti u miru za sve, i ostalo što treba.
    Sa mojim na poslu sam obavila ovaj tjedan razgovor i rekla im svima, tako da svi znaju, s time da direktorica zna već tri tjedna, ona je prva saznala.

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

nemamimena26
    27. Svibanj 2021. 10:29

nemamimena26

Mala_mu vjerujem da ćeš uspjeti sve riješiti i posložiti onako kako tebi bude najbolje, tako da nemoj se previše sekirati oko svega, uvijek se sve riješi.
    Ja ću vidjeti da radim do početka devetog mjeseca ili tako nešto, pa da se maknem sa posla, jer kako sam curama pričala ne namjeravam sjediti do prosinca, skoro pred porod u uredu. Želim se ipak u miru dva, tri mjeseca pripremiti u miru za sve, i ostalo što treba.
    Sa mojim na poslu sam obavila ovaj tjedan razgovor i rekla im svima, tako da svi znaju, s time da direktorica zna već tri tjedna, ona je prva saznala.

*sa mojima na poslu

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

Bela_le
    27. Svibanj 2021. 10:40

Mala_mu zao mi je sto imas tako duge smjene, nadam se da ces uskoro na komplikacije pa se moci odmoriti i uzivati u pripremama za bebicu
    Aurora hvala ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• ginger39
    27. Svibanj 2021. 13:09

Aglaja

Ginger, dr. Sokol, ona je srijedom, mislim da imaš negdje raspored na netu na stranici Petrove. Nisam birala, nego sam zatražila termin mailom pa su mi je dodijelili. Čini mi se dosta dobro organizirano, iako ima puno trudnica i čeka se sat ili sat i pol na red možda, ali to je ok..
    Hvala ti, ta lokacija bi mi i odgovarala.. još kad bi mi ginekologica odobrila da se aktiviram…:)

Ona vodi trudnoću mojoj frendici i jako je hvali, mislim da cu se i ja pokušati ubaciti kod nje.

Evo, curke, mi se lagano vozimo prema Istri, prekrasan je dan i baš sam sretna što idemo. Ginic je dao zeleno svjetlo, rekao je samo da izbjegavam velike napore i naprezanja, ali to ionako radim cijelo vrijeme. 

nemamimena26
    27. Svibanj 2021. 14:14

ginger39

Aglaja

Ginger, dr. Sokol, ona je srijedom, mislim da imaš negdje raspored na netu na stranici Petrove. Nisam birala, nego sam zatražila termin mailom pa su mi je dodijelili. Čini mi se dosta dobro organizirano, iako ima puno trudnica i čeka se sat ili sat i pol na red možda, ali to je ok..
    Hvala ti, ta lokacija bi mi i odgovarala.. još kad bi mi ginekologica odobrila da se aktiviram…:)

Ona vodi trudnoću mojoj frendici i jako je hvali, mislim da cu se i ja pokušati ubaciti kod nje.

Evo, curke, mi se lagano vozimo prema Istri, prekrasan je dan i baš sam sretna što idemo. Ginic je dao zeleno svjetlo, rekao je samo da izbjegavam velike napore i naprezanja, ali to ionako radim cijelo vrijeme.

Draga ginger39 bravo da si uspjela otisnuti se malo na more, na svježi zrak, lijepo vrijeme, sunce...
    Nadam se da ćeš uživati i napuniti baterije kako treba, napravi to i za nas koji smo na poslu :/

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

Mala_mu
    27. Svibanj 2021. 14:19

Ginger uživaj draga! Napuni baterije i pazi se☺️
    Nemamimena tako je, ajde izdržat ćemo mi sve pa i posao💪

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

nemamimena26
    27. Svibanj 2021. 14:25

Mala_mu

Ginger uživaj draga! Napuni baterije i pazi se☺️
    Nemamimena tako je, ajde izdržat ćemo mi sve pa i posao💪

Draga Mala_mu tako je  trebamo si biti podrška međusobna...
    Rekla sam ja da su ovdje sve cure/žene divne, i da zaista cijenim što se nalazim u ovakvoj maloj virtualnoj obitelji 
    Hvala vam cure/ženice za to <3

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

freya_444
    27. Svibanj 2021. 15:20

Pregledi 🤰🤰💞:
    freya444- 28.5.
    Lucy_lu - 31.5.
    ginger39- 1.6.
    Ri- 1.6.
    Angel- 1.6.
    Peppss- 2.6.
    Schinin- 3.6.
    sirenita- 7.6.
    Maša- 7.6.
    brigitte- 8.6.
    nemamimena26- 9.6.
    Taya- 9.6.
    Bela_le- 10.6.
    Aglaja- 11.6.
    avica- 14.6.
    Luluuu- 14.6.
    aurora12- 15.6.
    novasrećica-16.6.
    anameri- 18.6.
    piba7-30.6.

Lucija 16.12.2021.💗

Angel 🌼
    27. Svibanj 2021. 19:05

I ja sam preumorna na poslu, dok radim popodne do 22h jedva izdrzim. A na nogama sam i stalno u pokretu. Tako da mislim cak ic na komplikacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.