Ja sam isto cijeli dan mrtva umorna. Oko 2 mi se počnu oči zatvarati, oko 9 navečer već spavam. Grozno mi je to.
Pregledi 🤰🤰💞:
freya444- 28.5.
Lucy_lu - 31.5.
ginger39- 1.6.
Ri- 1.6.
Angel- 1.6.
Peppss- 2.6.
Schinin- 3.6.
sirenita- 7.6.
Maša- 7.6.
brigitte- 8.6.
nemamimena26- 9.6.
Taya- 9.6.
Bela_le- 10.6.
Aglaja- 11.6.
avica- 14.6.
Luluuu- 14.6.
aurora12- 15.6.
novasrećica-16.6.
anameri- 18.6.
piba7-30.6.
Jutro cureeee💞💞💞
Kako ste mi?
Ja danas u pola 3 imam pregled pa se javim 🤰 jedva čekamm...sanjala sam da mi je ginekologica rekla da nosim dečkića 😄🤣☺ tko zna🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro
Freya od punih 12 tjedana se ustvari moze vidit spol, al s obzirom da su oni jos sitni mislim da mora bit bas dobar ultrazvuk i da se beba mora namjestit, drzim fige da si sretnica koja ce tako rano saznat 🤞 i opcenito sretno na oregledu 🥰
Mene ubijaju ovi ludi snovi i inace imam svakake snove, al ovo sad nije normalno, kad se trgnem treba mi malo da nadodem i onda se vrtim po krevetu nikako zaspat opet
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro
Freyaod punih 12 tjedana se ustvari moze vidit spol, al s obzirom da su oni jos sitni mislim da mora bit bas dobar ultrazvuk i da se beba mora namjestit, drzim fige da si sretnica koja ce tako rano saznat 🤞 i opcenito sretno na oregledu 🥰
Mene ubijaju ovi ludi snovi i inace imam svakake snove, al ovo sad nije normalno, kad se trgnem treba mi malo da nadodem i onda se vrtim po krevetu nikako zaspat opet
Znam da, al se moraju baš poklopit te situacije koje si nabrojala. Ma nema veze ako ne bude mogla danas nešto vidjeti ☺🤗🤰 iako moram priznati da sam baš nestrpljiva 🤣
Hvala tii 💖
Kakve snove imaš? Kao noćne more ili? 😵🥱
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro
Freyaod punih 12 tjedana se ustvari moze vidit spol, al s obzirom da su oni jos sitni mislim da mora bit bas dobar ultrazvuk i da se beba mora namjestit, drzim fige da si sretnica koja ce tako rano saznat 🤞 i opcenito sretno na oregledu 🥰
Znam da, al se moraju baš poklopit te situacije koje si nabrojala. Ma nema veze ako ne bude mogla danas nešto vidjeti ☺🤗🤰 iako moram priznati da sam baš nestrpljiva 🤣
Hvala tii 💖
Kakve snove imaš? Kao noćne more ili? 😵🥱
I ja sam super nestrpljiva, pogotovo sad dok lezim oa gledam e bas bi mogla kupit ovo ili ono
Ma da, glupe nocne more
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya_444 sretno danas na pregledu 🍀🤗
Ja zadnje što sam sanjala da je na pregledu beba bila 14cm i da je sve bilo u redu ❤
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Jutro cure...
Jucer je bas bio naporan i iscrpljujuc dan na poslu tako da sam malo u zaostatku. Inace radim od doma, ali kad je neka prezentacija onda u uredu. Mislim da cu danas reci sefu pa da se pripremi da cu uskoro na komplikacije. Valjda nece past u nesvjest od muke :)
I na povratku doma sam otisla u dm po obaj trudnicki paketic. Bas su to lijepo skupili od sponzora i stavili neke popustice. Moj prvi dnevnik mi je jako dobar, vec vidim kako cemo ga ispunjavati. bas se veselim.
Freya, sretno na pregledu danas <3
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nemamimena, imala si najbolji san ikad :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Izgleda da jesam, dobro svjesna sam da na ovom idućem pregledu za desetak dana, neće biti 14cm, ali samo da bude sve ok 🙏😇
Čitala sam da kažu, da je dosta lakše kada prvi pregled prođe ok i kada se srčeko vidi i to sve, da je onda dalje sve puno lakše i da bi trebalo biti ok.
Mislite da je to tako ili?
Jao tierra i ja se spremam u dm po taj paket i nikako da ga ulovim 🙊🙊
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Dobro jutro cure🌸
Sretno curama koje idu danas na pregled 🍀 bit će sve to dobro! I sama sebe tješim jer odo i ja danas poslije posla, tražila sam da Me puste ranije...
Ničemu se ne nadam iskreno... dosada mi ti pregledi nisu bas ostali u lijepom sjećanju ne zbog ginekologa nego zbog rezultata!
No nećemo danas negativu nikako!!
Ja neznam za vas al meni nekako mukica😂 nije muka nego malo manje... i bolovi menstrualni... do sada još nisam imala mukicu😂 pa se tješim da je to dobro 😂😂
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji