Jelena bitno da je curka dobro. Kreni ti po čaju i da vidiš otvaranja
Nada super za pregled!
Scarlett čarape i kapica, pa zar ni tog nemaju? Meni je termin 3.2., isto SD. Mogle bi kladionicu otvoriti koja će prva
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️
Nada odličan pregled! Ma za mjere znam da su samo procjena, tako da se ne zamaram. Daj reci kad imaš idući pregled? Da, sad je već vrlo izvjesno da se beba neće moć okrenuti iz zatka :(
Kapice pa ja gledam neki dan slike, meni Klara nije imala nikakvu kapicu u rodilištu! Samo dok se rodila do sobe za bebe su joj stavili, al kasnije ne. Ni doma nije nosila kapu. Sad ste me skroz zbunile s kapicom 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lori jupi za termin, i za povratak u pogon!Scarlettmi se izgleda terminski pratimo
, meni je po zadnjoj m 31.1. Bila sam za pelene za SD pitala, cure rekle bolje spakirati tako da cu ubaciti u torbu. Nisam jos ni bila na SD-u, sljedeci tj prvi put idem u TA. Nadam se da sve bude okej i da ce malcu jos neko vrijeme goditi biti unutra. Sad valjda i previse osluskujem i promatram promjene pa sam se nekak nesvjesno "odpogonila" zbog one menstrualne boli sto je bila…
Jelenas zbilja brzo vrijeme sad leti, kao ludo… Super da je sve dobro s malenom! Zao mi za tlak, bude terapija izregulirala. A cerviks je sampionski
Oooo pa tu smo si. Mogle bi mi skupa onda. Koji dan si u TA? Ja imam kontrolu u četvrtak kod Habeka.
Uzmi si pelenica, ja sam uzela 10 kom, mali paket vl. maramica I kremicu jednu za guzu. Par onih podloga za previjanje. Uzet ću i kapicu jednu I čarapice za svaki slučaj.
Ako mi još kaj zafali dofurat će muž.
Ajjjj, thanks, ma bude onda muz nosio sto ce bas trebati, torba je vec krcata, a samo su "osnovne" stvari sto su na tecaju rekli da se spreme (iako meni i za to osnovno cudno da rodiliste nema, ah sto cemo...).
Narucena sam u pon ujutro, u mailu ne pise kod kojeg dr, samo da sam u visokorizicnoj narucena.
Upitnice, kako si? Jeli te drze duze u bolnici tbog bebe ili zbog velikih šavova sta imas?kako bebica napreduje? Moram ti reci da si me zadivila svojom pozitivnošću i stavom u opisu poroda,meni je bas zao sta si toliko popucala i sta si toliko krvi izgubila..tebi svaka cast kako si to sve podnijela! Mene isto ceka porod u Splitu pa sam cila na iglama 🙊
Doma sam od danas. Po pravilu bi izašla jučer, ali su mi još jednom vadili krv radi željeza. Niže je, al ne kritično. Moram pit željezo idućih 6mj (svejedno koje, u bolnici su imali samo heferol). Šavovi ok, ne boli niti približno strašno opisu 😂 2 od 10. Možda.
Nisam ostala duže dok je beba tamo jer ionako ne dojim radi antibiotika koji pijem pa je bolje da mu beba nije izložena (ciprinol, ako vam daju da znate. Ostali su ok, ne smetaju bebi) i mogu do nje samo od 13 do 14. Ali uredno izdajam od jucer i ide dobro pa od idućeg tjedna nosim mlijeko na neonatologiju. Beba je dobro! Malo će pod lampu radi žutice, ali to je ok. U inkubatoru sigurno još ovaj vikend za svaki slučaj, a onda u krevetić dok ne procijene da je za van, a to moze biti vrlo skoro. Trudim se bit optimistična posebno kad vidiš još sitnijih beba koje roditelji izdaleka ne mogu ni svaki dan posjetiti.
-
Danas sam sabrala misli pa da zaključim - dok me bolilo u trudovima, u glavi sam proklinjala sve žene koje su mi rekle da nije strašno roditi. Danas ću prva reć da se sve zaboravi i da bi ovo prošla opet bez straha. 😁
-
Inače, osoblje je super, al baš svi. Od prijema, rađaone, intenzivne, odjela. 🥳🥳
Jučer naletilo mlijeko i sestre su mi pomogle savjetima i električnom izdajalicom (imaju na odjelu) jer se bojim tog mastitisa strašno.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Fala ti puno na detaljima i drago mi je cuti da ste dobro i ti i bebica! Sigurno nije lako sta si isla kuci bez nje ali ja virujem da ce i bebica kuci kroz tjedan dana,vec je ona na lipoj kilaži i brzo ce napredovati!❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Evo i mene da se javim!
Prvo cestitke svima na dobrim pregledima i bebicama.
Ja ipak ostajem do poroda u bolnici, po nalazima sam ok, ali ima uzasan svrbež koji mi injekcija sinopena malo ublazi.
Otvorena 2 prsta, plodna voda bistra.
Nadam se da cu bar koji dan prije termina.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Evo i mene da se javim!
Prvo cestitke svima na dobrim pregledima i bebicama.
Ja ipak ostajem do poroda u bolnici, po nalazima sam ok, ali ima uzasan svrbež koji mi injekcija sinopena malo ublazi.
Otvorena 2 prsta, plodna voda bistra.
Nadam se da cu bar koji dan prije termina.
Imaš tv u sobi? Na babinjačama nema pa sam pročitala cili internet, 2 puta! 😂
Bolje da si tu radi komplikacija. Kad rodiš otić će sve sigurno ka da nikad nije ni bilo.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jelenabitno da je curka dobro. Kreni ti po čaju i da vidiš otvaranjaNada super za pregled!
Scarlettčarape i kapica, pa zar ni tog nemaju? Meni je termin 3.2., isto SD. Mogle bi kladionicu otvoriti koja će prva
A da mi tražimo sobu za forumske? 😂
To za čarape i kapicu mi je žena na fejsu sugerirala kaj je nedugo rodila. A uzet ću i to. Kud sve... 😂 😂 😂
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Lori jupi za termin, i za povratak u pogon!Scarlettmi se izgleda terminski pratimo
, meni je po zadnjoj m 31.1. Bila sam za pelene za SD pitala, cure rekle bolje spakirati tako da cu ubaciti u torbu. Nisam jos ni bila na SD-u, sljedeci tj prvi put idem u TA. Nadam se da sve bude okej i da ce malcu jos neko vrijeme goditi biti unutra. Sad valjda i previse osluskujem i promatram promjene pa sam se nekak nesvjesno "odpogonila" zbog one menstrualne boli sto je bila…
Jelenas zbilja brzo vrijeme sad leti, kao ludo… Super da je sve dobro s malenom! Zao mi za tlak, bude terapija izregulirala. A cerviks je sampionski
Oooo pa tu smo si. Mogle bi mi skupa onda. Koji dan si u TA? Ja imam kontrolu u četvrtak kod Habeka.
Uzmi si pelenica, ja sam uzela 10 kom, mali paket vl. maramica I kremicu jednu za guzu. Par onih podloga za previjanje. Uzet ću i kapicu jednu I čarapice za svaki slučaj.
Ako mi još kaj zafali dofurat će muž.
Ajjjj, thanks, ma bude onda muz nosio sto ce bas trebati, torba je vec krcata, a samo su "osnovne" stvari sto su na tecaju rekli da se spreme (iako meni i za to osnovno cudno da rodiliste nema, ah sto cemo…).
Narucena sam u pon ujutro, u mailu ne pise kod kojeg dr, samo da sam u visokorizicnoj narucena.
Ne mogu nać ko je ponedjeljkom gore a znam da sam imala sliku. Ugl ja sam četvrtak kod Habeka. Al svi su dobri koliko čujem.
Ja nisam po tečaju nego po savjetu naših šopingoholičarki iz grupe parkirala 😉😂
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji