Danas je daj ispadanja sluznih čepova🤣 Sve ćemo vas prestić🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Danas je daj ispadanja sluznih čepova🤣 Sve ćemo vas prestić🤣
😂😂😂😂😂
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Guraju se curke oreko reda! 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Jutro cure... Hvala na podršci svima, sad cemo mi redom jedna za drugom kad krene.
A sluzni je ko jedna dugacka slina onako nekako fuj.
Jucer se otisla otusirat i vidim nesto mi cudno, valjda je dug bio po metra onako pomjesan s krvi.
Sorry ako ste gadljive 😂
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Suuuuper, sretno!!! :)
Šta se tiče vrištanja to je najgore šta si možete napraviti. Jer jako troši energiju, fokus i otezava, a ako vrištis ne možeš disat, a to je jako bitno.
Vrijeme između trudova treba maksimalno iskoristit za odmor i disanje. Čim se trud krene smanjivati to je već faza odmora i treba ju iskoristit.
Ja sam za prvi porod bila tako nekako psihički spremna i znala sve o disanju jer sam išla na neko vježbanje za trudnice pa sam tamo čula dosta toga. Ženska koja nam je to vodila je uvijek savjetovala da ne gledamo u ctg kako trudovi rastu i one brojeve koje pokazuju jer ćemo samo uvijek bit u iščekivanju boli, nego da eventualno to pratnja gleda i kaže kad je trud u padu, ali da ne govori kad stiže novi.
Ugl, samo mirno i staloženo, valjda se nećemo onesvijestit :) to ostavimo za muzeve :D
Jutro cure… Hvala na podršci svima, sad cemo mi redom jedna za drugom kad krene.
A sluzni je ko jedna dugacka slina onako nekako fuj.
Jucer se otisla otusirat i vidim nesto mi cudno, valjda je dug bio po metra onako pomjesan s krvi.
Sorry ako ste gadljive 😂
Hahahha ja to zamisljala kao nešto veličine čepa i da ispadne odjednom... Ali thx na vizualizaciji :P
Drage moje samo da vas pozdravim i bacam se na zaostatke da pohvatam 😉 malo sam koma i sastavljam vrijeme sa vremenom 😂😂😂😂 bebica mi je mirna jedino kada jede a inace galama i naravno da je na rukama stalno 😂😂😂😂😂 pa evo iskoristavam vrijeme uz kavu 😉 inace ja se brzinski morala oporavit i na noge 😂😂😂 dragi radi do 4-5 pa baku zovem kad moram u wc 😂😂😂😂 tako da potvrđujem teze o spavaj najvise sto mozes u trudnoci + san je najbolji drug 😉
Odo vas popratiti koliko uspijem i nemojte zamjeriti zbog nejavljanja 😉😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
LadyD bas mi je drago sto si se javila. Neka bebica napreduje, a spavati ces kad postane punoljetna😂
Evo ja prijavljujem 5 cm otvorena, nigdi trudova 🤷
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Op op sto tu sve ima!
Scarlett, Lori, soba za forumske hehehe, a bas bi bilo ludo da se potrefi
Upitnica dobro Slee veli, zbilja siris pozitivu, ohrabrujes svojim poletnim stavom!
Jelenas hvala i tebi na bas pozitivnoj vibri za sve
Margo krenem komentirati kak je pametno to za svaku priliku za spavanac i sad citam daljnji razvoj, op op! Thanks na opisu sl cepa, bas sam htjela pitati kak to izgleda zapravo i jel se i vama na trenutke kao pojacava iscjedak kak se blizi kraj trudnoce... A kad ono ode tvoj cep! Znaci otvaras se fino, trudove jos ne osjetis. Javljaj nam stanje kako stignes, drzi seee, mislimo na tebe!
Cek cek, jesam krivo polovila, jos je nekome ispao? Jelenko?
Embarasada super savjeti
Lady drago mi je da si se javila, samo ti polako
Ja si bome skuhala kamilicu nakon ovih uzbudjenja
Jutro svima! Bome puno sadržaja danas!!!
Danas nam je Mumoffour na pregledu pa neću lijepiti cijeli popis, sretno!!
Hahaha Clarissa nam je prešla na kamilicu, jel to znači da to treba nešto za smirenje? 😂😂
LadyD baš nam je drago da si se javila, nadam se da ipak malo i uživaš u Laurinoj simfonijici 😂😂 Bitno da je sve ok i da ste doma!! Nadam se da i veliki brat nešto pomaže!!
Margo evo ja sam fascinirana! Dakle ženo ti se otvaraš bez trudova! Ili ih jednostavno ne osjetiš kao takve? Do sutra budeš rodila, vidjet ćeš!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji