Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    12. Siječanj 2022. 20:43

Jelenas ma da, stetiti ne moze. Evo moja frendica ga je pila u obje trudnoce i to citavo trece 3-mjesecje, oba puta rodila uredno vaginalno, nije popucala nista. Jel se tak potrefilo ili caj zbilja pomogao, tko zna, ona je vjerovala caju. A znam da je i s muzem masirala medjicu  Na njenu preporuku ga i pijem, samo nisam se okurazila ranije poceti, cekala ja taj 35 tt 

Tigrica
    12. Siječanj 2022. 20:55

jelenas

Embarasada evo baš je Mo_zg nedavno rodila u Vinogradskoj i nije bilo pelena. Možda jer je rodila na kraju mjeseca pa su potrošili već zalihe violete. Ja sam svakako spakirala svojih 5 pelenica pa nek se nade.
    Tigrica koliko si čekala termin u TA, tj koliko brzo odgovore?
    Ja imam uputnicu već ali čekam da vidim sutra što će doktor reć kad da se naručim, s 37 ili 38tt…

Dobila sam isti dan odgovor (popodne  ), to jest termin za pregled. Kod ginice sam na zadnjem pregledu bila sa 32+ 5 i rekla mi je da se za sljedeći pregled naručim u TA gdje mislim rodit.  3 tjedna čekam za pregled. Poslala sam sliku d1 uputnice i povijest bolesti  sa zadnjeg pregleda. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    12. Siječanj 2022. 21:16

Čestitam mamama na dolasku bebica. 
    Javila sam se danas , al kako nije putem bilo signala poruka je otišla u vjetar. Pratim , hvala za info  što se tiče vinogradske. Dans sam napunila 35 tjedan,  čekam ponedjeljak da čujem kakvo je stanje dolje, otvorena, procjena beboline ...... 
     Nemam se na šta požalit ,osim što zadnje dvije noći bih mogla valjda prespavat na wc, po danu dobro, iza jeda turneja wc krevet.
      Tu je netko napisao da su ulošci iz mullera pelzy dobri ,kao chicco samo su jeftiniji . Uzela sam njih 2 pak jer su mi rekli da izlaze iz asortimana. 

• Embarasada
    12. Siječanj 2022. 23:16

jelenas

Embarasada evo baš je Mo_zg nedavno rodila u Vinogradskoj i nije bilo pelena. Možda jer je rodila na kraju mjeseca pa su potrošili već zalihe violete. Ja sam svakako spakirala svojih 5 pelenica pa nek se nade.
    Tigrica koliko si čekala termin u TA, tj koliko brzo odgovore?
    Ja imam uputnicu već ali čekam da vidim sutra što će doktor reć kad da se naručim, s 37 ili 38tt…

Oho a niš, budem onda dodala par pelena u torbu :)
    Sto se tiče naručivanje u TA, mene je moj gin naručio sam, nisam morala ništa, povezani su im sustavi očito. Termin mi je stavio kad je trebalo, 2 tjedna od pregleda kod njega sto je ispalo s 37+1. 

• Upitnica_Split
    13. Siječanj 2022. 06:39

Ulošci - chicco i vir.
    5 dana bolnice (ako računam da je danas zadnji) potrošeno pola pakiranja chicca i 2 pakiranja vira. Prva 2 dana sam koristila 1 chicco i 2 vira (nije bilo toooliko krvi al je jako udobno šavovima ako budete imali), kasnije 1 vir. 
    -
    Split - za bebu vam ništa ne treba, imaju sve. Eventualno koju tetru jer zna nestati čistih. I ako ćete češće od njihova 3x mijenjati pelene, ponesite par s vlaznim maramicama i kremicom (ako sam dobro vidila, oni ne mazu guzu uopce).
    Za vas - sve šta se navodilo dosad, zna nestati čistih spavaćica kratko pa imajte bar 1 svoju, nešto za gricnuti i popiti jer se rastegne vrijeme između obroka, koji ručnik... i duuugi punjač ili prijenosni bateriju jer su utičnice iznad glave, a mobitel vam je jedina okupacija pa je više fiksni telefon. 😁
    -
    Dva puta u godini dana sam završila u bolnici iznenada u subotu, vrlo neobrijanih nogu. 😂 A ne mogu se ni sagnuti da to riješim pa ponosno hodam u seksi spavaćici sa nogama prilično obraslim. Ja stalno pomičem granice ženstvenosti 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

jelenas
    13. Siječanj 2022. 07:34

Pregledi 🤰🤰💞:
    Xoxo- 13.1.
    Jelenas-13.1.
    Bambina-13.1.
    Nada- 13.1.
    Danchy-14.1.
    Mumof4-15.1.
    Nanna-17.1.
    Teeny- 17.1. 
    Tigrica- 17.1.
    Jagodica1988-17.1.
    Lori- 17.1.
    Clarissa- 17.1.
    Luu-17.1.
    Josipab-17.1.
    Lorena-18.1.
    Alexandraaa90-18.1.
    Embarasada-18.1.
    Larchi29-19.1.
    Fluffy02- 19.1.
    melani32- 19.1.
    Scarlett-20.1.
    Bruna- 20.1.
    Slee- 21.1.
    Jelenko93-24.1.
    Xoxo- 25.1.
    Bea- 26.1.
    Leoni-28.1.
    AnnaO- 31.1.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    13. Siječanj 2022. 07:37

Jutro!!
    Sretno svima na pregledima! Ja sam u 9:30 pa se javim... 
    Tigrica, Embarasada hvala na uputama za TA! Meni je socijalna samo pustila uputnicu prošli tjedan i rekla neka se naručim čim prije (tlak je bio malo povišen i radi gestacijskog), ali nisam se još naručivala pošto danas imam još privatni pregled kod tog doktora koji je u TA pa nek mi on kaže možemo li čekati 38tt ili baš sa 37 (čim manje bi išla u bolnicu).
    U svakom slučaju javim :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Tigrica
    13. Siječanj 2022. 10:09

Jutro .....
    Sretno na pregledu tko ima danas.
    jelenas čekam da se javišnsa pregleda ,ko da sam sama išla. 
    Možda bi i meni moja poslala uputnicu direktno u bolnicu, al nikako se nisam mogla odlučiti gdje ću ići rodit,tako da sam se sama naručivala.

Lori🍀
    13. Siječanj 2022. 10:26

Bok žene 
    Ja sam od danas u terminu i opet u pogonu, evo idem kuhinju izribati woohoo!
    Sretno na pregledima svima!
    Čestitke AlinLota i Zelena! Brz oporavak želim i što više uživanja u majčinstvu 
    Jelena i Clarissa hvala cure na preporukama za ne trošenje para na Dianatal. Radije ću kupiti bebi još nešto što joj ne treba
    Ja sam s čajem počela prije par dana, 1 šalicu na dan, od danas ću 2, a od idućeg tjedna 2-3. Masirala sam se samo 2x dosad, probati ću sada svaki 2, 3 dan. 
    Clarissa naravno čaj je svemoguć  Samo moramo  paziti da ne bi imao tako dobar učinak da rodimo na putu do bolnice u 3 truda 
    Upitnica ma ajde koga smetaju tvoje dlake neka ne gleda  Kako je bebica?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; beta 2.6.⏳️

Scarlett
    13. Siječanj 2022. 11:25

Pozdrav cure! 
    Da se napokon i ja malo javim ovdje. Ne stignem uz whapp nikako popratit i forum 😂
    A baš mi fali ova trakica u grupi. 
    Čestitam svima koje su rodile! 🎉 🎊 🎉
    Netko je pitao za SD? Clarissa  ako se ne varam? Ja idem na duh, nisam u ta ali ako kaj mogu pomoć pucaj. Kad ti je termin? Možda se i sretnemo gore 😉🤭

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.