Cure, dobila sam za piti Heferol jer krvna slika nije baš bajna. Pije li ga neka od vas, jel se on onda pije do kraja trudnoće i obavezno uz vitamin c ili?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Upitnice, kako si? Jeli te drze duze u bolnici tbog bebe ili zbog velikih šavova sta imas?kako bebica napreduje? Moram ti reci da si me zadivila svojom pozitivnošću i stavom u opisu poroda,meni je bas zao sta si toliko popucala i sta si toliko krvi izgubila..tebi svaka cast kako si to sve podnijela! Mene isto ceka porod u Splitu pa sam cila na iglama 🙊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Evo me curke s pregleda... Tlak mi je povišen, dobila sam terapiju i vodenje dnevnika tlaka, kila +8,5. Marta nam je procjenjena opet nesto malo vise, tocnije na 2900g sto bi odgovaralo za 36+3, a ja sam 34+6, plodne vode dovoljno i prema gornjoj granici 17/18. Pitao me za želje za porod, rekla sam cim brze i cim prirodnije, a realnost cemo vidjeti. Porod po njemu nije uopće niti blizu, cervix i dalje preko 4cm te tvrd ali kao ako beba bude procijenjena na 4kg+ on bi išao na carski rez. 😳 Ctg smo radili, bila je dosta mirna pa je potrajalo, ali na kraju sve ok. Idući pregled 25.1. u trudničkoj ambulanti.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Melani meni je doktorica to prošli tjedan prepisala ali iskreno ne uzimam jer mi je hemoglobin 117, a donja granica je 119. Napisala mi je uz vitamin C obavezno.
Lori čestitam na ulasku u termin!!!
Baš mi je zadnjih nekoliko tjedana proletilo i ne mogu vjerovati da smo uskoro sve u terminu! Ja ću s čajem krenuti možda već i sutra pošto sam sva zacementirana dolje 🤣🤣
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lori jupi za termin, i za povratak u pogon!
Scarlett mi se izgleda terminski pratimo , meni je po zadnjoj m 31.1. Bila sam za pelene za SD pitala, cure rekle bolje spakirati tako da cu ubaciti u torbu. Nisam jos ni bila na SD-u, sljedeci tj prvi put idem u TA. Nadam se da sve bude okej i da ce malcu jos neko vrijeme goditi biti unutra. Sad valjda i previse osluskujem i promatram promjene pa sam se nekak nesvjesno "odpogonila" zbog one menstrualne boli sto je bila...
Jelenas zbilja brzo vrijeme sad leti, kao ludo... Super da je sve dobro s malenom! Zao mi za tlak, bude terapija izregulirala. A cerviks je sampionski
Jelenas super za veliku bebicu, moj je nešto manji od tjedna trudnoće pa bi radije da je obrnuto. Koliki ti bude tlak? Meni zadnja dva puta 140/75 i to iz drugog mjerenja, prvi put valjda bude i više. Sestra okreće očima a doktor ne reagira. Valjda zato jer je mokraća uvjek ok i nemam otečene ruke i noge...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Čestitke novim mamicama, želim vam brz oporavak i da se šta prije doma mazite..
Čestitke također na dobrim pregledima 🍀 samo neka bebuške rastu, skoro smo sve u terminima 🙈
Moj pregled danas na 35+3 prošao super, ctg uredan, plodne vode dovoljno, cerviks još uvijek 4cm (niko ne vjeruje svojim očima pa ni ja), beba procijenjena na nekih 2.500 gr, malo je manji ali sve ok, mada je sada već toliko malo mjesta u trbuhu da mi je i doktor sam rekao da te mjere nisu najtočnije jer ga ne može točno izmjeriti. Ma samo da je sve ok, nisam ni ja velika a ni tata pa košarkaš sigurno neće biti hahaha…
Ako sve ostane kako treba planiran mi je carski za 07.02. (tada ću biti točno 39+0) jer je beba na zadak i nema mjesta da se okrene…
Sretno cure 😘😘❤️
Melani jutros doma mi bio 140/88, onda kod njih 140/90 pa drugo mjerenje 135/89. I naravno sad doma 125/77. Podići ću terapiju ali iskreno nisam sigurna da ću piti ako mi tlak doma ostane normalan. 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Lori jupi za termin, i za povratak u pogon!Scarlettmi se izgleda terminski pratimo
, meni je po zadnjoj m 31.1. Bila sam za pelene za SD pitala, cure rekle bolje spakirati tako da cu ubaciti u torbu. Nisam jos ni bila na SD-u, sljedeci tj prvi put idem u TA. Nadam se da sve bude okej i da ce malcu jos neko vrijeme goditi biti unutra. Sad valjda i previse osluskujem i promatram promjene pa sam se nekak nesvjesno "odpogonila" zbog one menstrualne boli sto je bila…
Jelenas zbilja brzo vrijeme sad leti, kao ludo… Super da je sve dobro s malenom! Zao mi za tlak, bude terapija izregulirala. A cerviks je sampionski
Oooo pa tu smo si. Mogle bi mi skupa onda. Koji dan si u TA? Ja imam kontrolu u četvrtak kod Habeka.
Uzmi si pelenica, ja sam uzela 10 kom, mali paket vl. maramica I kremicu jednu za guzu. Par onih podloga za previjanje. Uzet ću i kapicu jednu I čarapice za svaki slučaj.
Ako mi još kaj zafali dofurat će muž.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Jelenas neka je beba veća malo, mada tome ne možeš 100% vjerovati, znaju oni i za pola kila promašiti.. samo neka je sve ok to je najvažnije… nadam se da tlak neće praviti probleme. A ako ti je hemoglobin na donjoj granici a carski moguće u igri onda mislim da nije loša ideja uzimati željezo… 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji