Cure, meni pregled ok, ctg ovaj put nasreću ravan, unatoč tim dosta jakim grčevima i pritisku na crijeva i stezanjima napred. Bila sam spojena bar 45 minuta. Dao mi je da pijem par dana Spasmex po 3 na dan, a ne samo po potrebi. Beba spavala pa mi je sestra dala Rafaello da se razbudi i onda je počeo lupati 😂 Šalje me gin. vaditi krvnu sliku i mokraću i na transfuzijsku medicinu za neka antitijela vezano za krvnu grupu nisam baš shvatila taj dio. I napravio mi BHSB bris. U pošloj trudnoći mi je bio pozitivan, pila sam antibiotik ali svejedno na porodu dobivala profilaksu i rekli su mi da ću i na idućim porodima morat ju primit bez obzira na nalaz brisa...Ono što me još brine je da od prošlog pregleda nisam dobila ni grama a ukupno sam u plusu tek 6 i pol kila. Mislim da sam vjerojatno najprije dobila nešto, ali su otišle kile od stresa kad je muž dobio koronu...Jedem normalno, nisam luda da ugrožavam bebu, u prvoj trudnoći sam dobila 16 kg a u ovu sam ušla sa nekih 7 kila viška. Ima neka od vas da je do ove faze (34 tjedna) dobila malo i što vam kaže gin? Meni nije baš puno rekao, samo da probam više jesti...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ne znam ti pomoc, ja sam bila na suprotnom kraju - gledala kako se debljam iz nicega 😶
Citala sam dosta iskustava, ako beba napreduje dobro, a ti si startala s viškom i sve ide kako treba, ne bi trebalo biti problema. Neki doktori slijepo prate tablice napredovanja pa ne valja ako dobijes malo, ne valja puno. Pregled je prosao ok, muž je bolje, zbilja pokušaj misli skrenuti na nešto drugo. Spremi torbu za rodilište i sve za bebu a ne kao ja 😂
Lezim na intenzivnoj i stize mail od Rodinih edukacija da mi uskoro istice tecaj za dojenje i da ga moram zavrsit. A ja umrla 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
melani evo ja sam na svoje veliko cudjenje dosad (37 tt) dobila 5 i pol kg. Uvijek sam bila punija i sklona debljanju valjda od samog pogleda na klopu pa sam ocekivala da cu buknuti, no nisam. Krenula sam s vecom tezinom, 77 kg, nije da sam si ista uskracivala od hrane, jedino me vecinu vremena prati jaaaka zgaravica koja mi valjda ne da da pojedem koliko bi mi oci nekad htjele Gin nije zbog dobivene tezine bio zabrinut, upravo suprotno, a malac uredno napreduje na svakom pregledu sto mi je i najvaznije. E sad, jel ovom dosad "manjem" dobitku na kg pridonijela zgaravica, jel mom organizmu tako odgovara ili je pomoglo sto sam se puno kretala, tko zna... Frendicina mama je s njom u trudnoci dobila 5 kg, s njenim bratom pak 23, nema pravila. A ovo sto te salje na transfuzijsku je vjerojatno za IAT, to se taman u ovo doba trudnoce radi, standardna pretraga. Super za pregled!
Melani ne brini za kilažu! Ja sam do sad dobila 8kg i dok sam bila bolesna nisam dobila niti grama. Bebina težina napreduje normalno. Isto sam s viškom kila ušla u trudnoću!
Nisam te imala na popisu pregleda, kad ti je idući pa te zapišem da se lakše pratimo? Nemam te ni na popisu termina, ako hoćeš napiši mi još gdje ćeš roditi pa te ubacim, ostalo vidim iz potpisa :) ja isto imam pozitivan bhsb pa su rekli obavezno ide profilaksa, nisam sad ni morala ponavljati bris više.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas zaboravila sam dodati - bome ovo za TA, mislila sam da ce me naruciti odmah ovaj tjedan s 37 tt, ali ispada da ce mi prvi pregled kod njih biti s tocno 38 tt. To me malo zabrinulo, ali poslala sam zadnji nalaz odnosno povijest bolesti pa su valjda procijenili. Iako bih ja u ovoj fazi valjda non stop htjela znati na cemu sam Pitala sam gina prosli tjedan jel mozemo ista pretpostaviti na temelju dosadasnjeg stanja, samo je rekao da ne, da se nesto moze dogoditi za 4 tjedna, a moze i za 4 dana. Pa ono... serenity now
Upitnica torba je spakirana, ali zato za bebu još ništa nije spremno. Ali i s tim ćemo uskoro krenut...
Clarissa ma imaš pravo za kile, ali moji svi se zgražaju, kao bit će beba jako mala....a baš je moja mama dobila 30 kg u trudnoći i mene od 3.250 tako da baš i ne drži vodu takvo razmišljanje 🙄
Jelenas može, idući pregled mi je stavio već 19.01., rodit ću u Rijeci😊
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Hej cure. Evo i ja da se javim. CTG odlican, trudova nema. Uzv isto doktorica zadovoljna. Protoci odlicni, plo. vode dovoljno. Moj Stefan ima 3000gr 😂 i naravno za 7 dana je veci. A mama dobila 3kg. U utorak kontrola i skidanje pesara i serklaza 😊 pa kad mi to skine ovisno o nalazu ce odlucit jel ostajem ili idem kuci. Sretno svima.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ajme Alexandra ovdje vidim i tvoju trakicu! Ispod 30 dana 😱😱😱😱
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hej cure. Evo i ja da se javim. CTG odlican, trudova nema. Uzv isto doktorica zadovoljna. Protoci odlicni, plo. vode dovoljno. Moj Stefan ima 3000gr 😂 i naravno za 7 dana je veci. A mama dobila 3kg. U utorak kontrola i skidanje pesara i serklaza 😊 pa kad mi to skine ovisno o nalazu ce odlucit jel ostajem ili idem kuci. Sretno svima.
Bravooo!
Sortiraj odgovore
Najstariji