Belinea, dobrodošla. Mislim da ti za porod i hospitalizaciju oni rade test na covid, bar su meni tako, sad u 12-om mjesecu. Ja sam bila u pulskom rodilištu.
Embarasada, ako pomaže, meni je prvo krenula plodna voda oticati, poslije su mi krenuli trudići. Prvo kao menstrualna bol, a poslije od kičme, tj., dio iznad guze prema donjem dijelu trbuha.
Zelena, puno sreće
Ditaedi,
Tako sam nesto i ja procitala, vjerujem da onda tako svuda rade..
Hvalaaa
Znači, danas, 15 dana nakon poroda, napokon sam oprala kosu. Osjećaj je bio neopisiv. Danima sam se mislila oko toga i jutros sam napokon prelomila. Počešljam se 😂😂, obučem novu NEmaternity odjeću koja mi je stigla s asosa i dovršim svoju jutarnju kavicu. Budući da je moj malac baš lijepo spavao s tatom u krevetu, uzela sam si još vremena i nabacila malo šminke. Kad sam nakon toga uzela bebicu u ruke gledao je u mene bez daha i kao da se pita " Tko je ova žena?" 😅 Kasnije sam čak i nokte nalakirala i evo sad legla ispred TVa i upalila Netflix. Listam tako i tamo-vamo i pustim si neku seriju. E, tu sam pretjerala i sama se sebi nasmijala 😂
Serija i bebica stvarno ne idu zajedno hahha
Izgasila sam tv i nastavila gledati u svoje djetešce koje je spavalo pored mene 🥰🥰
Margo drzim fige!
Dobrodosla Belinea
uskoromama super si!
magnezij - bas sam pitala gina na zadnjem pregledu smijem li ga i dalje popiti (inace imam Mg malat 400 mg) i rekao je da mogu, da on nece zaustaviti trudove ako krenu. E sad nemam pojma, inace sam ga pila zbog grceva u nogama, mozda onda da prestanem ako i vi prestajete piti...
Od jucer sam i ja u terminu, isto tremicaaa
Nego, jucer sam cijeli dan bila kao da me vlak pregazio, srasla sam s kaucem i prespavala vecinu dana... Ma preksinoc bilo nesto cudno - navecer mi pocela menstrualna bol, tupa u donjem dijelu trbuha, nikako prestati kako god sam se namjestala. Pa sam razmisljala jesu li to grcevi, jel to pocetak trudova, gledala na sat, sto se dogadja... Ali bol nije bila u valovima nego bi bas trajala, 10-15 min ili dulje, onako i sarafanje neko pa bi me onda pak na wc potjeralo, i tako sam imala manevre nekoliko puta. Onda sam pomislila pa jel to ono ciscenje sto neki imaju prije poroda (jer bila 4-5 puta na wc-u tu vecer) ili sam samo nesto krivo pojela, reko bolje da ja spakiram torbu pa kako bude. Malac nije mirovao, dapace, imao tulum po rebrima i svuda u trbuhu. U 3 u noci spakirala torbu i opet legla, nije se vise nista dogadjalo osim povremene menstrualne boli koja je jucer ujutro i posve prestala. I tak sam vam jucer bila premorena pa sam vecinom spavala, ne znam sto je ova epizoda bila, ali nadam se da je to sve normalno. Moj malac je i dalje aktivan, u standardnom iscjetku kakav imam kroz trudnocu ne primjecujem nista novo ili jaci intenzitet. Ali neka sam ja spremila torbu a sad kak malac odluci...no nadam se ipak da ce mu jos neko vrijeme biti lijepo unutra Mozda sam se i preforsirala s puno setanja zadnjih dana, nemam pojma, sad sam svakako vise u leru
Pregledi 🤰🤰💞:
Alexandraaa90-11.1.
Lorena-11.1.
Slee- 11.1.
Anemi- 11.1.
Alin-11.1.
Danchy-11.1.
Embarasada-11.1.
Xoxo- 13.1.
Jelenas-13.1.
Bambina-13.1.
Nada- 13.1.
Mumof4-15.1.
Nanna-17.1.
Teeny- 17.1.
Tigrica- 17.1.
Jagodica1988-17.1.
Lori- 17.1.
Clarissa- 17.1.
Luu-17.1.
Josipab-17.1.
Larchi29-19.1.
Scarlett-20.1.
Jelenko93-24.1.
Xoxo- 25.1.
Leoni-28.1.
AnnaO- 31.1.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure!!
Ja se baš dobro naspavala noćas (ako zanemarimo žgaravicu od glupog kajmaka i jednu piš pauzu)...
sretno svima na pregledima!
Embarasada držim fige da ti bude Grgić 🤞🏼
Clarissa baš nas je dosta komentiralo zadnja dva dana da su bebice mirnije, ja sam čak palila i babywatcher jednu večer i sad blago rečeno ne mogu dočekat taj pregled u četvrtak.
Planirala sam u TA s 38tt ali si sad mislim kako ću izdržati 3 tjedna bez pregleda 😫 Držim fige da malac još malo bude unutra 🤞🏼
Uskoromama nemoj se uopće niti malo loše osjećati, to što si uspjela napraviti za sebe i svoj gušt neprocijenjivo je za mentalno zdravlje! Ja isto planiram jutra provoditi pred tv-om, a onda popodneva vani sa starijom sekom

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure, meni pregled ok, ctg ovaj put nasreću ravan, unatoč tim dosta jakim grčevima i pritisku na crijeva i stezanjima napred. Bila sam spojena bar 45 minuta. Dao mi je da pijem par dana Spasmex po 3 na dan, a ne samo po potrebi. Beba spavala pa mi je sestra dala Rafaello da se razbudi i onda je počeo lupati 😂 Šalje me gin. vaditi krvnu sliku i mokraću i na transfuzijsku medicinu za neka antitijela vezano za krvnu grupu nisam baš shvatila taj dio. I napravio mi BHSB bris. U pošloj trudnoći mi je bio pozitivan, pila sam antibiotik ali svejedno na porodu dobivala profilaksu i rekli su mi da ću i na idućim porodima morat ju primit bez obzira na nalaz brisa...Ono što me još brine je da od prošlog pregleda nisam dobila ni grama a ukupno sam u plusu tek 6 i pol kila. Mislim da sam vjerojatno najprije dobila nešto, ali su otišle kile od stresa kad je muž dobio koronu...Jedem normalno, nisam luda da ugrožavam bebu, u prvoj trudnoći sam dobila 16 kg a u ovu sam ušla sa nekih 7 kila viška. Ima neka od vas da je do ove faze (34 tjedna) dobila malo i što vam kaže gin? Meni nije baš puno rekao, samo da probam više jesti...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ne znam ti pomoc, ja sam bila na suprotnom kraju - gledala kako se debljam iz nicega 😶
Citala sam dosta iskustava, ako beba napreduje dobro, a ti si startala s viškom i sve ide kako treba, ne bi trebalo biti problema. Neki doktori slijepo prate tablice napredovanja pa ne valja ako dobijes malo, ne valja puno. Pregled je prosao ok, muž je bolje, zbilja pokušaj misli skrenuti na nešto drugo. Spremi torbu za rodilište i sve za bebu a ne kao ja 😂
Lezim na intenzivnoj i stize mail od Rodinih edukacija da mi uskoro istice tecaj za dojenje i da ga moram zavrsit. A ja umrla 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
melani evo ja sam na svoje veliko cudjenje dosad (37 tt) dobila 5 i pol kg. Uvijek sam bila punija i sklona debljanju valjda od samog pogleda na klopu pa sam ocekivala da cu buknuti, no nisam. Krenula sam s vecom tezinom, 77 kg, nije da sam si ista uskracivala od hrane, jedino me vecinu vremena prati jaaaka zgaravica koja mi valjda ne da da pojedem koliko bi mi oci nekad htjele Gin nije zbog dobivene tezine bio zabrinut, upravo suprotno, a malac uredno napreduje na svakom pregledu sto mi je i najvaznije. E sad, jel ovom dosad "manjem" dobitku na kg pridonijela zgaravica, jel mom organizmu tako odgovara ili je pomoglo sto sam se puno kretala, tko zna... Frendicina mama je s njom u trudnoci dobila 5 kg, s njenim bratom pak 23, nema pravila. A ovo sto te salje na transfuzijsku je vjerojatno za IAT, to se taman u ovo doba trudnoce radi, standardna pretraga. Super za pregled!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji