Pregledi 🤰🤰💞:
Angel-4.1.
Alin-4.1.
jelenas- 4.1.
AnnaO-4.1.
Luu-4.1.
Embarasada-4.1.
Danchy-4.1. CTG
Margo-5.1.
Clarissa-5.1.
Baltazar- 5.1.
Bruna- 5.1.
Sirenita-5.1.
LadyD-5.1.
Mumof4-7.1.
Josipab-10.1.
Jelenko93-10.1.
Alexandraaa90-11.1.
Lorena-11.1.
Slee- 11.1.
Anemi- 11.1.
Xoxo- 13.1.
Jelenas-13.1.
Bambina-13.1.
Nada- 13.1.
Nanna-17.1.
Teeny- 17.1.
Tigrica- 17.1.
Jagodica1988-17.1.
Upitnica_st-18.1.
Larchi29-19.1.
Scarlett-20.1.
Xoxo- 25.1.
Leoni-28.1.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Dobro jutro cure!
Sretno svima na pregledima, danas nas ima dosta!
Ja sam od danas na porodiljnom 🥳

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro, cure i sretno na pregledima! 🍀🍀🍀🍀
Jelenas, čestitam na prvom danu porodiljnog! ☺️

Drage moje,
Kad postaneš mama zaboraviš da imaš mobitel i sva ostala čuda kojima si prije ubijala dosadu 😅
Muž i ja smo sami s bebicom i cijeli je dan posvećen samo nama. Naš Antonio je stigao na svijet 26.12. nakon pucanja videnjaka i 11 sati maminog puta ka konačnom završetku poroda. Otvorila sam se na 9cm jako brzo. Trudovi su od starta bili na 3min., medjutim, beba nije bila dobro centrirana, a ja imam visoku dioptriju, zbog čega nisam smjela tiskati do zadnjeg trenutka. Dosta sam se izmučila tako prodisavajući trudove na minut, priključena na drip, a tiskati se ne smije...
Kad sam već bila na izmaku snage htjeli su me poroditi carskim rezom. Samo sam povikala "Roditi cu sada i da nitko nije makao odavde!" 🤣🤣 U jednom trudu i tri tiskanja na svijet je došao moj smotuljak sreće 💪🥰
Maleni je imao 4180gr i 53cm. Zdrava je i mirna bebica 💙💙
Uskoromama odnosno sad vec bez uskoro 😀 cestitam od srca❤️
Ja sam danas dobila i sluzbenu potvrdu od doktora da ostajem u bolnici do poroda. Tlak malo dobar, malo visok, ali su mi povisene zucne kiseline i jetreni enzimi. Nista previse ali dovoljno da me zadrze u bolnici.
Jedan prst otvorena, plodna voda bistra i cista.
Sutra ako ne bude velika guzva ultrazvuk.

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Jutro 😊
Sretno na pregledima danas💗💪
Melani nemoj se stresati zbog babinja... izjasnite se i kom pravo a kome krivo i tocka... tako cu i ja i svjesna sam da ce ukucani doci i par najblizih ali isto tako na par minuta i poslat cu ih na sjelo kod mojih... i ja se zelim odmoriti i povezati sa svojom bebicom i dragi i sin... ja sam cak smislila slagat za one koji nebendaju sta govorim da imam neke simptome korone ili dragi da ih ima 😂😂😂😂😂 (to je zadnja opcija 😂😂😂😂😂😂) al u svakom slucaju maske sam pripremila i dezinf. za ruke pod must do!!!
Jelenas prekrasno je 😍 drago mi je sto ti je bolje 😉💪💗 ja od jucer od pregleda nemam ni najmanju zelju za keksom vise... psiholoske traume su pocele od pregleda 😂😂😂😂😂😂 super za porodiljni 💗💪 sad uzivaj na max 😉
*Mi smo jucer namjestili krevetic i uredili kutak... ispremjestali sve po sobi i najbolje sto se moglo dobiti smo iskoristili jer je mala soba skroz a i sin ce ponovno u toplo proljece u nju pa... nisam najzadovoljnija al posluzit ce i tako rasporedjeno za pocetak pa cu poslje opet premjestiti namjestaj... uslikat cu danas dok posklanjam viskove iz sobe 😂😂😂😂😂 al iskoristila sam sve sto se moglo do zadnjeg cm 😂😂😂😂😂
Ditaedi zao mi je za ovu zezanciju oko testiranja i stvarno se nadam da ce biti negativan sutra 💪💗 drzim fige da nastavis u normali bez tog dodatnog stresa... super ti se poredalo to za goste cak sam malo ljubomorna jer nema sanse da ce i kod mene tako proci.. saljem pusice malenom frajeru 😘😘😘😘
Lori & Slee probajte se malo preventivno inhalirati prije spavanja cajem ili sl. i zelim vam da to hrkanje prođe 😉
Slee & Jelenas nadam se da ce taj 5.1. Bit taj dan 😉💗💪
Uskoromama cestitam ti od srca 💗💗💗💗 i zelim tebi i tvom sincicu Antoniu brz oporavak 💪 zao mi je sto si se ispatila tako ali proslo je i sad samo ostaje iskljuciti se iz svijeta i uzivati sa bebicom 😘😍😍😍😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Margo zao mi je sto je sluzbeno ali bolje da si na pracenju i da sve bude ok do kraja 💗💪 izdrzi jos to malo i uskoro ces se maziti kod svoje kuce sa svojom bebicom 😍💗💪 jos sitno brojis i samo hrabro 💗💪
* sto se tice mojih simptoma... jucer do ponoci sam osjecala te kontrakcije sve cesce kako je noc pocela ali sam odlucila pokusati odspavati i evo od jutros samo osjetim pritisak kao i do sada... i naravno u iscekivanju sam kad ce opet poceti maraton 😂😂😂😂 app za pracenje sam instalirala 💪 bebica je ful mirna od jutra 🤔 i da nezaboravim reci da sam jucer bila 5 puta na velikoj nuzdi ( pa se pitam jel prirodno ciscenje 🤔🤔🤔) al u svakom slucaju mi fali snage i osjecam se dosta iscrpljeno tako da sam usporena na max i kao cuvam snagu 😂😂😂😂😂 javim se sa slicicama sobe poslje 😉

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Bok, evo samo kratki update s pregleda... ništa ekskluzivno pošto je to bio zadnji pregled kod socijalne ginekologice, dalje se pratim privatno kod svog doktora i u dogovoru s njim ću preći u TA za jedno mjesec dana. Uglavnom curka je super, procjena na 2300g, ja sam u plusu 8kg. Tlak malo povišen, željezo malo nisko, ali ne zabrinjava to mene nešto, iskrena da vam budem.
I to je to od mene...
Embarasada jesi ti u TA na pregledu danas?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Joj Margo baš mi je krivo da ipak moraš porod dočekati u bolnici :( Nadam se da će ti vrijeme proći brzo, još malo i u terminu si i nadam se da će beba onda malo požuriti da mamici skrati muke i dosadu! A naravno i mi smo ovdje za sve ❤️
Ditaedi nadam se da je današnji test negativan!!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hej cure
Slee nemoj se zabrinjavati oko poroda, nisi ti kriva što si morala mirovati, ne znači nužno da ćeš teže roditi. Samo hrabro i polako, brzo će tvoj pregled, nadam se da će ti reći da možeš malo ubrzati tempo
Jelena super za pregled, neka je beba dobro, ne bi se ni ja zamarala oko niskog tlaka i željeza, u trudnoći je to normalno
Uskoromama čestitke od srca!! Neka je prošlo, uzivaj sa svojom bebicom!
Margo nadam se da će te uskoro inducirati kad je već takva situacija da moraš biti u bolnici Drži se!
LadyD držim fige da se nešto pokreće i da je Jelena pogodila datum
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji