Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    04. Siječanj 2022. 11:21

Margo zao mi je sto je sluzbeno ali bolje da si na pracenju i da sve bude ok do kraja  💗💪 izdrzi jos to malo i uskoro ces se maziti kod svoje kuce sa svojom bebicom 😍💗💪  jos sitno brojis i samo hrabro 💗💪

sto se tice mojih simptoma... jucer do ponoci sam osjecala te kontrakcije sve cesce kako je noc pocela ali sam odlucila pokusati odspavati i evo od jutros samo osjetim pritisak kao i do sada... i naravno u iscekivanju sam kad ce opet poceti maraton 😂😂😂😂 app za pracenje sam instalirala 💪  bebica je ful mirna od jutra  🤔 i da nezaboravim reci da sam jucer bila 5 puta na velikoj nuzdi ( pa se pitam jel prirodno ciscenje 🤔🤔🤔)  al u svakom slucaju mi fali snage i osjecam se dosta iscrpljeno tako da sam usporena na max i kao cuvam snagu 😂😂😂😂😂 javim se sa slicicama sobe  poslje  😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    04. Siječanj 2022. 11:34

Bok, evo samo kratki update s pregleda... ništa ekskluzivno pošto je to bio zadnji pregled kod socijalne ginekologice, dalje se pratim privatno kod svog doktora i u dogovoru s njim ću preći u TA za jedno mjesec dana. Uglavnom curka je super, procjena na 2300g, ja sam u plusu 8kg. Tlak malo povišen, željezo malo nisko, ali ne zabrinjava to mene nešto, iskrena da vam budem. 
    I to je to od mene... 
    Embarasada jesi ti u TA na pregledu danas? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    04. Siječanj 2022. 13:09

Joj Margo baš mi je krivo da ipak moraš porod dočekati u bolnici :( Nadam se da će ti vrijeme proći brzo, još malo i u terminu si i nadam se da će beba onda malo požuriti da mamici skrati muke i dosadu! A naravno i mi smo ovdje za sve ❤️ 
    Ditaedi nadam se da je današnji test negativan!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    04. Siječanj 2022. 15:21

Hej cure
    Slee nemoj se zabrinjavati oko poroda, nisi ti kriva što si morala mirovati, ne znači nužno da ćeš teže roditi. Samo hrabro i polako, brzo će tvoj pregled, nadam se da će ti reći da možeš malo ubrzati tempo
    Jelena super za pregled, neka je beba dobro, ne bi se ni ja zamarala oko niskog tlaka i željeza, u trudnoći je to normalno
    Uskoromama čestitke od srca!! Neka je prošlo, uzivaj sa svojom bebicom!
    Margo nadam se da će te uskoro inducirati kad je već takva situacija da moraš biti u bolnici Drži se!
    LadyD držim fige da se nešto pokreće i da je Jelena pogodila datum

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; beta 2.6.⏳️

• Margo
    04. Siječanj 2022. 16:21

Hvala cure na podršci ❤️

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Slee
    04. Siječanj 2022. 16:46

Margo drzi nam se! Jos par dana i termin pa da te i sad induciraju sve je super! 
    Lady da krenemo navijati? 
    Lori hvala ti na utjesnim rijecima! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LadyD
    04. Siječanj 2022. 17:20

Jelenas cestitke na dobrom pregledu 💗💪
     Evo slikica kako sam obecala 😉
     Komodica je bila prvobitno crvena i ovako sad izgleda 😆 
    https://ibb.co/Z8mBy16
    A ovako je sad u sobi 😉
    https://ibb.co/T11h8Pm
    Ovo je krevetic i malo ukraseni zid oko njega... malo mi je blic prejak a bez skroz druga boja.... 
    https://ibb.co/HGgzQyZ
    https://ibb.co/jhYKb55
    https://ibb.co/0yX94wg
    https://ibb.co/yQCk21M

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Upitnica_Split
    04. Siječanj 2022. 17:58

Ajme sve je preslatko! 🥰
    Ali komoda me oduševila! Kako si je preuredia - brušenje pa bojanje ili naljepnice (sori, mozda si pisala vec)? Wow 🥳🥳

3 MPO postupka
    💜 01/22.

jelenas
    04. Siječanj 2022. 18:25

Wow LadyD, e pa znaš šta- ako ne bude spavala na ovom krevetcu za princeze ne bude nigdje!!! A kako tvoje kontrakcije?

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ditaedi
    04. Siječanj 2022. 19:09

Prekrasno LadyD, mala Laura će uživati u ovome krevetiću i prekrasna komodica. 
    Slee, niš se ti ne brini oko poroda, to će ti sve doći prirodno, od sebe. Ja nisam baš razmišljala o porodu, bar oko toga nisam brinula. A porod je bio, kakav je bio, katastrofatičan, užasan, ko da sam na bojištu(to su riječi mojeg dragog kad me u trudovima pod dripom morao hitno voditi na wc, da tak izgledam), ali isto tako je rekao da sam ja njegova ratnica. I isto tako, bez obzira na tih 12 sati užasa, meni je tih 12 sati bilo nešto najljepše, što je dovelo do nečega što me je očaralo, a to je plač mojeg bebija. I bila sam najsretnija i najponosnija mama kad su mi ga dali. I zahvalna svim anđelima na nebu što je sve ispalo dobro, na svu sreću. Ne želim ni pomisliti na drugi scenarij, odmah se ježim. I da me se pita, opet bi tako, izdržala bih sve za svog mamlaza malog koji je skužio da je baš super spavati po danu, a po noći je baš cool štekati mamu za maratone u nosanju. Tak da sad punim baterije jer znam da će biti hodanja ovu noć.
    Ugl., želim ti reći ne brini oko poroda, mi smo užasno jake i sve ćemo izdržati. Stavi si samo u glavu da će to završiti i da ćeš biti najsretnija mama. I da će sve biti ok. A ionak to su trenuci di jednostavno nemaš fore za razmišljanje, nego se samo prepustiš svakom trudu i svakom bolu. I fora jer si možeš dozvoliti da vičeš, pič***aš do mile volje. I možeš hodati, čupati, vrištati, udarati, disati, ljuljati se, izgledati ko zombi, jer to je sve prirodno. Možeš što god želiš i ništa nije čudno. A ako se kojim slučajem šta zakomplicira u 3 min si u sali i 20 min nakon imaš bebija u rukama. Sve je to za ljude, a sve su sami specijalci u bolnicama,  koji odrađuju svoj posao perfektno, tak da ne brineš.
    Ugl., ja radila test ponovno, ispala negativna, naravno. I onda još sat vremena čekala da mi isprave jučerašnji rezultat, jer su me još jučer upisali kao covid pozitivnu. Tak da danas sam si riješila na mupu osobnu, sutra idemo dragi i ja u matični. Pa onda pedijatra naći i otići u općinu i od države, daju neke novce, al to će sve dragi riješiti, meni se sad baš neda zafrkavati sa time. Vidjet ćemo kad ćemo taj prvi sistematski odraditi. A i ja bi se trebala polako naručiti za pregled kod privatnika, već mi je prošlo 3 tjedna od poroda. I mislim da je to to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.