Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    04. Siječanj 2022. 20:04

jelenas drago mi je da pumpica pomaze, nek tako samo nastavi pa si murna od daljnjih obrada. Super za pregled, i kutak je bas najs najs  A ono za kratku horor pricu - heheh 
    LadyD zamisao o porodu sam tak ti je zakon! Ha cuj, mozda tako neko bas i bude, moguce sa se nesto vec i fini kuha i zakuhava. Bome si i pravu bombonu slozila, ma svaka cast 
    Ditaedi taman sam krenula pitati za drugu nalaz, ajde supac da je ipak negativan!
    Lori ono si odlicno rekla za porod, tocno tak se i meni cini 
    Slee ne brini, ako ti ista znaci, znam slucajeve gdje je kolegica bila nonstop u muvingu, aktivna ful, pa na kraju dulji porod i jos ju i rezali, a poznanica mirovala skoro cijelo vrijeme i porod rijesila brzo, vaginalno i bez ikakvih komplikacija. Valjda ni tu nema pravila nego kako nam grah padne, a nadam se da ce nam svima biti sto bolja i blagonaklona sorta graha 
    uskoromama ma svaka cast kako si shendlala, prava mama bear s instinktom  samo uzivajte!
    Margo zao mi je da si ipak morala ostati u bolnici...neka te imaju na oku, drzi se, nadam se da ce vrijeme brzo ici, ali i da ces ga moci iskoristiti, koliko je to uopce izvedivo u bolnici, za trenutke odmora 
    Embarasada dobar ti je plan 

hrkanje - i inace sam prava pilana, a sad su to pogotovo zvjerski zvukovi...
    posjete - nisam jos konkretnije isplanirala, ali voljela bih da bar prvih mjesec dana ljudi imaju razumijevanja i ne dolaze, posebno muzeva rodbina koje se pribojavam da nece imati granica...njemu sam naglasila da ih ima drzati pod kontrolom i dati im do znanja da nema nikakvih promenada u nasem smjeru 

Cure, ima koja od vas iskustva s cajem od lista maline? Cula sam da moze pomoci pri porodu pa sam ga pocela piti prosli tjedan, svaki dan neke dvije velike salice...ako i ne pomogne znacajno, valjda ne moze skoditi 

Ditaedi
    04. Siječanj 2022. 21:02

Embarasada, pa ne, mislim da možeš i ako je istekla, mislim da to važi sad zbog covida. Ja sam radila novu jer sam promjenila adresu. 

jelenas
    04. Siječanj 2022. 21:04

Embarasada čestitam na super pregledu! Grgić je valjda i dalje na godišnjem, pretpostavljam da će biti idući utorak jer ja sam privatno kod njega u četvrtak pa valjda radi taj tjedan.
    Ditaedi e točno sam znala da ćeš biti negativna!!! Za carski- joj ja mislim da sam ja dosta dugo (par mjeseci) osjećala rez, a keks- iskreno opće se ne sjećam, ali se sjećam da je bio dosta neugodan i suh u početku, pa mi je ginić rekao da je to zbog hormona koji mi se luče jer dojim. 
    Clarissa ja krećem s malinom od 36tt. Upravo sam danas čula za jedan super express porod bez pucanja i pitam dečka od te cure jesu li šta prakticirali pa je rekao da je pila taj čaj i kao planirali stalno masažu medice a na kraju to nisu uopće uspjeli. Eto tak da se nadam da bi čaj mogao biti od neke koristi. Nadam se samo da nije jako oduran okusom 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ditaedi
    04. Siječanj 2022. 21:06

Clarissa, ja sam isto kupila čaj od maline i to 2 paketa i imala u planu oiti od 37-og tjedna, al nisam stigla popiti jer sam rodila 37+2. Tak da, đabe kupila i to i weledino ulje za međicu, hahaha. Ajde, bit će za drugo.
    A čitala jesam kao da ulje pomaže da međica ne popuca, a čaj da kao pomaže tak da ubrza otvaranje i poslije poroda pomaže pri oporavku

jelenas
    04. Siječanj 2022. 21:07

Cure, ja ću samo javiti da su nam rodile Ana88 i Aurora, njima puštam da se jave kad će im odgovarati, a ja stavljam popis rodenih bebica 🥰

Popis rođenih beba 👶 

Listopad 🍂
    Eva (Anameri)  - 31.10. 

Studeni🌬
    Nella (Taya) - 21.11. 
    Damjan (Confused) - 22.11.
    Aren (Nelanr) - 26.11.
    Mateo (Bru1502) - 30.11. 

Prosinac 🎅
    Julija (Nyssa) - 2.12.
    Dečko (Piba) - 5.12.
    Ani (Birdy) -6.12. 
    Hana (Meaa) - 7.12.
    Arsen (JanaL) -7.12.
    Amelie (Tierra) - 12.12. 
    Filip (Mamasita) - 13.12. 
    Mila (Ivana2007) - 13.12.
    Izak (Bela_le) - 13.12.
    Toma (Bumbasor) - 14.12.
    Edi (Ditaedi) - 15.12. 
    Lucija (Freya) - 16.12.
    Petra (Romale) - 18.12. 
    Vito (Maša) - 19.12. 
    Šimun (Roberta2111) - 20.12.
    Lena (Popsi) - 23.12. 
    Noel (Miraclebaby26)- 24.12.
    Adrian (Deedee505) - 25.12. 
    Antonio (Uskoromama) - 26.12.
    Emili (Novasrećica) - 28.12.

Siječanj 🌨:
    Oliver (Mo_zg) - 1.1. 
    Dečko (Ana_88) - 1.1. 
    Dečko (Aurora12) - 4.1. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

LadyD
    04. Siječanj 2022. 21:20

Upitnica hvala 😊 malo smo ju prekrojili i narucila sam da mi isprintaju sta zelim...  inace je plan bio ofarbati ne stetnim bojama  ali trebala sam cekat boju koju sam zelila a  foliju sam cekala krace cca 7 dana 😂😂😂😂  nestrpljivost je prevladala 😆
    Jelenas hvala 😊 nadam se da hoce spavati makar kratko vrijeme jer mi je krevet 140 pa dok dragog nepoteram na kauc 😂😂😂😂 a kontrakcije - danas ih ima ali pola manje nego jucer... vidjet cu  nocas sta me ceka  🤔
    Ditaedi hvala 💗 i potpisujem sve sto si rekla Slee 💪💗 super za negativan rezultat 😉💪💗
    Embarasada cestitke na dobrom pregledu 💪💗
    Mum of four hvala 😊
    Clarissa hvala 😊
    * Kod mene uvjek neki problem.... tako da mi se sin druzi sa svojim tatom vec tjedan dana i danas od susjeda saznam ( koji ga je jucer vidio) da mu je javio da je jutros pravio testove  i da je na oba kucna pozitivan...  ni rijeci svom sinu s kojim je proveo sinoc 5 sati.. uzasnuta sam bas od jutra na takvo ponasanje.. jest da mi je bivsi al nehumanost netoleriram ni malo...  tako da sam opet djete i sve ukucane opet blokirala za viđanje  jer je sin u njihovom  djelu kuce spavao i boravio tih zadnjih dana..  sreca pa je samo par puta usao kod nas u stan ( i sto me fobija uhvatila  prije par dana pa sam se uhvatila domestosa 😂😂😂)  eto i sad kako da budem pametna i da ostanem mirna 🤔🤔🤔🤔  

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    04. Siječanj 2022. 21:24

Ana88 i Aurora cestitam od srca 💗i brze oporavke zelim vama i vasim bebicama😍 veselim se vasem javljanju 😉💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    04. Siječanj 2022. 22:30

Joj draga, nadam se da te neće korona sad uloviti, pa baš pred porod 🤯🤯🤯

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

melani32
    05. Siječanj 2022. 05:49

Cure, kod mene ipak problemi, nakon cjelodnevnih grčeva koji su izgledali kao da moram obaviti veliku nuždu a u biti ne moram, bolova oko stidne kosti i probadanja dolje, u 2 u noći grčevi i dalje jaki pa sam zvala hitnu, rekli su neka se nacrtam kod njih bez obzira na izolaciju jer da po opisu to može biti početak poroda a ja 33+1. Testirali me tamo (negativna), spojili na ctg a on prvih par minuta pokazuje trudove do 40. Kasnije se smirili ali ja sam mislila gotovo, rodit ću noćas. Došla doktorica obavila pregled vaginalni i ultrazvuk  i govori da sam zatvorena, da je cerviks 42 mm i s bebom sve ok. Da su grčevi možda od probave a na te trudove se nije jako obazirala. I da uzmem probiotik i spasmex.  Pustila me doma i rekla da ne moram čak ni mirovati. Ja sam sva u strahu ne mogu zaspat. Je imala neka od vas tako rano u trudnoći trudove na ctg-u a da je prošlo sve ok?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Slee
    05. Siječanj 2022. 06:51

Cure, hvala na lijepim rijecima za porod, stvarno puno znaci 💗💗
    Lady predivno si uredila kutak, bas za malu princezu! A komoda je top top! Nadam se da ce te korona zaobici, a o neodgovornosti bivseg necu nista reci 🤮
    Embarasada bravo za dobar pregled 🎉🎉
    Melani nema brige ako si zatvorena i cerviks ti je top! Kontrakcije u nasim tjednima su normalne. Anemi je imala tako rano ocitane trudove isto do 40. Bitno da se sve stisalo. Spasmex ce sigurmo pomoc, ja pijem i po 2-3 na dan kad me uhvate jako ceste kontrakcije

Meni danas puni tjedan! Jos tjedan dana i nadam se da ce me skinuti s mirovanja. Drzite fige

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI