Jelenas super za pumpicu 💪💗 bit ce ti lakse s njom al svakako ti zelim da se sto prije oporavis 😉💗💪
Hvala vam 😘 nebrine me bas taj cerviks koliko to da me prate ti trudovi...doduse svega 3-4 put od kako sam dosla kuci... al iskreno jos sam kao da me bager pregazio od kako sam se vratila kuci... nikako nadoc cak sam odremala malo al nista nepomaze da nadodjem.. nemam neki strah za sada osim sto me malo prepalo kad me onako pregledala bas bolno bilo... pa mi sad pada na pamet da se trebam pripremit na porod 😂😂😂😂😂 ja kao da sam zamislila odem i zaspem i eto porodim se i probudim 😂😂😂😂😂 bas bi to bilo ljepo 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Lady pa ti se možeš porodit bez brige za bebicu sada već🤗🤭
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure, kada ćete počet primat posjete za bebice? Baš razmišljam danas o tome da bi se prva dva mjeseca najradije zatvorila da budemo samo nas četvero, ali obitelji su nam takve da već vidim da će htjet dolazit odmah i jako nam zamjeriti ako im to onemogućimo.... Kad se samo sjetim s prvom bebom, ja došla iz rodilišta, pun stan ljudi a beba išla od ruke do ruke.... ježim se kad se sjetim toga...neki su ga i ljubili onako malenog užas
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Moji i njegovi najbliži su skroz ok s tim da prvih 15 dana ne dolazi baš nitko, a nakon toga još sigurno 15 dana ne više od 1 osobe u isto vrijeme (i to samo da dostave hranu i pelene i šta već).
Iako je beba prva s obje strane, svima je jasno da je em korona u điru, em gripa će sad, zima je pa nema provjetravanja kao ljeti.
Za ostale me apsolutno ne zanima. Već vidim tko će dramit al lako mi je za te ljude 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Baj d vej, kako muž i ti? Čekaš pregled ili si zvala nekog doktora za konzultiranje?
3 MPO postupka
💜 01/22.
Upitnica, muž je dobro sutra mu je zadnji dan izolacije, a meni u četvrtak. Ja sam ok zasad nemam simptoma i nadam se da će tako ostati, jedino maleni ima 37.2 i malo kiše, valjda neće ići na nešto gore od toga. Nisam nigdje išla strpljivo čekam pregled i brojim dane, ma i sate do 11.01.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Jao cure, puno mi je lakše od pumpice. Još imam jednom prije spavanja i stvarno se nadam da ću izdržati cijelu noć s normalnim disanjem 🤞🏼 Nego da i vama pokažem kako smo zasad uredili kutak za Martu, još će ići krevetić tu umjesto noćnog ormarića, za njega mi je ipak prerano, to ćemo ubaciti tako oko 38tt da se ne praši.
https://ibb.co/TMGL3T0
LadyD muž i ja sinoć išli malo se zabavit, kratka horor priča- ja ne znam kako ću rodit cijelo malo biće kroz tu gospođu ako me i od keksa sve stezalo i bolilo 🥴 Sviđa mi se tvoje rješenje- zaspim, rodim, probudim se i beba je pored mene 😂 Ali ne bi da je carski 😂😂😂 Malo tražim jelda?
Melani ista priča kao tvoja nakon prvog poroda- mi kući a ono jedno 15 ljudi nas čekalo. Ja s carskog 🥴 Ovaj put smo muž i ja dogovorili da može tko hoće bit kod nas do trenutka kad ja dolazim doma, onda ne želimo nikog doma da se nas 3 lijepo svi povežemo s bebom i da spavam maksimalno moguće. Bake i djedovi će se morati strpiti dok ne vidimo da nam je ok da dođu, to može bit za 2 dana a može bit i za 2 tjedna ili 2 mjeseca. Neka se ljute ako misle da imaju pravo, ali to je moja želja i nadam se da će ju ispoštovati. Držim fige da ti prođu brzo još ovi dani do pregleda!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bok curke
Evo da se nadovežem, mi isto od kad smo pušteni iz bolnice, imali smo 3 posjete. Prvi dan su došli odmah moji roditelji i brat, al su vidjeli malca i mene sa vratiju od sobe, jer su malog toliko mučili grčevi da čim smo došli, samo smo zbrisali u sobu i bacili se na umirivanje. Od dragog mama i brat su bili nešt prehlađeni, pa su ga oni gledali samo kroz prozor, jučer bili prvi put kod nas, al nisu ga dirali. Danas napokon bio moj brat, kao nadobudni nas dvoje čemo do grada na kavu i riješit ću neke sitnice. Tak da ga je on vidio danas. Nitko drugi tog našeg dripca nije vidio osim patronažne. I još mislim tako neko vrijeme, a barem do drugog mjeseca.
Nego, danas sam trebala po novu osobnu na policiju. Pa onda u matični zbog malog, pa upisati kod pedijatra. I odem se testirati, kad ono test pozitivan i kao javiti se doktoru. Odem ja u drugu apoteku na testiranje, tamo mi je test negativan došao. Naravno da mi nisu dali potvrdu jer je prethodni test bio pozitivan. I zovem ja telefonski prethodno test mjesto, da im objasnim da je kod njih pozitivno, a kod drugih negativno. Oni meni da dođem sutra opet. I sutra opet na testiranje. Valda će biti to ok sutra kod njih. Ugl., simptome nemam, osim malo nos me zeza, al to već prolazi. Jel ima tko iskustva takvog u vezi testa?
Malo me prpa zbog malog, al valda bi nešt osjetila da sam stvarno pozitivna, šta ne?
Jelena hvala na savjetu, ma neću ih zvati, brzo će proći 2 tjedna, vjerujem da smo do tada u komadu pa će mi stići i bris na streptokok napraviti.
Divan kutak za bebu
Bambina ja imam isti problem kao i ti s disanjem, samo po noći u nekom trenutku mi se zastopa nos i počnem disati na usta i hrkati Muž kaže da znam hrkat ko traktor
Prek dana nikakvih problema.
LadyD što se tiče poroda, ne znam jel gore nama koje ne znamo što nas čeka ili vama koje znate
Ditaedi iskreni nisam čula još za lažno pozitivan test na koronu al sve je moguće. Vjerujem da bi imala neke simptome sa si ju pokupila...
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lady drzim fige da ti 5.1. bude zadnji pregled i da stigne mala curka!
Dotaedi bas neobicna situacija, svakako ponovi, ali mislim da ne moras brinuti ako nemas simptoma i ako je mali ok.
Bambina i moje disanje je navecer koma. Hrcem strasno (muz me snimio), a inace nikada nisam hrkala
Posjeti ja jos razmatram opcije. Zelim da smo sami, ali opet zelim i da moja mama vidi svog prvog unuka. Muzevi su prebolili pred mjesec dana pa su kao sigurni, ali svakako razmisljam o maskama ako ga nose i strogo zabranit ljubljenje.
Lori ma brzo ce ta dva tjedna. Meni je moj za tjedan dana i jedva cekam. Nadam se da ce mi tad dozvolit da se pikrenem jer me steah da cu na kraju napatit se dok rodim jer se ne krecem vec 15ak tjedana

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji