Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    03. Siječanj 2022. 17:11

Jao cure, puno mi je lakše od pumpice. Još imam jednom prije spavanja i stvarno se nadam da ću izdržati cijelu noć s normalnim disanjem 🤞🏼 Nego da i vama pokažem kako smo zasad uredili kutak za Martu, još će ići krevetić tu umjesto noćnog ormarića, za njega mi je ipak prerano, to ćemo ubaciti tako oko 38tt da se ne praši. 
    https://ibb.co/TMGL3T0
    LadyD muž i ja sinoć išli malo se zabavit, kratka horor priča- ja ne znam kako ću rodit cijelo malo biće kroz tu gospođu ako me i od keksa sve stezalo i bolilo 🥴 Sviđa mi se tvoje rješenje- zaspim, rodim, probudim se i beba je pored mene 😂 Ali ne bi da je carski 😂😂😂 Malo tražim jelda?
    Melani ista priča kao tvoja nakon prvog poroda- mi kući a ono jedno 15 ljudi nas čekalo. Ja s carskog 🥴 Ovaj put smo muž i ja dogovorili da može tko hoće bit kod nas do trenutka kad ja dolazim doma, onda ne želimo nikog doma da se nas 3 lijepo svi povežemo s bebom i da spavam maksimalno moguće. Bake i djedovi će se morati strpiti dok ne vidimo da nam je ok da dođu, to može bit za 2 dana a može bit i za 2 tjedna ili 2 mjeseca. Neka se ljute ako misle da imaju pravo, ali to je moja želja i nadam se da će ju ispoštovati. Držim fige da ti prođu brzo još ovi dani do pregleda! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ditaedi
    03. Siječanj 2022. 17:58

Bok curke
    Evo da se nadovežem, mi isto od kad smo pušteni iz bolnice, imali smo 3 posjete. Prvi dan su došli odmah moji roditelji i brat, al su vidjeli malca i mene sa vratiju od sobe, jer su malog toliko mučili grčevi da čim smo došli, samo smo zbrisali u sobu i bacili se na umirivanje. Od dragog mama i brat su bili nešt prehlađeni, pa su ga oni gledali samo kroz prozor, jučer bili prvi put kod nas, al nisu ga dirali. Danas napokon bio moj brat, kao nadobudni nas dvoje čemo do grada na kavu i riješit ću neke sitnice. Tak da ga je on vidio danas. Nitko drugi tog našeg dripca nije vidio osim patronažne. I još mislim tako neko vrijeme, a barem do drugog mjeseca.
    Nego, danas sam trebala po novu osobnu na policiju. Pa onda u matični zbog malog, pa upisati kod pedijatra. I odem se testirati, kad ono test pozitivan i kao javiti se doktoru. Odem ja u drugu apoteku na testiranje, tamo mi je test negativan došao. Naravno da mi nisu dali potvrdu jer je prethodni test bio pozitivan. I zovem ja telefonski prethodno test mjesto, da im objasnim da je kod njih pozitivno, a kod drugih negativno. Oni meni da dođem sutra opet. I sutra opet na testiranje. Valda će biti to ok sutra kod njih. Ugl., simptome nemam, osim malo nos me zeza, al to već prolazi. Jel ima tko iskustva takvog u vezi testa?
    Malo me prpa zbog malog, al valda bi nešt osjetila da sam stvarno pozitivna, šta ne? 

Lori🍀
    03. Siječanj 2022. 22:17

Jelena hvala na savjetu, ma neću ih zvati, brzo će proći 2 tjedna, vjerujem da smo do tada u komadu pa će mi stići i bris na streptokok napraviti.
    Divan kutak za bebu
    Bambina  ja imam isti problem kao i ti s disanjem, samo po noći u nekom trenutku mi se zastopa nos i počnem disati na usta i hrkati Muž kaže da znam hrkat ko traktor Prek dana nikakvih problema.
    LadyD što se tiče poroda, ne znam jel gore nama koje ne znamo što nas čeka ili vama koje znate
    Ditaedi iskreni nisam čula još za lažno pozitivan test na koronu al sve je moguće. Vjerujem da bi imala neke simptome sa si ju pokupila...

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; beta 2.6.⏳️

Slee
    03. Siječanj 2022. 22:54

Lady drzim fige da ti 5.1. bude zadnji pregled i da stigne mala curka! 
    Dotaedi bas neobicna situacija, svakako ponovi, ali mislim da ne moras brinuti ako nemas simptoma i ako je mali ok.
    Bambina i moje disanje je navecer koma. Hrcem strasno (muz me snimio), a inace nikada nisam hrkala
    Posjeti ja jos razmatram opcije. Zelim da smo sami, ali opet zelim i da moja mama vidi svog prvog unuka. Muzevi su prebolili pred mjesec dana pa su kao sigurni, ali svakako razmisljam o maskama ako ga nose i strogo zabranit ljubljenje. 
    Lori ma brzo ce ta dva tjedna. Meni je moj za tjedan dana i jedva cekam. Nadam se da ce mi tad dozvolit da se pikrenem jer me steah da cu na kraju napatit se dok rodim jer se ne krecem vec 15ak tjedana

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    04. Siječanj 2022. 07:50

Pregledi 🤰🤰💞:
    Angel-4.1.
    Alin-4.1.
    jelenas- 4.1.
    AnnaO-4.1.
    Luu-4.1.
    Embarasada-4.1.
    Danchy-4.1. CTG
    Margo-5.1.
    Clarissa-5.1.
    Baltazar- 5.1. 
    Bruna- 5.1. 
    Sirenita-5.1.
    LadyD-5.1. 
    Mumof4-7.1.
    Josipab-10.1. 
    Jelenko93-10.1.
    Alexandraaa90-11.1.
    Lorena-11.1.
    Slee- 11.1.
    Anemi- 11.1.
    Xoxo- 13.1.
    Jelenas-13.1.
    Bambina-13.1.
    Nada- 13.1.
    Nanna-17.1.
    Teeny- 17.1. 
    Tigrica- 17.1.
    Jagodica1988-17.1.
    Upitnica_st-18.1.
    Larchi29-19.1.
    Scarlett-20.1.
    Xoxo- 25.1.
    Leoni-28.1.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    04. Siječanj 2022. 07:52

Dobro jutro cure! 
    Sretno svima na pregledima, danas nas ima dosta!
    Ja sam od danas na porodiljnom 🥳 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bambina
    04. Siječanj 2022. 09:10

Jutro, cure i sretno na pregledima! 🍀🍀🍀🍀
    Jelenas, čestitam na prvom danu porodiljnog! ☺️

uskoromama
    04. Siječanj 2022. 10:09

Drage moje,
    Kad postaneš mama zaboraviš da imaš mobitel i sva ostala čuda kojima si prije ubijala dosadu 😅
    Muž i ja smo sami s bebicom i cijeli je dan posvećen samo nama. Naš Antonio je stigao na svijet 26.12. nakon pucanja videnjaka i 11 sati maminog puta ka konačnom završetku poroda. Otvorila sam se na 9cm jako brzo. Trudovi su od starta bili na 3min., medjutim, beba nije bila dobro centrirana, a ja imam visoku dioptriju, zbog čega nisam smjela tiskati do zadnjeg trenutka. Dosta sam se izmučila tako prodisavajući trudove na minut, priključena na drip, a tiskati se ne smije...
    Kad sam već bila na izmaku snage htjeli su me poroditi carskim rezom. Samo sam povikala "Roditi cu sada i da nitko nije makao odavde!" 🤣🤣 U jednom trudu i tri tiskanja na svijet je došao moj smotuljak sreće 💪🥰
    Maleni je imao 4180gr i 53cm. Zdrava je i mirna bebica 💙💙

• Margo
    04. Siječanj 2022. 10:17

Uskoromama odnosno sad vec bez uskoro 😀 cestitam od srca❤️

Ja sam danas dobila i sluzbenu potvrdu od doktora da ostajem u bolnici do poroda. Tlak malo dobar, malo visok, ali su mi povisene zucne kiseline i jetreni enzimi. Nista previse ali dovoljno da me zadrze u bolnici. 
    Jedan prst otvorena, plodna voda bistra i cista.
    Sutra ako ne bude velika guzva ultrazvuk.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

LadyD
    04. Siječanj 2022. 11:20

Jutro 😊
     Sretno na pregledima danas💗💪
    Melani nemoj se stresati zbog babinja... izjasnite se i kom pravo a kome krivo i tocka... tako cu i ja i svjesna sam da ce ukucani doci i par najblizih ali isto tako  na par minuta i poslat cu ih na sjelo kod mojih...  i ja se zelim odmoriti i povezati sa svojom bebicom i dragi i sin... ja sam cak smislila slagat za one koji nebendaju sta govorim da imam neke simptome korone   ili dragi da ih ima 😂😂😂😂😂 (to je zadnja opcija 😂😂😂😂😂😂)  al u svakom slucaju maske sam pripremila i dezinf. za ruke pod must do!!!
    Jelenas prekrasno je 😍 drago mi je sto ti je bolje 😉💪💗 ja od jucer od pregleda nemam ni najmanju zelju za keksom vise... psiholoske traume su pocele od pregleda 😂😂😂😂😂😂 super za porodiljni 💗💪 sad uzivaj na max 😉
     *Mi smo jucer namjestili krevetic i uredili kutak... ispremjestali sve po sobi i najbolje sto se moglo dobiti smo iskoristili jer je mala soba skroz a i sin ce ponovno u toplo proljece u nju pa... nisam najzadovoljnija al posluzit ce i tako rasporedjeno za pocetak pa cu poslje opet premjestiti namjestaj... uslikat cu danas dok posklanjam viskove iz sobe 😂😂😂😂😂 al  iskoristila sam sve sto se moglo do zadnjeg cm 😂😂😂😂😂
    Ditaedi zao mi je za ovu zezanciju oko testiranja i stvarno se nadam da ce biti negativan sutra 💪💗 drzim fige da nastavis u normali bez tog dodatnog stresa... super ti se poredalo to za goste cak sam malo ljubomorna jer nema sanse da ce i kod mene tako proci..  saljem pusice malenom frajeru 😘😘😘😘
    Lori & Slee  probajte se malo preventivno inhalirati prije spavanja cajem ili sl. i zelim  vam  da to hrkanje prođe 😉
    Slee & Jelenas nadam se da ce taj 5.1. Bit taj dan 😉💗💪
    Uskoromama cestitam ti od srca 💗💗💗💗 i zelim tebi i tvom sincicu Antoniu brz oporavak 💪 zao mi je sto si se ispatila tako ali proslo je i sad samo ostaje iskljuciti se iz svijeta i uzivati sa bebicom 😘😍😍😍😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.