Lady D i ja sam od danas u terminu
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Lady D i ja sam od danas u terminu
I ode poruka prije nego sam napisala🤭 uglavnom to mi se cinilo nedostizno u pocetku, a evo, proletilo. Jos stvari nisam spakirala, mislim da je krajnje vrijeme😅
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
LadyD čestitam na ulasku u termin! Dodam pregled na popis!
Roberta nam je rodila tako da njoj neće trebati test 😂
Upitnica meni brisevi vudu obično za 4-5 radnih dana, iako oni uvijek vele 8-10 dana.
Embarasada meni je doktor Grgić, on je inače utorkom u TA, a zasad još idem privatno kod njega pa znam da je na godišnjem ovaj tjedan :) za ovu doktoricu prvi put čujem, pretpostavljam da je neka mlađa?
Ajmee, dr Djuric Orsag je prekrasnaaa doktorica, samo mislim da ona inace nije iz TA, ali moguce da se sad svakako kombiniraju radi godisnjih odmora
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Čestitam na ulasku u termin.
LadyD skidam kapu do poda sa pripremama za bebu , peglanje, pranje, čišćenje, uređivanje .
Pišete o brisu na streptokok, meni moja nista nije rekla, za streptokok nego mi je napravila sve briseve prije nekih mj dana....samo nigdje ne pise streptokok ili ja neznam čitat.
jelenas možes me zapisat za pregled u TA 17.01
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Čestitam na ulasku u termin.
LadyD skidam kapu do poda sa pripremama za bebu , peglanje, pranje, čišćenje, uređivanje .
Pišete o brisu na streptokok, meni moja nista nije rekla, za streptokok nego mi je napravila sve briseve prije nekih mj dana….samo nigdje ne pise streptokok ili ja neznam čitat.
jelenasmožes me zapisat za pregled u TA 17.01
Bhsb ti je kratica za taj streptokok, vidi imaš li to 😉
3 MPO postupka
💜 01/22.
Odlučila sam se ne bavit brigama u ovoj godini, vidjet ću za bris kasnije. 😂
Samo me zanima još koliko se čeka nalaz brisa? Otprilike?
U splitu ti se ceka 5 dana nalaz i dode ti na mail kod ginekologa pa ti onda ona/on isprinta kad dodes. Bar je tako meni moja. Ja sam ti vec sa 33+4 isla.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Lady i Mo cestitam na ulasku u termin❤️
Mene je tako strah da necu doci do 37 tjedna zbog tlaka. ☹️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
U splitu ti se ceka 5 dana nalaz i dode ti na mail kod ginekologa pa ti onda ona/on isprinta kad dodes. Bar je tako meni moja. Ja sam ti vec sa 33+4 isla.
Hvala na info! 😉
-
Ovo s tlakom? Je li ti visok cijeku trudnoću ili tek sad? Koliki je?
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala na info! 😉
-
Ovo s tlakom? Je li ti visok cijeku trudnoću ili tek sad? Koliki je?
Svaki put na pregledu bi bio visok ali kuci dobar, jucer kuci visok, kod doktorice visok. Poslala me na ctg, nakon dva sata je uspia past i pustili su me kuci. Ctg super. Sad moran mirit 3 puta dnevno kuci ako bude visok opet ic na hitnu. Bia je 157/97
Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci samo sta sam tad bila 38 tjedana trudna i 4 prsta otvorena pa su me poslali odma na inducirani.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Meni je cijelo vrijeme lagano povišen (125-135/90-95), a jučer 140/100. I to dva mjerenja u razmaku 20ak minuta (cim sam stigla i nakon mirovanja). Nisam dobila nikakvu posebnu uputu osim da pazim na prehranu i vise se krecem (jer sam zadnjih dana skoro vegetirala i jela blagdansko) al sad sam malo guglala pa se zamislila. Sutra posuđujem od obiteljskih penzionera tlakomjer pa ću malo upratiti stanje.
Ma bit će to ok 😄
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji