Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leoni
    28. Prosinac 2021. 18:22

Novasrecica cestitam !!! 🥰🥰 neka ste mi zive i zdrave. Velika beba ❤️
    Upitnica super za dobar pregled i bebu 😉👍🏻 a to dto se pritiska tice, ako inace nije visok, onda se ne plasi. Jel imas kuci da kontrolises? Cidto da budes sebi mirna? 
    Nada i Bambina ja imam srece da moj gin ima 4D aparat, pa mi je skoro svaki pregled radio kad je video da se moze lice videti 🙂 navijam da se i vase bebe pokazu i poziraju 😍😍

👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻 oboje 31 godina, on zdrav kao dren.
    12.2020 - ET ❌ 1.2021 - FET ❌
    3.2021 - Otkrice da meni fale KIR geni. Terapija: ispiranje materice granocitima i primanje IgVena infuzije u sledecim ciklusima pokusaja.
    5.2021 - ET dve blastociste - jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻 💝 💕
    Porodjaj 2.2022 ❤️
    7.2025 - FET - biohemijska 😢 11.2025 FET ❌
    Ostala 4 ❄️❄️❄️❄️

Alexandraaa90
    28. Prosinac 2021. 19:25

Upitnica_Split

Alexandraaa90

Uputnica javi bas da. Mi se pratimo u dan. Moj je prije 3 tjedna imao 1860gr 😊

Dakle, beba ima 2550g 😁
    Doktorica kaže da je zadovoljna prirastom, sve po pe esu.
    Malo mi je tlak viši, al može bit do blagdanske spize pa nismo paničarili.
    Idući pregled 18.1. (Tad sam već 37tt!).

Znaci eto 70 gr veca nego moja bebica ❤. 
    Ja imam 11.01. Pregled tad smo 36+0 i onda se dogovaramo za skidanje pesara i serklaze vjerovatno ce biti 18.01. 😁 jos malo. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

LadyD
    28. Prosinac 2021. 19:38

Novasrecica cestitke saljem od srca💗 i brz oporavak zelim tebi i tvojoj velikoj curi Emili 😘😍😘 super za brz porod💗💪 i super za dojenje 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Margo
    28. Prosinac 2021. 19:39

Uskoromama i novasrecica cestitam od srca.

Evo i mene s ctg kuci, danas cijeli dan visok tlak. Uspio se spustiti hvala Bogu. Sve je super, samo ga sad moram kontrolirati 3 puta dnevno. 

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

LadyD
    28. Prosinac 2021. 19:40

Jelenas hvala 😍 ja se nagledam kad imam uzv a slike izvuce uvjek za dragog pa nekad budu malo losije al bolje ikakve nego nikakve jer nemoze ici samnom 😉
    Leoni istu muku onda djelimo sto se keksa tice  😂😂😂😂 nije bas ugodno i tocno tako kako si opisala 🤔😥 preslatka je 😍😍😍😍😍😍
    Alexandraaa cestitke na punom velikom tjednu 💪💗 sto se tice mirovanja ti najbolje na pol puta 😉
    Upitnica hvala 😍 i cestitke i tebi na punom tjednu 💪💗
    Zelena daaaa to je rekla obavezno zbog velike nuzde  jer me nece pustit kuci dok neobavim 😥 sjecam se s prvog poroda da je bilo 3 dan i onda su me pustili tek 💪
    Nada zao mi je sto nemas sliku ali nebrini se neces se moci nagledati bebice uskoro 😆😉💪💗 nasmijala si me sa sex... zato i kazem keks jer nije ni slican 😂😂😂😂😂😂
    Bambina drzim fige da uhvatite slikicu 💪😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    28. Prosinac 2021. 19:43

Novasrećica najljepše čestitke na malenoj Emili!!! Baš preslatko ime! Da, ja sam imala prvi carski no prošle su tri godine i 3 mjeseca. Zasad je plan vaginalni porod, ali spremna sam na sve :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    28. Prosinac 2021. 21:40

Večer cure
    Deedee baš mi je žao zbog tvog iskustva  Nadam se da si već bolje čim vidiš svoju bebu
    Upitnica wow ovo za uputnicu♡ Meni je tako fascinantno da mi je termin poroda baš dan i mjesec kad sam saznala za prvu trudnoću koju sam izgubila 
    Nanna ma ne brini oko cerviksa u tim tjednima, nemoj se naprezati previše i to je to
    Tigrica super za pregled!

Uskoromama čestitke od srca na malenome 
    LadyD ajme kako je slatka, prava curica♡ Bome si se ti napeglala za troje djece Ja sam danas krenula s peglanjem, odgađala sam dugo jer inače mrzim ali bebine stvari su nešto drugo, baš sam guštala gledajući svu tu mini robicu
    Aleksandra super za pregled i čestitam na punom tjednu!!

Leoni divna bebica!

Novasrećica čestitke na bebici, uživajte skupa i želim ti brzi oporavak! Divno ime, meni je bilo u top 3 ali muž se nije složio 
    Margo super za pregled!
    Ja sam napokon u punim pripremama, kupujem, perem robicu, peglam. Muž napokon složio komodu. Naručila sam nosiljku Tula Explore, jedva čekam da mi stigne. Počela slagati i torbu za rodilište ali mi fali još par stvari s popisa pa nisam kompletirala
    Malo me donji dio leđa boli i brže se umaram al to je valjda normalno u ovim tjednima. Kad se izvalim navečer osjećam se ko morž, utonem u taj kauč i nema mrdanja 

37 god.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷

• Upitnica_Split
    28. Prosinac 2021. 22:30

Bris na streptokok - piše da se radi između 35. I 37.tt
    Ja danas bila na pregledu (puna 34tt), a idući je za 3 tjedna (punih 37tt). Doktorica nije ništa spomenula. Zadnji put sam pitala pa je rekla da se to radi iza 35.tt pa ima vremena. A danas sam zaboravila pitati. Pf.
    Jel netko vodi privatno trudnoću pa je i bris obavio privatno ili samo ide preko uputnice? Jer moram zvati i socijalnu ginićku ako je samo preko uputnice. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

jelenas
    28. Prosinac 2021. 22:54

Upitnica možeš taj bris raditi i privatno i preko hzzo, a treća opcija je preko uputnice ali da ti privatnik uzme. Ja sam radila na sva tri načina, sad da moram ponavljat išla bi opet na ovaj treći način. U 37tt je ok ako napraviš, zapravo sve prije poroda je ok. Obično treba 3-4-5 dana do nalaza, privatno 3-4, hzzo 4-5. To ti je obavezno za porod tako da svakako porazgovaraj s doktorom koji ti vodi trudnoću kako ćete i kada napraviti bris. 
    Ja sam bila pozitivna na početku trudnoće tako da sada ne moram ponavljati (iako sam vjerojatno negativna), u svakom slučaju moram dobiti profilaksu.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Leoni
    28. Prosinac 2021. 23:07

Cure, kad se vama javljaju najcesce lazne kontrakcije? 
    .
    Meni je sad na zadnjoj kontroli u 34+2 radio streptokok bris.

👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻 oboje 31 godina, on zdrav kao dren.
    12.2020 - ET ❌ 1.2021 - FET ❌
    3.2021 - Otkrice da meni fale KIR geni. Terapija: ispiranje materice granocitima i primanje IgVena infuzije u sledecim ciklusima pokusaja.
    5.2021 - ET dve blastociste - jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻 💝 💕
    Porodjaj 2.2022 ❤️
    7.2025 - FET - biohemijska 😢 11.2025 FET ❌
    Ostala 4 ❄️❄️❄️❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI