Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    28. Prosinac 2021. 15:53

Novasrecica cestitam ❤
    Nada pratimo se nas dvije.  ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Miraclebaby28
    28. Prosinac 2021. 16:02

Nova srecica I uskoro mama cestitke na bebicama brz oporavak i uzivajte u maxenju s vasim smotuljcima 🥰😍

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Bambina
    28. Prosinac 2021. 16:28

Novasrećica, čestitaaaaaam na maloj Emili! 💗💗💗💗💗
    Leoni, slatka bebolina.. 🤗
    LadyD, mišica mala slatka.. ☺️
    --
    Mi ćemo u četvrtak taman biti 34+0, jedva čekam pregled, prvi put odrađujemo i CTG + bris na streptokok..
    I nadam se da ovaj put naš mali vragolan neće držati rukicu na licu pa da ga lijepo uslikamo..

• Upitnica_Split
    28. Prosinac 2021. 16:54

Alexandraaa90

Uputnica javi bas da. Mi se pratimo u dan. Moj je prije 3 tjedna imao 1860gr 😊

Dakle, beba ima 2550g 😁
    Doktorica kaže da je zadovoljna prirastom, sve po pe esu.
    Malo mi je tlak viši, al može bit do blagdanske spize pa nismo paničarili.
    Idući pregled 18.1. (Tad sam već 37tt!).

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Leoni
    28. Prosinac 2021. 18:22

Novasrecica cestitam !!! 🥰🥰 neka ste mi zive i zdrave. Velika beba ❤️
    Upitnica super za dobar pregled i bebu 😉👍🏻 a to dto se pritiska tice, ako inace nije visok, onda se ne plasi. Jel imas kuci da kontrolises? Cidto da budes sebi mirna? 
    Nada i Bambina ja imam srece da moj gin ima 4D aparat, pa mi je skoro svaki pregled radio kad je video da se moze lice videti 🙂 navijam da se i vase bebe pokazu i poziraju 😍😍

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Alexandraaa90
    28. Prosinac 2021. 19:25

Upitnica_Split

Alexandraaa90

Uputnica javi bas da. Mi se pratimo u dan. Moj je prije 3 tjedna imao 1860gr 😊

Dakle, beba ima 2550g 😁
    Doktorica kaže da je zadovoljna prirastom, sve po pe esu.
    Malo mi je tlak viši, al može bit do blagdanske spize pa nismo paničarili.
    Idući pregled 18.1. (Tad sam već 37tt!).

Znaci eto 70 gr veca nego moja bebica ❤. 
    Ja imam 11.01. Pregled tad smo 36+0 i onda se dogovaramo za skidanje pesara i serklaze vjerovatno ce biti 18.01. 😁 jos malo. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

LadyD
    28. Prosinac 2021. 19:38

Novasrecica cestitke saljem od srca💗 i brz oporavak zelim tebi i tvojoj velikoj curi Emili 😘😍😘 super za brz porod💗💪 i super za dojenje 💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Margo
    28. Prosinac 2021. 19:39

Uskoromama i novasrecica cestitam od srca.

Evo i mene s ctg kuci, danas cijeli dan visok tlak. Uspio se spustiti hvala Bogu. Sve je super, samo ga sad moram kontrolirati 3 puta dnevno. 

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

LadyD
    28. Prosinac 2021. 19:40

Jelenas hvala 😍 ja se nagledam kad imam uzv a slike izvuce uvjek za dragog pa nekad budu malo losije al bolje ikakve nego nikakve jer nemoze ici samnom 😉
    Leoni istu muku onda djelimo sto se keksa tice  😂😂😂😂 nije bas ugodno i tocno tako kako si opisala 🤔😥 preslatka je 😍😍😍😍😍😍
    Alexandraaa cestitke na punom velikom tjednu 💪💗 sto se tice mirovanja ti najbolje na pol puta 😉
    Upitnica hvala 😍 i cestitke i tebi na punom tjednu 💪💗
    Zelena daaaa to je rekla obavezno zbog velike nuzde  jer me nece pustit kuci dok neobavim 😥 sjecam se s prvog poroda da je bilo 3 dan i onda su me pustili tek 💪
    Nada zao mi je sto nemas sliku ali nebrini se neces se moci nagledati bebice uskoro 😆😉💪💗 nasmijala si me sa sex... zato i kazem keks jer nije ni slican 😂😂😂😂😂😂
    Bambina drzim fige da uhvatite slikicu 💪😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

jelenas
    28. Prosinac 2021. 19:43

Novasrećica najljepše čestitke na malenoj Emili!!! Baš preslatko ime! Da, ja sam imala prvi carski no prošle su tri godine i 3 mjeseca. Zasad je plan vaginalni porod, ali spremna sam na sve :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.