Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ditaedi
    13. Prosinac 2021. 12:41

Nanna, ma razumijem ja sve što pišeš i slažem se...i naravno da treba iskoristiti vrijeme na sebe, na rad na sebi i educiranju. Dapače. Ali jednostavno, nakon svih ovih godina rada, malo mi ta odvojenost od posla teško pada, jer zbilja uživam u svojem poslu i baš mi fali....hahaha, ko da sam odvojena od neke osobe, a ne od posla. A za svekrvu, sve ja to kužim i u jedno uđe, iz drugog izađe, ta taktika. Ali ponekad je stvarno teško biti imuna na takve komentare...bit će da hormoni mi malo luduju. Al da, sve je to normalno, to je jednostavno jedno razdoblje u životu kroz koje treba proći.
    Mašo, ne brini ti zbog bebice, ponekad su i oni pospani, ili nisu raspoloženi za druženje i micanje. Vjerojatno se ugnijezde u buši kako im paše i tako uživaju. Moj je bio miran par dana, samo malo se promeškolji i to je to. Al zato jučer i danas luduje, nadoknađuje izgubljeno, hahaha

Ditaedi
    13. Prosinac 2021. 12:42

I nadam se da se nisi razbolila i da će tata se brzo oporaviti

Miraclebaby28
    13. Prosinac 2021. 14:37

Ja obično pisem onako kratko 
    LadyD bome ti si stalno u nekim radovima I obavezama.. kad se okrenes eto te već u terminu... 
    Ostatak slabo pohvatah jer me ovaj font baš ubi za citanje 😮‍💨😮‍💨

Moj pregled je sutra I nadam se da će mi rec da je bebi spreman za van.. jer nemogu viseee 🤣

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

LadyD
    13. Prosinac 2021. 15:54

Nanna bas me nasmija 😂😂😂😂 daleko od toga da sam ja sebi ogromna skroz 😂😂😂 vise nemislim da sam bure nego bacva 😂😂😂😂 tesko mi se u krevetu okretati tako da izbjegavam izlezavanje koliko god mogu jer ako nema nikoga u blizini da me povuce uzas zivi za ispraviti se 😂😂😂😂 dragog budim za svaki okret u krevetu (jadan nije se naspavo od kako je stigao 😂😂😂😂)  naravno da jaucem ko neka zivotinja pred klanje (tako je on opisao moje stenjanje i jauke kroz noc)  al kako ja uvjek kazem sta je tu je 😥 mene presjeklo par puta tako nisko u stomaku pa od tada svaki puta boli kad se ispravljam 😣 al izgurat cemo to do kraja pa ce valjda bit bolje 😉💪 sto se tice toga druskanja i svega trudim se koliko mogu i imam vremena al najiskrenije smara me i opterecuje vecinom... jest da i ja preteram pa se eto tako zapitam 🤔🤔  al lakse je kad naglas izgovoris pa si uvjek nađes opravdanje 😂😂😂 trudnica sam pa iskoristavam nesvjesno jer vjerujem da mi nece zamjerit 😉  a pricanje sa bebicom je kao i kod tebe 😂😂😂😂 vecinom se ispricavam kao ti  i mazim stomak  😉  do 9mjeseca dok nisam dosla kuci sam samo plakala i nervoza me neka prala uzas i bas me bebica  tjesila tako da mazim stomak ili slusam srce ili gledam  uzv sliku..  ja se u sebi napricam 😉
    -

Jelenas istinu kazes... usporit cu od ovog tjedna i evo obecala sam otici u goste kod troje za ovaj tjedan taman orilo i gorilo 😉💪💪💪 i od srijede - cetvrtka prebacujem u 1brzinu i odmaram  da stignem malo i uzivati.. sto je dosta dosta je 💪
    -

Ditaedi zao mi je zbog nervoze od svekrvinih savjeta 😂 al zato joj i jest naziv svekriva 😂😂😂  nesumnjam da ces izgurati sve te savjete i prijedloge al ja to od kako imam drugu gledam tako da me zena nepozna i trudi se i ona pa i kao tako nasavjetovanjem 😂😂😂  jedino sto ja imam srecu pa nezivim s njom al eto zato imam mamu kao da 10 svekrva imam 😂😂😂😂😂  i vjerujem da ti nije laka ta samoca. Mene je dotuklo ovo ljeto... nikad se u zivotu  nisam osjecala usamljenije ....  dragi radi po citav dan a ja moram lezat....  al treba ostat pozitivan i evo brojimo dane pa cemo drugovat sa bebicama 😍😍😍😍   i nadam se zaboravit to sve 😆😉
    -

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD

Maša zao mi je zbog tate i zelim mu brz oporavak i bez simptoma  💗💪 nadam se da nisi pokupila al vjerujem da ces izgurat do termina pa ako  nedaj boze i  budes uspjet ces izgurat 💪 l nadam se i dalje da nisi 😉💪💗   a Vito se umirio malo da ti misli odvuce od korone 😉 nebrini se 😘
    -

Miraclebaby nadam se da ce se nesto pokrenuti makar kod tebe za pocetak pa da i ove uspavane bebice krenu 😉💪💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Upitnica_st

Ja bila do hzzo ginekologice da mi otvori komplikacije i porodiljni (inace sam kod privatnika), prošetala po gradu (savršen zimski sunčani dan) 😍
    -
    Cijeli vikend mi je stomak bio napet kao kamen i beba je bila slabo aktivna, al danas je nadoknađeno tijekom pregleda, nikako se prestat vrtit 😁
    -
    Muževoj baki je danas imendan i rođendan pa sam očekivala da će nas i forumska Lucija iznenadit datumom 😊
    -
    Svima sretno na pregledima! 🥳

33👩‍❤️‍👨32

LadyD
    13. Prosinac 2021. 15:57

Upitnica_st

Ja bila do hzzo ginekologice da mi otvori komplikacije i porodiljni (inace sam kod privatnika), prošetala po gradu (savršen zimski sunčani dan) 😍
    -
    Cijeli vikend mi je stomak bio napet kao kamen i beba je bila slabo aktivna, al danas je nadoknađeno tijekom pregleda, nikako se prestat vrtit 😁
    -
    Muževoj baki je danas imendan i rođendan pa sam očekivala da će nas i forumska Lucija iznenadit datumom 😊
    -
    Svima sretno na pregledima! 🥳

Super za setnjicu 💪💗 sretan rođendan zelim baki 😉🍾🎂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

aurora12
    13. Prosinac 2021. 16:09

Dobar dan cure, ja sam se javila u grupu za promjenu pa da se i vama javim. Bas me zivcira ovo boldano, sve je tesko popratiti. Cestitam svima na bebama koje su nam stigle 🥰 Ovaj tjedan ocekujem bar jos koju 🤰 
    Ja sam bila na pregledu danas, jutros kad sam se digla bila sam mokra i mislila sam da je plodna voda, nakon brisanja je bilo sluzi pa sam pretpostavila da je poceo odlaziti sluzni cep. Napravili su mi uzv i ctg, sve je ok, kazu da ne curi plodna voda. Morat cu uzeti neku terapiju za gljivice jer se nesto vidi a i svakako sam planirala jer me za vikend svrbilo. Cerviks 1 clanak, prohodan za prst komodno. Svakako sam jutros planirala spakirati torbu tako da je mozda dobro doslo da i to rijesim. Iduci pregled kod mog gin. je 21.12,to sam zaboravila napisati a od sutra do cetvrtka je trudnicki tecaj pa cu valjda nesto i nauciti prije nego maleni dode.
    Hvala vam sto pitate za seku, danas su joj napravili zahvat da joj stave cjevcicu jer je dugo na respiratoru, nisu imali izbora. Proslo je ok i stabilno je, to je najbitnije. Bori se i dalje ❤❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    13. Prosinac 2021. 17:08

Evo me s pregleda, kod mene ništa novoga, pregled je u srijedu, ctg bio dobar beba aktivna, al ne želi van 🤣
    Ako ništa ne bude do petka, u petak me induciraju jer ću tad biti 41+2. To je to ☺️😘

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    13. Prosinac 2021. 22:22

Novasrećica kako si ti? Niš se ne događa?

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.