Ajde Bela drž se, još malo. Nekak sam si pomislila možda se nešto pokrenulo, tiha si cijeli dan. Nadam se da je curkica isto bolje!!!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ajde Bela drž se, još malo. Nekak sam si pomislila možda se nešto pokrenulo, tiha si cijeli dan. Nadam se da je curkica isto bolje!!!
Ma imala sam kolokvij popodne pa dok je cura spava ja sam ucila i tek nedavno dosla kuci, al obavila je dr i kaze da nema nigdje nikakve upale i dala joj je lijek za smirivanje kaslja i ostavila ju jos tjedan dana kuci, to ce biti 5 tjedana kak nije bila u vrticu

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ma imala sam kolokvij popodne pa dok je cura spava ja sam ucila i tek nedavno dosla kuci, al obavila je dr i kaze da nema nigdje nikakve upale i dala joj je lijek za smirivanje kaslja i ostavila ju jos tjedan dana kuci, to ce biti 5 tjedana kak nije bila u vrticu
Svaka cast sto jos uspijevas i ucit i sto ides na kolokvije...
Znaci pustaju te jos na predavanja? Ako se dobro sjecam, bio je neki problem da ti nece dat da ides

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jana cestitam od srca. Sve Ce biti u redu😘
Cure Bravo za super preglede

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
A dobro, bolje da joj se smiri nego da navuče još nešto dodatno. A i ti ćeš skoro rodit pa bolje čak da ste i doma, čini mi se.
Mi smo isto baš razgovarali što ćemo s vrtićem, moram još malo s odgojiteljicama popričati da vidim što i kako one savjetuju. Nema mi smisla da ju vadim nešto prerano iz vrtića jer stvarno voli ići, a planiramo ju ostaviti doma sve dok muž bude doma dok rodim.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cestitke na dobrim pregledima 💗💪
Cestitke na punim tjednima također 💪💗
Uspjela sam vas procitati ali nisam popamtila detalje a zabiljeske nestale .. ali..
JanaL cestitke od srca na sincicu Arsenu 😍💪💗 zelim vam brz oporavak oboma i da sto prije idete kuci 😉💪 ja osobno nemam iskustva ali iz blizih izvora znam da povisen znaci da treba tretirati antibiotikom kao sto vec i dobija malecki 😉 al nekome do 3 dana a nekim bebama i preko 10 dana i to je individualno... utjesiti cu te tako sto cu ti reci da koliko god se osjecala nemocno i koliko god ti se svega skupi nje ni lose pukniti... vjerujem da ti je od svega toga ipak sada malo lakse i da si pozitivnija i optimisticnija za ubuduce jer imas malenog borca koji se tako malecki bori sa stvarnim svjetom i treba mamu u toj borbi koja je snazna i pribrana 😉 zato ostani hrabra i pozitivna i izdrzi jos tih par dana i sve ce biti u najboljem redu vjeruj 😉 posveti se odmoru da se sto prije oporavis jer ono vrijeme mazenja i nosanja kad stignes doma te jos uvjek ceka i uzivat ces svaku sekundu 😉😘
Freya istina je da je nekad mir najpotrebniji i zelim ti ga od srca 😉 javi nam se kad stignes i odmaraj na 100 za sve nas 😘😘😘
Svima zelim mirnu noc i nadam se jos nekoj bebici uskoro 😘
Ja danas prijavljujem opet poneko probadanje i vec sad standardno stezanje 😂😂😂😂 od jutra sam imala goste i kad su se razisli oko 16 sam malo posla nekog napravila za danas i u velikom sam zaostatku 😂😂😂😂 sutra cu u 5-tu brzinu jer u nedjelju osim rucka necu nista nego odmarati 😆😆 dragi pocinje raditi od ponedjeljka tako da sam malo ljuta/tuzna jer ce se ovi radovi oduziti opet... al sta je tu je 🤔 nemogu na nista utjecati 😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro ženske.
Jana čestitam na malom Arsenu, puno sreće i brz oporavak da čim prije stignete doma. Cure u terminu, pokušajte se opustiti, baš što kaže LadyD, sad vam je najpotrebniji mir, odmaknite se od telefona, okrenite se sebi i svojoj bebici i doći će.
Ja sam jučer bila turbo cijeli dan...ujutro sam još krevetiće sređivala za malca jer će imati 2, jedan kod svekrve, jedan kod nas, pa ručak napravila. A poslije sam farbala još neka stara unutrašnja vrata od ostave, pa sam odradila turu viježbica, tak da sam poslije ful osjećala leđa i stezanje u trbuhu, a kad sam se zavalila u ležeći od 6 navečer, praktički nisam se digla do jutra. Danas ću laganini, što se mora, mora se. Eventualno moramo poslije podne dragi i ja do grada u kupovinu i mislim bor sutra riješiti, pa sam mirna i sa time. U ponedjeljak i utorak sam kod svojih, točnije samo kod tate jer brat ovu nedjelju ide na brod, pa njega neću ni vidjeti. Al dobro, neće izbivati dugo. I to je to....ovvaj tjedan moram još generalkicu po kući riješiti, taman prije Božića i čekamo malca, pa tko zna, možda za Božić?!
Ženske, želim vam lijep, ugodan vikend proveden u toplome
Tierra uveli su obvezno testiranje za necjepljene, ali na trosak studenata, kada ima vise od 50 studenata, a nas ima 40 pa sam uspjela izbjeci placanje 2 puta tjedno
Jelenas slazem se da, zao mi je jer ce to biti 5 tjedana kak nije isla sto zbog izolacija sto zbog prehlade, a stvarno jako voli vrtic
LadyD samo laganini

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji