Da vas pozdravim u ove kasne sate 😉 nesto sve tiho.. kud nema postova nesto kud nema bebica 😢😢😢
Ja sam jutros ganjala laminat 😂😂😂 3 sata sam birala i hvala bogu izabrala... pa umjesto krecenja novog djela krenili smo na boravak koji je zatrpan radi radova😂😂😂😂 tako da dan iskoristimo krecenje je aktivno i sutra cu polako cistiti ako nebude trebalo ponavljati jos jednom.... zao mi je sto je nedjelja zapala al sta se mora mora se... malo sam se nanosala stvari kao sve pomalo a nakraju se nahodala najvise 😂😂😂😂 i nesto osjetim krsta i onako kao blagu menstrualnu bol al se nadam da ce proci do sutra 😉 inace cu se pocet zalit na suhu kozu i pucanje noktiju... danima trackam kremama al nista nepomaze i nema napretka... jel to normalno pred kraj? I eto
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pobjeze mi post 😂😂😂😂 i htjela sam jos nadodati da su mi noge hladne stalno znaci od pola bedra samo do zgloba iznad stopala... ujutro je ok al ostatak dana i noc uzas... dragi je zabrinut pomalo 😂😂😂 dal se to ijednoj od vas događa ili pojavljiva tako ?
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Joooj, sabotirat cu forum dok nam ne poprave slova. Povraca mi se i vrti u glavi kad vidim sve boldano.
Ja imam noge i pretople pa ne mogu pomoci lady!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Angel meni jos nisu, provjeravaju tek kad se prenese, u pravilu nebi trebalo boljeti, ali imas doktora koji znaju biti grubi
Mea u pravu si, ja sam probala sve i svasta i jedino sto sam od tog dobila je da je malac jos aktivniji
LadyD i meni je suha koza i nokti su mi poceli pucat
Inace ja se nadam da ce se kod mene uskoro nesto pokrenuti, bila jucer 5 puta na wc, a ne boli me stomak i ostalima u kuci nije nista pa se nadam da je to ono famozno ciscenje pred porod
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro 🌞🌞
Ja još uvijek u jednom komadu 🤦🤦
LadyD, ne mogu ti ni ja pomoći jer ja meni su tople noge i ruke cijelu trudnoću, evo baš sinoć sam se tako preznojila da sam se sad otišla otuširati kako sam si smrdila od znoja 🤣🤣🤣🤣
Bela_le, nadam se da se pokreće kod tebe, ušla si u 39.tjedan, čestitam 🎊🎉🎉🎉
Izgleda da će dosta vas roditi prije mene na kraju 🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav cure! Evo da se kratko javim… stigao nam je mali Arsen 7.12. Težak 3670 i 53 dug…veliki dečko.
Porod je bio carski na kraju jer se moj cerviks nije dao pomaknuti. Javim se naknadno s pričom čim stignem.
Na žalost još smo u bolnici jer su malom našli povisen CRP. Pa mora primat antibiotike još do danas u ponoć. A sutra ćemo napravit nove nalaze da vidimo dali je ok… moram priznat da sam se isplakala ko nikad u životu iako govore da to nije ništa strašno…psihički sam baš pukla od svega sta mi se izdesavalo ovih 8 dana.
Nego znam da je jedna od vas pisala da joj je bebač imao povisen taj CRP..pa me zanima kako je prošlo i iskustva. Nyssa si to bila ti? Koliki je bio taj crp i dali su 4 doze bile dosta?
Draga Jana! Prije svega cestitam ti na malom Arsenu, ima divnu kilažicu i samo je odrzavaj kad si vec prisiljena ostati toliko u bolnici.
Nemoj brinuti oko CRP-a, to je upalni faktpr i svakako jr bolje da se lijeci sad u bolnici negobda, ne daj boze, s malim djetetom po ovoj zimi hodaspo bolnicama. Ja sam se isto tako isplakala sto zbog intranilice u njenoj ruco, sto zbpg zlocestih i bezobraznih sestara, sto zbog brige, a najvise jer mi je 6 dana u bolnici bilo previse i faljeli su nam tata i svi moji. I to je sasvim normalno pa se nemoj uzrujavati.
Moja mama je imala CRP 2. dan zivota 36.6, i nakon 5 dana terapija (5 doza dnevno) spustio se na 6.4 i kod otpizta je pedijatar/neonatalog bio zadovoljan i pustio nas doma. Imaj na umu da CRP kad bude visok (oko 100) izazova sepsu, meningitis i slicne opasne bolesti tak da ti je stvarno najbolje da si tamo di jesi. Kod mene je, vjerojatno ko i kod tebe, beba predugo bila u porođajnom kanalu, a imala sam ureaplazmu i moguce da je to razlog za povisen crp.
Sve ce biti u redu! Stavi brojac do odlaska kuci i brzo ce proci. Upoznaj se max sa svojom bebom sad kad ste sami. Saljem pozitivnu vibru i virtualne zagrljaje. 💓💓
Naša srećica** 12/2021
Jutro cure!
Mamice nadam se da se puno mazite sa svojim smotuljcima! Ja evo baš baš jedva čekam, odbrojavam ovih zadnjih 9 tjedana trudnoće (vrlo vjerojatno posljednje u životu) i pokušavam uživati u svakom trenutku.
LadyD ja isto nemam problema s hladnim nogama ali sigurno je stvar cirkulacije. A suha koža- probaj piti više tekućine, a i vjerojatno od grijanja i topline prostora ti se isušuje lakše, meni isto zimi bude dosta suha koža, ali ja se uvijek mackam nečime. Zasad su mi odlični Niveini soft touch losioni.
Bela držim ti fige 🤞🏼 I naravno ostalim curama u terminu, a sad vas bome ima dosta!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
##Bela_le bit ce to ubrzo taman kad budes rekla e danas cu dan isplanirati i bebica smrda planove 😂😂😂 salim se al nebrini se brzo ce to 😉💪
##Freya i ti ces brzo... izgleda ce vam se termin poklopiti na kraju sto bi bilo bas preslatko 😆
##Novasrecica iznenadila si me sa planovima za jos jedno 😊 zelim ti da se ispuni od srca 😉 ako ti nona pogodi mozemo li mi pitati isto nonu 😆😆😆
-
*Drage moje svakako hvala za savjete za suhu kozu a za noge sam skuzila da kad se utoplim bude ok 😂😂😂😂 vjerojatno jer oko struka i do ispod guze imam zamotanu dekicu vecinu vremena da me nepropuse a na nogama buce 😂😂 a i pase mi malo hladije u kuci sto je cudno jer sam bas zimogrozna skroz 😂😂😂
-
** Moji radovi su se danas nastavili od poslje rucka.. nismo nista ponavljali krecit jer mi je iskreno dodijalo sve... rekla sam da je ok i da pocistimo podove i sve od kreca i prasine da sjednem malo u miru sto evo do sada tek nisam uspjela... kuhinja mi je katastrofa puna svega i jos uprljana al to cu sutra ako uspijem rijesit pomalo.. i imam zavjese sasit jer su mi mjenjali prozore i makar da imam to cisto 😂😂😂 bas mi je dodijalo sve to al izgurat cu valjda do kraja... jos dragi od sutra ide raditi pa mi muka koliko ce sve to sporije ici.. al valjda ce zavrsit na vrijeme 😉 ja bi da malo odmorim a njemu se nezuri i sve polako a naravno da ja izludi tako 😂😂😂 sad mi i smjesno kad vam pisem to... neznam bil pripisala hormonima ili tolikom cekanju 😂😂😂😂
-
***Zaboravila sam cestitati na punim tjednima 😉
-
**** nejavlja nam se Schinin nikako vec danima... nadam se da je sve ok
***** nadam se da je Aurora ok i da joj se seka jos drzi 💪 (ako citas saljem pozitivu i big hug 😘)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pregledi 🤰🤰💞:
XOXO-13.12.
Larchi29-13.12.
Popsi-13.12.
Bela_le-13.12.
Freya-13.12.
Angel-14.12.
Ditaedi-14.12.