Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    14. Prosinac 2021. 13:58

Romale

Čestitam na novim bebicama.
    Bela ipak se mali pozurio… Kad stigneš piši kakvi su u radjaoni, da se znam pripremit hahah
    Kod mene još ništa, osjetim kontrakcije svako malo ali nije to još to

Mene je poradala i operirala dr Vulin, samo preporuke za nju i cijeli tim, da nije ona tako brzo reagirala mislim da bi se Izak ugusio, a i kasnije me je dva puta dosla obici, stvarno je super

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Romale
    14. Prosinac 2021. 14:03

Bela_le

Romale

Bela ipak se mali pozurio… Kad stigneš piši kakvi su u radjaoni, da se znam pripremit hahah

Mene je poradala i operirala dr Vulin, samo preporuke za nju i cijeli tim, da nije ona tako brzo reagirala mislim da bi se Izak ugusio, a i kasnije me je dva puta dosla obici, stvarno je super

Super, jel možeš otići do maloga? Sad si onda na 4.katu? Joj ja ne mogu dočekati da rodim, već mi previše. A kontam da ću dočekati bas taj 22-23,ko sa zadnjom curkom

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Bela_le
    14. Prosinac 2021. 14:32

Romale

Bela_le

Romale

Super, jel možeš otići do maloga? Sad si onda na 4.katu? Joj ja ne mogu dočekati da rodim, već mi previše. A kontam da ću dočekati bas taj 22-23,ko sa zadnjom curkom

Mogu ici sutra kod njega, misle da bi mi danas bilo predaleko.. na 4 sam da

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Upitnica_st
    14. Prosinac 2021. 14:36

Ivana i Bela, čestitam! 🥳🥳

33👩‍❤️‍👨32

Ditaedi
    14. Prosinac 2021. 14:45

Čestitam Bela! 

uskoromama
    14. Prosinac 2021. 15:16

Pozdrav zenice! Nova sam ovdje a termin mi je 22.12. 😅 Nadam se svom malom decku svaki trenutak. Prva trudnoca i abd prva bebica 💙 Znaci, svaku vecer prije spavanja idu pripreme. Tusiranje, depilacija, pranje kose, feniranje, provjera nesesera i torbe za rodiliste 😂😂 Kao, to je to. Nocas krecu trudovi, trebam biti spremna! Iiiiii...nista 😅😅 Jako sam uzbudjena i nestrpljiva. Jedva cekam uzeti svoje zlato u narucje 🤱🏼
    Koliko vas jos ima u ovim slatkim mukama i brojite sitno? Kako se vi osjećate ovih dana? 

• Upitnica_st
    14. Prosinac 2021. 15:47

uskoromama

Pozdrav zenice! Nova sam ovdje a termin mi je 22.12. 😅 Nadam se svom malom decku svaki trenutak. Prva trudnoca i abd prva bebica 💙 Znaci, svaku vecer prije spavanja idu pripreme. Tusiranje, depilacija, pranje kose, feniranje, provjera nesesera i torbe za rodiliste 😂😂 Kao, to je to. Nocas krecu trudovi, trebam biti spremna! Iiiiii…nista 😅😅 Jako sam uzbudjena i nestrpljiva. Jedva cekam uzeti svoje zlato u narucje 🤱🏼
    Koliko vas jos ima u ovim slatkim mukama i brojite sitno? Kako se vi osjećate ovih dana?

Dobrodošla! 😊

33👩‍❤️‍👨32

Nada 🍀
    14. Prosinac 2021. 16:31

Bela čestitke od srca, dobro nam došao mali Izak, hvala Bogu da je sve prošlo dobro i da je zdrav ❤️
    Alexandra  i novasrećica hvala vam na podršci, stvarno ću se potruditi opustiti se i uživati u trudnoći 🥰❤️

Nada 🍀
    14. Prosinac 2021. 16:36

Vidim na listi da je i Bumbador rodila, čestitam od srca i želim brz oporavak.
    Uskoromama dobrodošla 😊

Maša🤰🏼
    14. Prosinac 2021. 17:11

IVANA I BELLA cestitam na malim bebicama , vama zelim sto brzi oporavak ❤️❤️
    USKOROMAMA dobrodosla 🤰🏼

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.