Čestitam na novim bebicama.
Bela ipak se mali pozurio… Kad stigneš piši kakvi su u radjaoni, da se znam pripremit hahah
Kod mene još ništa, osjetim kontrakcije svako malo ali nije to još to
Mene je poradala i operirala dr Vulin, samo preporuke za nju i cijeli tim, da nije ona tako brzo reagirala mislim da bi se Izak ugusio, a i kasnije me je dva puta dosla obici, stvarno je super
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela ipak se mali pozurio… Kad stigneš piši kakvi su u radjaoni, da se znam pripremit hahah
Mene je poradala i operirala dr Vulin, samo preporuke za nju i cijeli tim, da nije ona tako brzo reagirala mislim da bi se Izak ugusio, a i kasnije me je dva puta dosla obici, stvarno je super
Super, jel možeš otići do maloga? Sad si onda na 4.katu? Joj ja ne mogu dočekati da rodim, već mi previše. A kontam da ću dočekati bas taj 22-23,ko sa zadnjom curkom
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Super, jel možeš otići do maloga? Sad si onda na 4.katu? Joj ja ne mogu dočekati da rodim, već mi previše. A kontam da ću dočekati bas taj 22-23,ko sa zadnjom curkom
Mogu ici sutra kod njega, misle da bi mi danas bilo predaleko.. na 4 sam da
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pozdrav zenice! Nova sam ovdje a termin mi je 22.12. 😅 Nadam se svom malom decku svaki trenutak. Prva trudnoca i abd prva bebica 💙 Znaci, svaku vecer prije spavanja idu pripreme. Tusiranje, depilacija, pranje kose, feniranje, provjera nesesera i torbe za rodiliste 😂😂 Kao, to je to. Nocas krecu trudovi, trebam biti spremna! Iiiiii...nista 😅😅 Jako sam uzbudjena i nestrpljiva. Jedva cekam uzeti svoje zlato u narucje 🤱🏼
Koliko vas jos ima u ovim slatkim mukama i brojite sitno? Kako se vi osjećate ovih dana?
Pozdrav zenice! Nova sam ovdje a termin mi je 22.12. 😅 Nadam se svom malom decku svaki trenutak. Prva trudnoca i abd prva bebica 💙 Znaci, svaku vecer prije spavanja idu pripreme. Tusiranje, depilacija, pranje kose, feniranje, provjera nesesera i torbe za rodiliste 😂😂 Kao, to je to. Nocas krecu trudovi, trebam biti spremna! Iiiiii…nista 😅😅 Jako sam uzbudjena i nestrpljiva. Jedva cekam uzeti svoje zlato u narucje 🤱🏼
Koliko vas jos ima u ovim slatkim mukama i brojite sitno? Kako se vi osjećate ovih dana?
Dobrodošla! 😊
33👩❤️👨32
Bela čestitke od srca, dobro nam došao mali Izak, hvala Bogu da je sve prošlo dobro i da je zdrav ❤️
Alexandra i novasrećica hvala vam na podršci, stvarno ću se potruditi opustiti se i uživati u trudnoći 🥰❤️
Vidim na listi da je i Bumbador rodila, čestitam od srca i želim brz oporavak.
Uskoromama dobrodošla 😊
IVANA I BELLA cestitam na malim bebicama , vama zelim sto brzi oporavak ❤️❤️
USKOROMAMA dobrodosla 🤰🏼
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji