Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    14. Prosinac 2021. 10:06

Tierra cestitam ti od srca 💗 tako mi je neopisivo drago da si svoju malecku Amelie primila u ruke  😍 zelim vam brz oporavak i njoj od srca zelim puno puno puno mazenja i pusica 😘😘😘😘😘  zao mi je sto je ipak bio carski ali bitno je da je dosla a ti ces se mrvicu duze oporavljati i uskoro zaboraviti sve kad se opustis kod svoje kuce sa svojom bebolinom 😆😘😍😍 i super ti je datum i vrijeme 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    14. Prosinac 2021. 10:08

Sretno danas na pregledima 💗😉💪
    -
    Aurora cestitam na dobrom pregledu i nadam se da ce nesto za gljivice pomoci i rjesiti muku 😉💗💪 veliki bravo za seku i samo nek se jos drzi i nadam se oporavku kod nje 💗💪 saljem sve pozitivne misli i big hug 😘
    -
    Freya super za dobar pregled i nadam se da ce biti nesto do petka 💪💪💪💪💗
    -
    Novasrecica kapa do poda i veliki bravo 💪💪💪💪💗💗💗💗 i da svega sam se 3 puta ustaljala na wc nocas a napokon se naspavala 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    14. Prosinac 2021. 10:10

Slee super i cestitke za preseljenje 🍾💪💗 sad kad patronaznu spominjes... moja jos nikako nije ni zvala 😂😂😂😂
    -
    Deedee brzo ce i kod tebe bebica 😍 izguraj jos malo 💪💗
    -
    B. I ja se pridruzujem pozitivnim zeljama da sto prije ugledas svoj + 💪💗
    -
    Jelenas nasmija me sa snom 😂😂😂 ja sam nedavno sanjala da se porađam na autocesti na travi 😂😂😂😂😂
    -
    Alexandraaa cestitam na punom tjednu 🍾💪💗 super i sretno u pripremama al svakako se pazi i usporeno sve 😉 sretno sutra 😉💪

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    14. Prosinac 2021. 10:17

Kao sto sam rekla odspavala sam dobar komad i bas se dobro osjecam...  malo me nos muci jos uvjek curka al proci ce nadam se 😉  kod mene se polako nadziru obrisi prostorija sto isto pridonosi mom dobrom raspolozenju 😂😂😂😂😂  danas mi je plan kupaonu izribat ( naravno po malo kroz dan 😂😂😂😂) i nadam se malo ukrasiti kucu ako nadjem zrtvu za odlazak na tavan 😂😂😂😂  al u svakom slucaju ukrasit cu malo zid oko krevetica jer sam jucer zavrsila dio visecih  ukrasa 😉 
     Jos malo je ostalo pa me bas raduje to sve ukrasavanje ovaku naspavanu 😆😆😆😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Nemamime
    14. Prosinac 2021. 10:35

Pozdrav cure. Sretno svima na pregledima i čestitam na punim tjednima 💕
    Moja Mila je jučer u 11.50 stigla na svijet, teška 3380g i duga 52 cm. Inducirani porod dripom je bio jer je moj tlak bio dosta visok u nedjelju. Porod nije bio toliko strašan, rezana sam i šivana. Mi se sada mazimo  i sisamo polako 🥰 

🧔 30
    🙎‍♀️ 26
    👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝

jelenas
    14. Prosinac 2021. 10:44

Ivana2007, najljepše čestitke!!! Ovaj tjedan je pun bebica, baš me čini sretnom!!!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Ditaedi
    14. Prosinac 2021. 10:55

Draga Ivana i Tierra, čestitam vam od srca. Želim vam brz oporavak i da uživate u svojim smotuljcima. 
    Kod mene ništa novo, iako noćas i danas ujutro osjećam jača stezanja dolje, al vidit ću što će mi reći ginekolog sad kad budem išla. Ugl., pregled mi je sa danas prebačen na sutra.
    Planiram si danas još neke videiće pogledat, a i stigla mi je knjiga čudesni tjedni, a i čaj od maline i ulje za masažu tako da polako krećem i sa time.
    I moram si definitivno naći neke smjernice za neku dobru meditaciju i relaksaciju jer me zbilja strah kakvu će beba živčanu mamu dobiti. A kažu sretna mama, sretna i beba. Kod mene nije baš tako, pa se nadam da ta nervoza neče prijeći na mrvu moju.
    Bit će to sve ok, valda mi je takvo razdoblje pred porod malo nervoza i strah pa ono.
    Ugl., curke sretno svima na pregledima danas.
    Novasrećica, svaka čast na obitelji. I ja oduvijek maštam da imam veliku držinu oko sebe!
    LadyD, bravo, svaka čast na strpljenju oko radova, znam da to sve ide polako, ali ide prema kraju, to je bitno. Tak i ja, već 10 godina sam u nekim radovima po kući, u kući, u renovacijama stare kuće, sad još ovo gnijezdo kod dragog. Al dobro, bitno da se dela i da ima pomaka. Želim svima ugodan dan! 

Miraclebaby28
    14. Prosinac 2021. 11:36

Cestitke Ivana na malenoj Mili.. 🥰🥰

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Alexandraaa90
    14. Prosinac 2021. 11:41

Ivana cestitam ❤❤ brz oporavak zelim tebi i bebi ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Nada 🍀
    14. Prosinac 2021. 12:07

Drage cure, baš su me obradovale nove bebice i čestitam na dobrim pregledima…
    Tierra i Ivana čestitam na bebicama, mazite se i volite. Želim vam brz oporavak i sve najbolje ❤️
    Aurora baš mi je drago šta je sve ok, gljivice će se rješiti. Seka je veliki borac, izgurala je već puno toga, molim se da dobije bitku i sve ostavi kao ružan san iza sebe… 🍀
    Freya još dva dana i stiže mišica mala ❤️
    Alexandra radujem se sa tobom svakom novom tjednu i znam koliko ti znači. Polagano iz horizontale možeš sve naručiti a neka drugi obavljaju posao, ti naredjuj. Nas su polako počeli zatrpavati paketi, svjesna sam da sve mora polako da se spremi al ja ništa ne otvaram 🙈 imam neku blokadu i još ne popušta. Mi smo jučer ušli u 32. tjedan i zahvalna sam na svakom danu kad se dobro osjećam…
    Uvijek pola zaboravim, oprostite ovom trudničkom mozgu 😵‍💫🥴
    Sretno cure svima 😘❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani