Piba i Meaa cestitke na mrvicama!!!!
Predivne vijesti. Zelim vama sto brzi oporavak ❤️
Svim curama koje su imale uredne preglede bravo.. Evo sad se pomalo pokrecu i ove nase zimske bebice ljenjivice.
Svima koji ulaze u nove tjedne cestitke.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutro svima i sretno na pregledima!
Mea najljepše čestitke i Hani dobrodošlicu želim! Zaista se sve odvilo brzo i naglo! Neka i oporavak bude brz i da ste uskoro doma s tatom!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Meaa čestitke na maloj princezi Hani. Bome si ti to super odradila , želim ti brz oporavak , sada uživaj sa svojom curom !
Sretno svim curama na pregledu danas , moglo bi biti još lijepih vijesti 😊
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Meaa čestitam na malenoj Hani, sve si želimo tako brzi porod. Imam osjećaj da još nisi svjesna da je sve prošlo
Sretno danas na pregledima 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Meaa, cestitam! 🥰
-
Ja s pregleda, sve u redu! Beba ima 1790g.
Idući pregled 28.12, taj tjedan moram i krvnu grupu i rh vaditi opet.
-
Sretno na pregledima!
33👩❤️👨32
Meaa čestitam vam na maloj princezi Hani, ti si to super odradila. Želim ti brz oporavak i da se šta prije družite doma ❤️
Novasrećica ti si baš super women, stvarno se divim ženama koje u tako kasnim tjednima obavljaju sve obaveze bez ikakvih problema… 💪
Sretno cure na pregledama, čekamo vjesti od Jane 🍀
Meaa cestitam zeno! Zelim ti brz oporavak i puno mazenja sa svojom Hanom.
Jana sretno!!!
Novasrecica a stvarno svaka cast sto mozes jos fizicki to sve tako hendlat
Freya predobro mi je vidjet "1 day to go" na tvojoj traci u potpisu 🥰 nadam se da ce bit skoro!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Čestitam Meaaa na bebici, išlo je ekspresno i kako bi svaka od nas, poželjela mislim 🥰🥳
Sretno svima na pregledima i očekujem danas barem dvije bebice od cura u terminu😁
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Meaa cestitke od srca na velikoj curi 😍 Hani 💗 zelim vam objema brz oporavak i puno sretnih dana 💗 moja necakinja je isto Hana i zelim ti da bude isto kao ona jer umiljatiju i nasmijaniju bebicu i sad vec pravu curicu nisam jos upoznala 😉 nadam se slikici 😆 al iskreno ti si to rapidno rjesila i nadam se da ce i nama ostalima tako biti a tebi jos jednom zelim da se isto tako rapidno oporavis i uzivas zasluzeno u mazenju i bebici 💗😍💗😍😍💗😍😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Dobro jutro 😊
Ja se malo naspavala napokon 😉 sinoc manje stezanja pa je odmah lakse 😂
Sretno danas na pregledima 💗💪
Alexandraaa cestitke na punom tjednu💗💪
Nada polako i sigurno😉 vjerujem da nije lako al jednom kad se oslobodite bit ce sve ok 😉💪💗prag od 34 t je iza vas i nadam se da ce te docekati mirni i onaj od 37t. 😘😘😘😘😘 a slikice jedva cekam 😆
Ditaedi nadam se da je priprema u tjeku kod mene 😂😂😂😂 bolje da to mislim nego da razmisljam negativno a strah me nesto 😆 do sutra pa ce bit lakse malo 😂 sretno za urin 💪
JanaL super za osoblje i vjerujem da je lakse kad su svi ok 😉💪 nemoj se bojati ind. balonom svakako ce preporuciti sve sta mogu da ti olaksaju i da beba stigne sto prirodnije moguce 😉💪💗 izdrzi jos to malo do kraja i sve ce biti ok 💗 ostani hrabra kakva i jesi bila do sada 💪💗
Ri presisam ja tih 10 brzo 😂😂😂😂 al nekih 20tak sigurno bude (Slee) 🤔🤔
Tierra cestitke na dobrom pregledu 💗💪i nadam se da ce ti se zelja ostvariti i da neces docekati iduci 😉
Leoni drago mi je da si se javila 😉 drago mi je da je sve ok za sada i nebrini se za bebicu namirit ce ona svoje gramcice koji uopce nisu tako losi kako ih je dr prikazala😉💪💗 javi se kad uspijes i slikaj nam sta si pripremila 😉
Lori imas pravo sve ce biti ok za sve 💪💗
Tenny super za pregled i super za bebicu i kilazu 💪💗
Maša izdrži jos malo i iskreno ako ce ti biti lakse i ja imam takvih dana u zadnje vrijeme ali bude i boljih pa nastavljam pozitivno (nekad se i isplacem 😂) al prođu i sve u dobru svrhu 💗💪 sretno za urin 💪
Freya jos malo izdrzi i zelim ti porod kao kod Meaa 😉💪💗
Upitnica cestitam na dobrom pregledu 💗💪
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji