Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Margo
    07. Prosinac 2021. 10:45

Meaa cestitam od srca na malenoj princezi ❤️

Cure sretno svima na pregledima danas.

Jeli rano da pocnem peglati i prati polako? Imam toga poprilično.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

• piba7
    07. Prosinac 2021. 11:02

Meaa cestitam i super da je tako brzo sve išlo. Odmarajte i uživajte ❤
    -
    Mi smo ok, ali beba nije sa mnom, jučer su ga odnijeli na intenzivnu, mora biti na infuziji, jer se jako bori s jelom. Premali je i preslab da bi cicao, izdajam se pa mu to daju na špricu, ali se svaki put zbljuca. Počeo je dosta padati na težini i secer mu je bio nizak pa su ga stavili na infuziju. Ja se sad izdajam svaka 3h i idem kod njega onda na hranjenje. Kažu svi da je to normalno za ranije rođenu djecu, nadam se da ce sve biti dobro ali sam naravno zabrinuta.

freya_444
    07. Prosinac 2021. 11:17

Hvala cure na željama! 
    Evo od sinoć imam te blage menstrualne bolove, mrvicu su se pojačali kroz jutro, ali ništa strašno 🤗 bacila sam se na čišćenje, ne mogu više ležati i čekati, možda ovo nešto potakne, a i možda je nesting hehehe 😁😁
    Uglavnom mi ju čekamo ❤️
    Piba7, nemoj se brinuti, bit će to sve okej 💗 
    Tierra, haha a kod tebe 5 days to go, blizu smo 🤭🤭

Lucija 16.12.2021.💗

Miraclebaby28
    07. Prosinac 2021. 11:33

Meaa cestitam 🥰 da nam je svima porod ko tvoj 😆😆😆 puno pusa Hani 💗

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Miraclebaby28
    07. Prosinac 2021. 11:34

Bela nasi decki se nedaju i gotovo...
    Freya pripreme,pripreme 😆😆😆

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Upitnica_st
    07. Prosinac 2021. 12:00

piba7

Meaa cestitam i super da je tako brzo sve išlo. Odmarajte i uživajte ❤
    -
    Mi smo ok, ali beba nije sa mnom, jučer su ga odnijeli na intenzivnu, mora biti na infuziji, jer se jako bori s jelom. Premali je i preslab da bi cicao, izdajam se pa mu to daju na špricu, ali se svaki put zbljuca. Počeo je dosta padati na težini i secer mu je bio nizak pa su ga stavili na infuziju. Ja se sad izdajam svaka 3h i idem kod njega onda na hranjenje. Kažu svi da je to normalno za ranije rođenu djecu, nadam se da ce sve biti dobro ali sam naravno zabrinuta.

Ne brini, pa i terminska djeca su nekad sitnija i nemaju snage za sisanje, a gubitak na težini je očekivan. Bit će to sve ok! 😊 samo opušteno, doć će sve na svoje. 

33👩‍❤️‍👨32

danchy1990
    07. Prosinac 2021. 12:13

Cure u terminu,sad bi trebale raditi sve ono što ne bi smjele u trudnoći,tj. trebale smo izbjegavati. Pranje prozora,tepiha,farbanje zidova,pomicanje kauča  🤣🤣
    Kuća će biti blistava i spremna za dolazak bebe 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Upitnica_st
    07. Prosinac 2021. 12:41

Ja baš gledam svoje prozore, užas, al kako nemam zavjese ni na jednom, računam da mi to daje intimu pred pogledima susjeda 😂
    Dok dođem do termina, neće biti ovoliko sunca pa će djelovati i čistiji 😶 

33👩‍❤️‍👨32

Lori🍀
    07. Prosinac 2021. 13:16

Hej cure 
    Mea čestitke na bebici, baš mi je drago da je bilo sve tako brzo, svima nam želim takav scenarij! Uživajte i javi se kad stigneš!
    Piba bit će to sve ok, bolje da je malac na infuziji da malo ojača
    Držimo fige danas Jani i Birdy, a možda nas još netko iznenadi kao mala Hana
    Upitnica bravo za pregled! Pa.dobra fora s prozorima
    Clarissa poslali mi mail da sam prijavljena na tečaj dzzz, ako tebi još nisu vjerojatno će tokom dana

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

LadyD
    07. Prosinac 2021. 13:58

Margo bas si me nasmijala za pranje i peglanje ... nikad nije kasno poceti polako 😉😂
    Piba drzim fige da se sve regulira sa hranjenjem i da malecki napokon nauci papati💪💗 znam da za sve treba vremena i vjerujem da ti nije nimalo svejedno i da si zabrinuta ali mic po mic i korak po korak i sve ce to doci na svoje 😉💪💗  nemoj se zabrinjavati puno jer dokle je god on pod nadzorom vjerujem da cine sve da se sve ureduje i da bude kako treba pa da vas mogu poslati kuci zdrave i spremne za svakodnevne slatke borbe  😉 ti pazi na sebe koliko god mozes i posveti se izdajanju i odmoru pa ce se i bebica uskladiti i sve ce biti ok 😉 saljem ti big hug i svu podrsku 😘💗💪
    Freya nadam se da ce se nesto uskoro pokrenuti 💪 ja sam cula da usisavanje, metenje i brisanje podova  zabranjuju jer izaziva trudove 😉 
    Upitnica bas me nasmija sa prozorima 😂😂😂😂😂😂 bas razmisljam bil ja svoje ostavila sa dekorativnom zbukom 😂😂😂😂😂
    * eto ja sam sinoc odlucila zamjeniti sobu sa sinom... nije najsretniji al kod njega imam vise svjetlosti  a kod nas moram izbiti prozor... tako da sam sama sebi natovarila posla 😂😂😂  eto cim malo sjednem i besposlicarim sama sebe zeznem 😂😂😂😂  tako da dok radovi u ostalim prostorijama traju ja cu lagano selit iz sobe u sobu 😉  dragi je obecao da ce zgotovit sve osim krecenja do nedjelje pa se nadam da ce uspjet jer od nedjelje se planiram prebaciti u bozicni mod.. malo ukrasiti kucu i kreniti lagano sa pripremama i kolacima... malim koracima koliko radovi dozvoljavaju  😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.