Meaa cestitam od srca na malenoj princezi ❤️
Cure sretno svima na pregledima danas.
Jeli rano da pocnem peglati i prati polako? Imam toga poprilično.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Meaa cestitam i super da je tako brzo sve išlo. Odmarajte i uživajte ❤
-
Mi smo ok, ali beba nije sa mnom, jučer su ga odnijeli na intenzivnu, mora biti na infuziji, jer se jako bori s jelom. Premali je i preslab da bi cicao, izdajam se pa mu to daju na špricu, ali se svaki put zbljuca. Počeo je dosta padati na težini i secer mu je bio nizak pa su ga stavili na infuziju. Ja se sad izdajam svaka 3h i idem kod njega onda na hranjenje. Kažu svi da je to normalno za ranije rođenu djecu, nadam se da ce sve biti dobro ali sam naravno zabrinuta.
Hvala cure na željama!
Evo od sinoć imam te blage menstrualne bolove, mrvicu su se pojačali kroz jutro, ali ništa strašno 🤗 bacila sam se na čišćenje, ne mogu više ležati i čekati, možda ovo nešto potakne, a i možda je nesting hehehe 😁😁
Uglavnom mi ju čekamo ❤️
Piba7, nemoj se brinuti, bit će to sve okej 💗
Tierra, haha a kod tebe 5 days to go, blizu smo 🤭🤭
Lucija 16.12.2021.💗
Meaa cestitam 🥰 da nam je svima porod ko tvoj 😆😆😆 puno pusa Hani 💗
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Bela nasi decki se nedaju i gotovo...
Freya pripreme,pripreme 😆😆😆
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Meaa cestitam i super da je tako brzo sve išlo. Odmarajte i uživajte ❤
-
Mi smo ok, ali beba nije sa mnom, jučer su ga odnijeli na intenzivnu, mora biti na infuziji, jer se jako bori s jelom. Premali je i preslab da bi cicao, izdajam se pa mu to daju na špricu, ali se svaki put zbljuca. Počeo je dosta padati na težini i secer mu je bio nizak pa su ga stavili na infuziju. Ja se sad izdajam svaka 3h i idem kod njega onda na hranjenje. Kažu svi da je to normalno za ranije rođenu djecu, nadam se da ce sve biti dobro ali sam naravno zabrinuta.
Ne brini, pa i terminska djeca su nekad sitnija i nemaju snage za sisanje, a gubitak na težini je očekivan. Bit će to sve ok! 😊 samo opušteno, doć će sve na svoje.
33👩❤️👨32
Cure u terminu,sad bi trebale raditi sve ono što ne bi smjele u trudnoći,tj. trebale smo izbjegavati. Pranje prozora,tepiha,farbanje zidova,pomicanje kauča 🤣🤣
Kuća će biti blistava i spremna za dolazak bebe 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja baš gledam svoje prozore, užas, al kako nemam zavjese ni na jednom, računam da mi to daje intimu pred pogledima susjeda 😂
Dok dođem do termina, neće biti ovoliko sunca pa će djelovati i čistiji 😶
33👩❤️👨32
Hej cure
Mea čestitke na bebici, baš mi je drago da je bilo sve tako brzo, svima nam želim takav scenarij! Uživajte i javi se kad stigneš!
Piba bit će to sve ok, bolje da je malac na infuziji da malo ojača
Držimo fige danas Jani i Birdy, a možda nas još netko iznenadi kao mala Hana
Upitnica bravo za pregled! Pa.dobra fora s prozorima
Clarissa poslali mi mail da sam prijavljena na tečaj dzzz, ako tebi još nisu vjerojatno će tokom dana
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Margo bas si me nasmijala za pranje i peglanje ... nikad nije kasno poceti polako 😉😂
Piba drzim fige da se sve regulira sa hranjenjem i da malecki napokon nauci papati💪💗 znam da za sve treba vremena i vjerujem da ti nije nimalo svejedno i da si zabrinuta ali mic po mic i korak po korak i sve ce to doci na svoje 😉💪💗 nemoj se zabrinjavati puno jer dokle je god on pod nadzorom vjerujem da cine sve da se sve ureduje i da bude kako treba pa da vas mogu poslati kuci zdrave i spremne za svakodnevne slatke borbe 😉 ti pazi na sebe koliko god mozes i posveti se izdajanju i odmoru pa ce se i bebica uskladiti i sve ce biti ok 😉 saljem ti big hug i svu podrsku 😘💗💪
Freya nadam se da ce se nesto uskoro pokrenuti 💪 ja sam cula da usisavanje, metenje i brisanje podova zabranjuju jer izaziva trudove 😉
Upitnica bas me nasmija sa prozorima 😂😂😂😂😂😂 bas razmisljam bil ja svoje ostavila sa dekorativnom zbukom 😂😂😂😂😂
* eto ja sam sinoc odlucila zamjeniti sobu sa sinom... nije najsretniji al kod njega imam vise svjetlosti a kod nas moram izbiti prozor... tako da sam sama sebi natovarila posla 😂😂😂 eto cim malo sjednem i besposlicarim sama sebe zeznem 😂😂😂😂 tako da dok radovi u ostalim prostorijama traju ja cu lagano selit iz sobe u sobu 😉 dragi je obecao da ce zgotovit sve osim krecenja do nedjelje pa se nadam da ce uspjet jer od nedjelje se planiram prebaciti u bozicni mod.. malo ukrasiti kucu i kreniti lagano sa pripremama i kolacima... malim koracima koliko radovi dozvoljavaju 😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji