Meaa, cestitam! 🥰
-
Ja s pregleda, sve u redu! Beba ima 1790g.
Idući pregled 28.12, taj tjedan moram i krvnu grupu i rh vaditi opet.
-
Sretno na pregledima!

33👩❤️👨32
Meaa čestitam vam na maloj princezi Hani, ti si to super odradila. Želim ti brz oporavak i da se šta prije družite doma ❤️
Novasrećica ti si baš super women, stvarno se divim ženama koje u tako kasnim tjednima obavljaju sve obaveze bez ikakvih problema… 💪
Sretno cure na pregledama, čekamo vjesti od Jane 🍀
Meaa cestitam zeno! Zelim ti brz oporavak i puno mazenja sa svojom Hanom.
Jana sretno!!!
Novasrecica a stvarno svaka cast sto mozes jos fizicki to sve tako hendlat
Freya predobro mi je vidjet "1 day to go" na tvojoj traci u potpisu 🥰 nadam se da ce bit skoro!

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Čestitam Meaaa na bebici, išlo je ekspresno i kako bi svaka od nas, poželjela mislim 🥰🥳
Sretno svima na pregledima i očekujem danas barem dvije bebice od cura u terminu😁
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Meaa cestitke od srca na velikoj curi 😍 Hani 💗 zelim vam objema brz oporavak i puno sretnih dana 💗 moja necakinja je isto Hana i zelim ti da bude isto kao ona jer umiljatiju i nasmijaniju bebicu i sad vec pravu curicu nisam jos upoznala 😉 nadam se slikici 😆 al iskreno ti si to rapidno rjesila i nadam se da ce i nama ostalima tako biti a tebi jos jednom zelim da se isto tako rapidno oporavis i uzivas zasluzeno u mazenju i bebici 💗😍💗😍😍💗😍😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Dobro jutro 😊
Ja se malo naspavala napokon 😉 sinoc manje stezanja pa je odmah lakse 😂
Sretno danas na pregledima 💗💪
Alexandraaa cestitke na punom tjednu💗💪
Nada polako i sigurno😉 vjerujem da nije lako al jednom kad se oslobodite bit ce sve ok 😉💪💗prag od 34 t je iza vas i nadam se da ce te docekati mirni i onaj od 37t. 😘😘😘😘😘 a slikice jedva cekam 😆
Ditaedi nadam se da je priprema u tjeku kod mene 😂😂😂😂 bolje da to mislim nego da razmisljam negativno a strah me nesto 😆 do sutra pa ce bit lakse malo 😂 sretno za urin 💪
JanaL super za osoblje i vjerujem da je lakse kad su svi ok 😉💪 nemoj se bojati ind. balonom svakako ce preporuciti sve sta mogu da ti olaksaju i da beba stigne sto prirodnije moguce 😉💪💗 izdrzi jos to malo do kraja i sve ce biti ok 💗 ostani hrabra kakva i jesi bila do sada 💪💗
Ri presisam ja tih 10 brzo 😂😂😂😂 al nekih 20tak sigurno bude (Slee) 🤔🤔
Tierra cestitke na dobrom pregledu 💗💪i nadam se da ce ti se zelja ostvariti i da neces docekati iduci 😉
Leoni drago mi je da si se javila 😉 drago mi je da je sve ok za sada i nebrini se za bebicu namirit ce ona svoje gramcice koji uopce nisu tako losi kako ih je dr prikazala😉💪💗 javi se kad uspijes i slikaj nam sta si pripremila 😉
Lori imas pravo sve ce biti ok za sve 💪💗
Tenny super za pregled i super za bebicu i kilazu 💪💗
Maša izdrži jos malo i iskreno ako ce ti biti lakse i ja imam takvih dana u zadnje vrijeme ali bude i boljih pa nastavljam pozitivno (nekad se i isplacem 😂) al prođu i sve u dobru svrhu 💗💪 sretno za urin 💪
Freya jos malo izdrzi i zelim ti porod kao kod Meaa 😉💪💗
Upitnica cestitam na dobrom pregledu 💗💪

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Meaa cestitam od srca na malenoj princezi ❤️
Cure sretno svima na pregledima danas.
Jeli rano da pocnem peglati i prati polako? Imam toga poprilično.

👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Meaa cestitam i super da je tako brzo sve išlo. Odmarajte i uživajte ❤
-
Mi smo ok, ali beba nije sa mnom, jučer su ga odnijeli na intenzivnu, mora biti na infuziji, jer se jako bori s jelom. Premali je i preslab da bi cicao, izdajam se pa mu to daju na špricu, ali se svaki put zbljuca. Počeo je dosta padati na težini i secer mu je bio nizak pa su ga stavili na infuziju. Ja se sad izdajam svaka 3h i idem kod njega onda na hranjenje. Kažu svi da je to normalno za ranije rođenu djecu, nadam se da ce sve biti dobro ali sam naravno zabrinuta.

Hvala cure na željama!
Evo od sinoć imam te blage menstrualne bolove, mrvicu su se pojačali kroz jutro, ali ništa strašno 🤗 bacila sam se na čišćenje, ne mogu više ležati i čekati, možda ovo nešto potakne, a i možda je nesting hehehe 😁😁
Uglavnom mi ju čekamo ❤️
Piba7, nemoj se brinuti, bit će to sve okej 💗
Tierra, haha a kod tebe 5 days to go, blizu smo 🤭🤭

Lucija 16.12.2021.💗
Meaa cestitam 🥰 da nam je svima porod ko tvoj 😆😆😆 puno pusa Hani 💗

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji