Bela nasi decki se nedaju i gotovo...
Freya pripreme,pripreme 😆😆😆

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Meaa cestitam i super da je tako brzo sve išlo. Odmarajte i uživajte ❤
-
Mi smo ok, ali beba nije sa mnom, jučer su ga odnijeli na intenzivnu, mora biti na infuziji, jer se jako bori s jelom. Premali je i preslab da bi cicao, izdajam se pa mu to daju na špricu, ali se svaki put zbljuca. Počeo je dosta padati na težini i secer mu je bio nizak pa su ga stavili na infuziju. Ja se sad izdajam svaka 3h i idem kod njega onda na hranjenje. Kažu svi da je to normalno za ranije rođenu djecu, nadam se da ce sve biti dobro ali sam naravno zabrinuta.
Ne brini, pa i terminska djeca su nekad sitnija i nemaju snage za sisanje, a gubitak na težini je očekivan. Bit će to sve ok! 😊 samo opušteno, doć će sve na svoje.

33👩❤️👨32
Cure u terminu,sad bi trebale raditi sve ono što ne bi smjele u trudnoći,tj. trebale smo izbjegavati. Pranje prozora,tepiha,farbanje zidova,pomicanje kauča 🤣🤣
Kuća će biti blistava i spremna za dolazak bebe 🤣

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja baš gledam svoje prozore, užas, al kako nemam zavjese ni na jednom, računam da mi to daje intimu pred pogledima susjeda 😂
Dok dođem do termina, neće biti ovoliko sunca pa će djelovati i čistiji 😶

33👩❤️👨32
Hej cure
Mea čestitke na bebici, baš mi je drago da je bilo sve tako brzo, svima nam želim takav scenarij! Uživajte i javi se kad stigneš!
Piba bit će to sve ok, bolje da je malac na infuziji da malo ojača
Držimo fige danas Jani i Birdy, a možda nas još netko iznenadi kao mala Hana
Upitnica bravo za pregled! Pa.dobra fora s prozorima
Clarissa poslali mi mail da sam prijavljena na tečaj dzzz, ako tebi još nisu vjerojatno će tokom dana
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Margo bas si me nasmijala za pranje i peglanje ... nikad nije kasno poceti polako 😉😂
Piba drzim fige da se sve regulira sa hranjenjem i da malecki napokon nauci papati💪💗 znam da za sve treba vremena i vjerujem da ti nije nimalo svejedno i da si zabrinuta ali mic po mic i korak po korak i sve ce to doci na svoje 😉💪💗 nemoj se zabrinjavati puno jer dokle je god on pod nadzorom vjerujem da cine sve da se sve ureduje i da bude kako treba pa da vas mogu poslati kuci zdrave i spremne za svakodnevne slatke borbe 😉 ti pazi na sebe koliko god mozes i posveti se izdajanju i odmoru pa ce se i bebica uskladiti i sve ce biti ok 😉 saljem ti big hug i svu podrsku 😘💗💪
Freya nadam se da ce se nesto uskoro pokrenuti 💪 ja sam cula da usisavanje, metenje i brisanje podova zabranjuju jer izaziva trudove 😉
Upitnica bas me nasmija sa prozorima 😂😂😂😂😂😂 bas razmisljam bil ja svoje ostavila sa dekorativnom zbukom 😂😂😂😂😂
* eto ja sam sinoc odlucila zamjeniti sobu sa sinom... nije najsretniji al kod njega imam vise svjetlosti a kod nas moram izbiti prozor... tako da sam sama sebi natovarila posla 😂😂😂 eto cim malo sjednem i besposlicarim sama sebe zeznem 😂😂😂😂 tako da dok radovi u ostalim prostorijama traju ja cu lagano selit iz sobe u sobu 😉 dragi je obecao da ce zgotovit sve osim krecenja do nedjelje pa se nadam da ce uspjet jer od nedjelje se planiram prebaciti u bozicni mod.. malo ukrasiti kucu i kreniti lagano sa pripremama i kolacima... malim koracima koliko radovi dozvoljavaju 😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Samo da prijavim idući pregled, to će biti u bolnici, TA 15.12. 🙂 tada budem 36+5
I danas primila drugu dozu cjepiva, tako da sam sad barem s time mirna.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Dobra večer cure, hvala Vam puno na podršci i lijepim porukama i ponudama za pomoc ❤
Imala sam pregled danas, nas bucko je nekih 3500g, velika bebica kao inace. N
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora, pravi momčina! Spreman je on za dolazak ❤️

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji