Samo da prijavim idući pregled, to će biti u bolnici, TA 15.12. 🙂 tada budem 36+5
I danas primila drugu dozu cjepiva, tako da sam sad barem s time mirna.
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Dobra večer cure, hvala Vam puno na podršci i lijepim porukama i ponudama za pomoc ❤
Imala sam pregled danas, nas bucko je nekih 3500g, velika bebica kao inace. N
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora, pravi momčina! Spreman je on za dolazak ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Slucajno sam poslala dio poruke 🙈 Zatvorena sam, posteljica i plodna voda su ok. Imala sam i ctg, kazu da je uredan iako me malo zabrinulo sto su pri kraju otkucaji bili dosta niski (50-70). Sestra je rekla da zna tako biti, nadam se da je sve ok. Uzet mi je bris na streptokok i moram napraviti pretrage zbog svrbeza.
Za vikend smo oslobodili mjesto za krevetic, danas sam provrtila praznu masinu da se dobro opere i sutra krecem s pranjem robice koju sam razvrstala. U subotu smo bili puni planova ali na kraju smo otisli do grada na kavu, sreli prijatelje (dva para) i zavrsili skupa na jos jednoj kavi i rucku i dobro mi je doslo malo druzenja da ne mislim negativno. Skupili smo robicu od jedne rodice i sutra idemo po krevetic i robicu kod druge. Sinoc sam napisala popis za rodiliste i pocela peglati svoju robu, sad cu nastaviti. Vecina stvari je kupljena tako da ce i to uskoro biti gotovo.
Kod seke je stanje i dalje tesko ali danas je bila vise budna pa je moj muz bio kod nje ❤ Ona obozava zeta i puno joj je to znacilo sigurno, rekao je da se vidjelo da joj je tesko kad je morao ici. Nadam se da joj je malo lakse kad zna da smo svi uz nju i da ima snage za boriti se i dalje 💜💜
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Meaa cestitke od srca i bravo za ekspres porod, zelim da oporavak isto bude takav i puno uzivanja s bebicom
Lori taman sam ti krenula javiti, yes, stigla potvrda. Nadam se da ce biti korisno i konkretni infosi o rodilistu na koje ciljamo... I da, woohoo za jucerasnji zadnji dan joba, woohoo!
LadyD zaboravila sam prije pohvaliti tvoju aktivu i kreativu, iso mikiiii
Ja danas zbavila IAT u Petrovoj, sad su i oni umrezeni s CEZIH-om masala, nalaz mi bude za par dana na Portalu zdravlja. I kod svog ginica uzela doznaku za sluzbeni rodiljni, malo se bavim administracijom pa to s drugim dokumentima saljem na HZZO kad mi s posla posalju onaj izvadak placa... Potvrdjujem da sam u Petrovu 3 i u svoj dom zdravlja ginicu normalno mogla uci, u Petrovoj samo mjerili temp a u domu zdravlja nista, sirom otvorena vrata, fjuuu
Isla po putu u ducan jos i kad sam se ko raca konacno dotepla doma, popela na treci kat, uspuhala se kao neki morz Bas sam skuzila da se zadisem, a i kad se trebam sagnuti po nesto - dobro promislim je li mi to bas nuzno ili moze ostati na podu hehe. Cizme na vezanje su mi postale the challenge, a kak je zafriskalo sva se preznojim dok navucem (a poslije svucem) trudnicke strample pa prek njih trudnicke tajice.
Cure, imam pitanje ako koja koristi ili je koristila najprije kolijevku/zipku pa poslije nje kinderbet - jel funkcionira posteljina za kinderbet i ona zastita za madrac i za manji format, tipa mogu je prilagoditi prvo kolijevci, presavinuti pod taj manji madrac? Neplanirano cemo prvo koristiti kolijevku, muz navalio ko sivonja da to hoce jer je i on u njoj spavao pa sam morala zatomiti svoju shizu kak cu sad s posteljinom
LadyD oko mene svi neki praznovjerni, Neda Bog da u ista taknem dok ne udem u 9. Mjesec 😂
Ali pocet cu ja polako moram ja sve ne oni 😀
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Dobra večer cure, hvala Vam puno na podršci i lijepim porukama i ponudama za pomoc ❤
Imala sam pregled danas, nas bucko je nekih 3500g, velika bebica kao inace. N
Veliki momak ❤️
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Aurora, veliki momak 🤗❤️ neka bitno da je sve okej s tobom i bebom, i držim fige da ti seki bude sve bolje u bolje, tu smo za tebe ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Meaa čestitke na curici 💜 brz oporavak a maloj sretno djetinjstvo.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji