Bravo Ditaedi!
Lori ja super za posao, sad odmor na max!!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nada ❤ bas mi je drago na punim tjednima, i neka si kupila bebici stvari. Znam kako ti je psihicki pa ti mogu reci da ti je vrijeme da se malo opustis i uzivas u ostatku trudnoce i pripremama za dolazak bebe. Ja sam inace dobro. U cetvrtak imam kontrolu pa sam vec nestrpljiva i nervozna. Mi sutra ulazimo u 32 tjedan. 😊 kaze dr sto mi je radila serklazu i prsten da je ona prezadovoljna i jako sretna jer smo vec u ozbiljnim tjednima. Ja se nadam bar punih 34 tjedna, da pluca sazriju a onda koliko jos bude bice super 😊
Cekam slikice stvari 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Čestitam na dobrim pregledima, cure! 🎉🎉
Lori, super, sada relax na najjače! ☺️
Ja još nikako ne mogu, ali bar radim od doma pa je lakše svakako..
Freya, i Luciji je lijepo, nema žurbe.. 🥰
Sirenita cestitke na dobrom pregledu 💪💗
Meaa cestitke na dobrom pregledu i nebrini se brzo ce i tvoja bebica 💪💗
Nada cestitke na punom tjednu i bravo za shoping 😉 uslikaj nam 😆💪💪💪💗
Maša cestitke na dobrom pregledu i zao mi je zbog vaginaleta al brzo ce to proci 😉💪💗
Ditaedi cestitke na dobrom pregledu 💗💪
Lori super za zavrsetak posla 💪i sad laganini i uzivaj u potpunosti do kraja 💪😉💗😉 i ja mislim da su normalne al eto uvjek neki strah bude tada 💪 al samo hrabro i tebi i meni 😂 i ja mislim da magnezij nesto i nije od pomoci 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Čestitam na dobrim pregledima, cure! 🎉🎉
Lori, super, sada relax na najjače! ☺️
Ja još nikako ne mogu, ali bar radim od doma pa je lakše svakako..
Freya, i Luciji je lijepo, nema žurbe.. 🥰
Toplo joj je, razumijem ju, vani je bura i hladno 🤣
Pričamo joj muž i ja da bi mogla izaći i da bi nas mogla napokon upoznati, ali ne sluša 🤗🤭🤭🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitke cure na dobrim pregledima…
Alexandra drago mi je čuti da je sve dobro, malo po malo i mi se približavamo cilju, i meni je 34. tjedan san a sve preko toga sreća neopisiva.. guramo i dalje, zajedno smo jače 💪❤️
LadyD, Alexandra šaljem sličice čim seka dodje raspakirati pakete, ni dragi ni ja se ne usuđujemo, meni se ruke tresu 😔
kad probijemo led valjda će biti lakše 😘🥰
LadyD, tak sam i ja imala često da mi se stvrdne trbuh minuticu, pa pusti, najčešće navečer kad bi mirovala. Al od prošlog tjedna cca, čini mi se da to više nemam, neg samo grčeve, kao menstrualni bolovi i pritisak, također navečer. Kaže mi baš sestra danas da se malac priprema. A doktorica da je to sve normalno.
Tak da curke, čuvajte se i bit će to sve ok na kraju
Nada jos malo pa smo dosle do cilja 💪🙏
Cekamo strpljivo slikice ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Pozdrav cure! Ja sam još u bolnici i to sama😔
Piba čestitam ❤ bravo mama💪
Jučer navečer su mi stavili taj gel koji djeluje na 12 sati. Imala sam par jačih kontrakcija tijekom noći koje su me probudile, ali jutros jedno veliko ništa. Jutros me pregledavao gin i kaže da ima malog pomaka ali skroz nedovoljno. Zadnja šansa koju predlaže je indukcija balonom. Opisao je sta je to I eto pristala. Ako to ne upali onda carski. Malo me strah toga jer nikog ne znam da je imao takvu vrstu indukcije. Naravno da sam googlala ali nema baš puno iskustva na forumima….možda i bolje🙈🤭 Sestre me s odjela isto tješe i kažu da nije ništa strašno. Do sad imam samo riječi hvale za sve dr i sestre na gin. Sestre su stvarno divne.
Slee na poliklinici je cijeli tj bio Francišković pa je nakrcao odjel s indukcijama. A na odjelu mi bio Finderle…sva sreća…i opet me on gledao danas. Uglavnom nemam zamjerku za doktore… Razumijem da se njihovi stavovi za pojedine slučajeve ne moraju podudarati. Meni je jednostavno jako teško palo to što sam od čet. poslana u bolnicu na indukciju a na kraju mi nisu ništa napravili do jučer.
Nyssa toga se i bojim da nakon tog silnog forsiranja prirodnog poroda opet završim na carskom. Vjerujem tom gin., stvarno je dobar i kužim da se trudi da prirodno rodim jer imam urednu trudnoću cijelo vrijeme…i sad kad mi je 41+4 sve je savršeno uredu ali psihički sam već gotova.
Nadam se da će tvoja malecka brzo ozdraviti i da se ti nastavljaš oporavljati doma. 😍
Birdy sutra i ti na indukciju? Kako si?
Sretno svima na pregledima! ❤
💙👶 07.12.
Jana drži se! Negdje sam čitala o balonu, idem pročačkat pa ti okačim ovdje screenshot ako nadem! U svakom slučaju nedjelovanje gela ne zvuči dobro, da ti budem iskrena. Pripremi se mentalno na carski, pa ako ne bude još bolje! Nije ni to kraj svijeta, sve dok je beba sigurno u tvojim rukama ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji