Evo draga Jana, žene čini se imaju ok iskustva s balonom:
https://ibb.co/MCrbBtF
https://ibb.co/pbrt4QM
https://ibb.co/zSw33hj
Mi stalno mislimo na tebe, možda se osjećaš samo, ali vjeruj mi da nisi!!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Piba iskrene čestitke na malom smotuljku 🎉❤️
Jana nadam se da će se uskoro nešto i pokrenuti konkretno 🤞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jana drzi se. Jos malo 😊❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Jana, još malo izdrži i tvoja je bebica s tobom ❤️❤️ mi smo tu, javljaj nam se 🥰🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Lady D , Lori ja isto imam te kontrakcije i to mi je počelo bas ima nekoliko dana , pitala sam babicu , rekla je da je do čak 10 puta normalno , naravno bez bolova , samo stvrdnuce trbuha , to su te bh kontrakcije kako je Lori rekla , nemoramo brinut iako je naravno nekad čak i pomalo neugodno .
Cure kad kažete otvorena 1 prst , koliko je to u cm - ? 1 cm ?
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Meaa cestitke na ulasku u 31.tjedan! Brze ce ti prolazit vrijeme sad kad krenes kupovat stvari, a neces ni imat vremena razmisljat o drugim stvarima osim o shoppingu i sto vam sve treba i kako sto pametnije pokusat odabrat za sebe i svoju bebu.
Maša pa to ti je taman za rodit. Trebali bi nam svima dat pocetni termin barem 2 tjedna duze, kao neka ginekoloska tajna da to bude. I onda se lijepo izbjegnu ovi zadnji dani/tjedni mucenja.
Ditaedi bravo za pregled i sretno u TA. Drago mi je da ti je napokon rekla da to nije gestacijski :)
Lori bravo za zadnji dan!!! Nije to lako tako dugo radit. Sad uzivaj!
Bambina do kad ti radis? Ajde super da ti je od doma barem lakse
Jana joj bas mi je zao da gel nije nista pokrenuo, nadam se da taj balon hoce. Kad ce ti onda to probati? Izdrzi jos malo, jos koji dan i sa svojom bebicom si pa bio to prirodan porod ili carski!
Birdy kako si nam? Javi se :)
Piba kad budeš mogla, mozes napisati par rijeci kako ti je na Merkuru? Ja idem tamo, a malo sam jos pod dojmom da nema tople vode, jel to i dalje tako?
I nisam nikako zadovoljna s TA pa bi mi puno znacilo da napises nesto kako je u rodilistu da se pripremim :)
Evo malo nesto s naseg danasnjeg pregleda...
I dalje nema pomaka u otvaranju tj i dalje sam zatvorena. Razlika izmedu proslog i ovog nalaza je to sto mi je prije pisalo da je cerviks retroponiran, a danas da je sakroponiran. Ne znam sto to znaci, al doktorica nije zabrinuta. Kaze da je sve ok. Neka druga doktorica je bila danas i nije mogla vjerovat da mi vec dva mjeseca nitko radio uzv da vide mjere pa me poslala jos i na uzv tamo kod njih.
Sve mjere su ok i procjena tezine je 3200g. Ctg je ok, urin mi uopce ne uzimaju u TA.
Sljedeci pregled je za tjedan dana 13.12., al bi meni bilo super da ga ne docekam u komadu :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Pozdrav drage moje mamice i buduce mamice.
Ja se izvinjavam jer me bije bilo duzeg vremena, nisam nista pratila. Bili smo u punoj formi pripreme oko bebe. Cestitiam svima ☺️🙏🏻🥳🥳🥳
Nas dve smo dobro, na zadnoj kontroli je dr rekao da je beba sitnija (1570grama u 32tt) 🤷🏻♀️ drugo je sve u redu kaze, ali mi je ubacio bubicu u uho... Prijavila sam se u bolnici za porodjaj i sada cekamo samo to. Sledeca kontrola je 21.12. i nakon toga tek 28.1. u bolnici.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Jana finderle je zakon! Meni bas ulije neko povjerenje!
Lady i ja imam zadnjih par dana bas kontrakcije ceste. Nista ne boli, samo se stvrdne i osjecaj tezine. Netko je napisao da je normalno do 10 na dan, ja ih sigurno izbrojim i vise
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jana drži se! Mislimo na tebe sutra, držimo fige da indukcija balkonom bude uspješna. Kako god bilo, uskoro si sa svojom bebom
Birdy sretno sutra! Drži se!
Cure sa strahovima, još malo pa ćemo sve dogurati do tog 34.tjedna i biti će sve u najboljem redu. Samo probajte pozitivno razmišljati ♡ Vjerujem da je teško kad su loša iskustva iza vas, ali ona su iza vas, sad će biti sve dobro ❤
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Jana izdrzi! Nadam se da ce uskoro biti gotovo.
Moj je pregled dobro prosao, curka je naprednija za 3 dana po uzv. Ima oko 1660g tako da Leoni ne znam zasto ti je rekao da je beba malo sitnija, ti si samo koji dan ispred mene.
Mislim da uopste nemas razloga za brigu, svaka beba razlicito napreduje
Sortiraj odgovore
Najstariji